Klep van botervak (deurbak) van onze Zanussi Koelkast had de geest gegeven, dus even zoeken en wij vonden Fyo. Daar we niet zeker waren welk artikel wij nodig hadden stuurden we een mailtje met all... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via een zoekmachine bij Fiyo terechtgekomen. En wat een meevaller. Onze stofzuiger toonde wat gebreken en we dachten dat we die volledig moesten vervangen. Maar toen kwamen bij Fiyo bij de juiste verv... ãã£ãšèŠã
Snel verzonden maar het onderdeel van de broodbakmachine had een borgmoer M5 als extraatje moeten bevatten, dit ligt niet aan de verkoper maar aan de ter beschikking steller van het onderdeel. Wanneer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je toestellen, verbreed je de mogelijkheden, en bespaar je tijd en geld. En wellicht verras je jezelf en vind je het nog leuk ook. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Elektrische fietspomp cycplus
Vluggere levering dan eerst voorzien en voor de rest alles ok
Vlug geleverd .
Vlug geleverd .
Jammer dat we verzendkosten moeten betalen .
Prijs en kwaliteit perfect +snelleâŠ
Prijs en kwaliteit perfect +snelle levering!
Precies en supersnel ontvangen wat ikâŠ
Precies en supersnel ontvangen wat ik nodig had!
Snelle levering en product volledigâŠ
Snelle levering en product volledig volgens de verwachting
SUPER SERVICE!
Perfect passende oplossing en daarbij supersnel geleverd.
snelle service
snelle service, goede hulp bij opzoeken onderdeel
Goed opgevolgd en snel geleverd,goedâŠ
Goed opgevolgd en snel geleverd,goed verpakt...voor herhaling vatbaar!
Prima ervaring
Vlotte afhandeling, stevig verpakt en snel geleverd.
Snelle en correcte levering
Goed geholpen door de klantendienst
Goed geholpen door de klantendienst. Verkeerde bestelling zonder problemen geretourneerd en de juiste set aanbevolen (bedieningspaneel voor onze Novy dampkap).
Top winkel !!
Een scharnier van onze koelkast was kapot gegaan en de deur sloot niet goed meer. Nieuwe scharnieren besteld in het weekend. Vandaag maandag al geleverd ! Ze zijn al geïnstalleerd en de deur gaat weer toe als vanouds.
Super service! Heel tevreden. Ook de prijs zat erg goed, zeker als je vergelijkt met die van de fabrikant.
Oprechte dank voor de snelle levering !
Perfecte ervaring
Duidelijke website, heeeeel snelle verzending en correct product. Alles in orde dus.
Goed product en vlotte service
Goed product, vlotte service en goeie prijs
snelle levering (1 dag) en onderdeelâŠ
snelle levering (1 dag) en onderdeel past perfect
snelle levering
Bakblik airfryer sebâŠ
De bestelling die ik had geplaatst werd vlug geleverd alleen ik heb de fout gemaakt om het verkeerde te bestellen. Het bakblik die ik nodig had was niet te vinden dus ik dacht dat degene ik besteld had ook zou passen niet dus.ik heb ondertussen de retour aangevraagt en het bakblik is terug naar jullie onderweg.
Scherpe prijs, goede communicatie
Scherpe prijs. Vlot kunnen bestellen en duidelijk geïnformeerd over de levertijd. Zodra het item verzonden werd kreeg ik een mail met de mededeling wanneer dit bij mij geleverd zou worden. Zeer tevreden.
quick delivery, good quality for the price
Delivered within the next 24h, high quality of product EBM papst electric motor. exactly like advertised
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ