Product is super maar er was beloofd in…
Product is super maar er was beloofd in de advertentie een gratis CO2 cilinder bij de aankoop en die heb ik niet ontvangen.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Produkt snel geleverd maar geeft alleen maar platte prik. Voorts vragen gesteld aan verkoper worden niet beantwoord.
Ik gebruik de Fizzta nu sedert 3 mnd. en nog steeds super tevreden.
Ik gebruik vooral zelfgemaakte vruchtenthee hiermee, waarbij ik schijfjes vers fruit toevoeg in de fles en de bruis erop zet, heeeeeeerlijk :)
De bezorging was laat door GLS, het heeft diverse depots gezien in en buiten NL. Maar als ik contact opneem krijg ik snel bericht en zijn ze transparant en duidelijk met mijn vragen.
Er waren wat problemen met de levering waar overigens het bedrijf niets aan kon doen. Dit is prima gecommuniceerd en prima opgelost. Zij waren zeer goed bereiken en hebben het hele proces begeleid!
Ik heb onlangs de Fizzta in huis gehaald en ben er echt positief over. Zelfs met twee linkerhanden had ik het apparaat snel werkend, wat voor mij een groot pluspunt is. De installatie ging soepel en het gebruik is intuïtief. Vooral met het warme weer is het heerlijk om snel zelf frisse drankjes zoals (bruisende) ijsthee te maken en daar lekker van te genieten. Je merkt dat er goed is nagedacht over het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid. Zeker een aanrader voor iedereen die iets zoekt dat gewoon werkt zonder gedoe.
Werkt heel simpel, snel en super tof dat je veel verschillende dingen bruisend kan maken. Daarom ook veel beter dan een sodastream die ik hiervoor had.
Echt een topding! Verzending e.d. ging verder ook top.
In tegenstelling tot vele andere bruisapparaten kun je hier elk drankje mee bruisen, niet alleen water, en je kunt er ook gewoon fruit in laten zitten.
Ik gebruik hem namelijk vooral voor water met citroen en limoen. De fles heeft een fijne brede opening, dus je gooit er zo wat schijfjes in en zet hem koud in de koelkast. Wanneer ik dan zin heb, even bruisen en meteen drinken. Ook fijn dat je zelf de sterkte van de prik bepaalt door vaker te drukken. Top!
Bij ons is de Fizz Maker van Fizzta de go to voor het maken van drankjes. Het direct Mee bruissen van fruit maakt echt een enorm verschil. en het is ook fijn dat je andere drankjes dan water kan bruissen!
Dit is zeker een aanrader als je van bruis in je drankje houdt!
Ik heb de FizzMaker nu een tijdje en ben positief verrast.
Het apparaat ziet er mooi uit en werkt echt super eenvoudig. Binnen een paar seconden maak je een lekker bruisend drankje.
Ik merk dat ik hierdoor veel meer water drink, omdat het gewoon lekkerder en leuker wordt met bubbels en een smaakje.
Zeker een aanrader en wat mij betreft echt het geld waard.
Ik heb de Fizz Maker als een van de eerste mogen testen en deze werkt supermakkelijk en maakt drankjes in een paar seconden bruisend. Vooral leuk dat je niet alleen water, maar ook andere drankjes kunt gebruiken. Ik heb nog nooit eerder een cocktail met prik gehad en hiermee is dit echt briljant om te maken. Ziet er mooi uit en is gewoon leuk om te gebruiken. Zeker blij mee!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。