レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har kjÞpt mange stekepanner i gjennom tide. Veldig ofte pÃ¥ grunn av billig og feil bruk. Da jeg kjÞpte min fÞrste 26 cm Havstein ble jeg ganske forbauset. Den var dyr, men pÃ¥ tilbud. MEN den leverte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stekepannen er virkelig verdt pengene. KjÞpte 26 cm med lokk. Den er faktisk sÃ¥ bra som reklamen tilsier, jeg tenkte den var litt "hypet" opp av kjendiser...men den er veldig bra. Jeg angrer litt pÃ¥ a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dette er en stekepanne man faktisk kan drikke til alt, fra vanlig steking til Ã¥ sette den i steikovnen, p den fungerer sikkert pÃ¥ en bÃ¥lpanne ogsÃ¥, samtidig sÃ¥ kan du faktisk vaske den i oppvaskmaskin... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Frustrerende dÃ¥rlig dialog med gjentatte AI e-mails (8!) om Ã¥ bekrefte leveringsadresse (som du forÞvrig mÃ¥ legge inn ved bestilling), ekstremt dÃ¥rlig kunsestÞtte som gÃ¥r via AI og e-post, sporingslen... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Null stjerner om det hadde vÊrt mulig

Null stjerner om det hadde vÊrt mulig. Fikk et «godt» tilbud! KjÞpte et verdigavekort til verdi av kr 500 for bare kr 250 rett etter et kjÞp av to stekepanner ( som blir brunsvidd i midten pÃ¥ varmenivÃ¥ 7 av 10) som julegaver. Dette brukte jeg pÃ¥ en knivsliper over nyttÃ¥r. Knivsliperen kom aldri, «satt fast i transport». Jeg sendte mail til Fjarela og fikk svar om at de beklaget, men jeg avbestilte hele greia etter 1 mnd med venting. Fikk kun penger i retur fra Klarna som jeg hadde betalt i frakt. Kan sikkert se langt etter de 250

2026幎3月22日

STYR UNNA-SVINDEL.

STYR UNNA-SVINDEL.
KjÞpte panne som var skjev i bunnen. Klaget, sendte bilder+ video som viste feilen. Fjaerla ville ikke vedkjenne seg at det var noe var feil med pannen. De skylde på brukerfeil, 30 dagers interngaranti m.m. De forholdt seg ikke til sin egen livstidsgaranti og ForbrukerkjÞpsloven. Har aldri opplevd så elendig kundebehandling og ansvarfraskrivelse som dette.

2026幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte stekepanna men den ble Þdelagt

KjÞpte stekepanna men den ble Þdelagt etter å ha stekt fiskepinner med pannering, Fjarela trenerer saken med å be om nye bilder hele tiden.
Styr unna dette firmaet, de er veldig useriÞse og dÞnn uÊrlige. Legger også skylden på kundene selv om bruksanvisningen er fulgt til punkt og prikke. KjÞpte isteden av Gladkokken og produktet er helt annerledes.
STYR UNNA svindel!!

2026幎1月15日

Ikke fornÞyd med stekepanne

Ikke fornÞyd med stekepanne. Det står at den ikke skal flasse, og etter normal bruk så flasser den. Hatt stekepannen i kun 6 mnd. og sendte over en klage. Fikk beskjed om at de har 30 dagers garanti, og de godtok ikke reklamasjon. Synes det er merkelig med så kort garantitid.

2026幎2月24日

Bestilte 3 stekepanner i starten av

Bestilte 3 stekepanner i starten av november 2025. Fikk 2 stk i posten midt desember. Etterlyste hvor det ble av siste stekepanne. De skylder på mye trykk pga sesong, dårlig vÊr osv. Så mye svada unnskyldninger. Nå skriver vi snart mars 2026 og jeg venter ennå. Bedt om refusjon da dette skulle vÊre julegave, men det svarer de ikke på. Anbefales å holde seg langt unne dette nettstedet.

2026幎2月21日

UseriÞst

Reagerer på at det ikke er angitt hva slags stoffer slippbelegget er framstilt av. Det er heller ikke mulig å spore produksjonsmetoden, videre virker det useriÞst når det ikke står oppgitt produksjonsland, og at bruksanvisningen er på dårlig engelsk, med flere skrivefeil. Da jeg henvendte meg pr e-post ble ingen av spÞrsmålene besvart med konkrete, håndfaste opplysninger. (Man kunne trolig få et lignende svar ang et typisk Temu-produkt)

2026幎2月18日

Styr unna

Styr unna, panna fikk jeg i gave, så fra den ble kjÞpt til jeg fikk prÞvd den, gikk det over de 30 dagene ang garanti. Panna er ubrukelig, det brenner seg fast, alt av mat, ikke brukt på hÞy varme, men ingenting fungerte. Ikke kjÞp er mitt råd, alt for dyr til å vÊre så ubrukelig. Har vÊrt i kontakt med forhandler, men ingen hjelp å få der, heller ingen forståelse for at det var en gave som ble kjÞpt i forkant, da det hadde gått over garantien. Anbefales ikke!!!! Styr unna!

2026幎2月16日
5぀星のうち5の評䟡

Du får det du betaler for.

Har kjÞpt mange stekepanner i gjennom tide. Veldig ofte på grunn av billig og feil bruk. Da jeg kjÞpte min fÞrste 26 cm Havstein ble jeg ganske forbauset. Den var dyr, men på tilbud. MEN den leverte det jeg Þnsket meg. Lett å bruke. Lett å gjÞre rent, og for all del. Den ble ikke skadet da noen i familien ikke kan lÊre seg å bruke riktig steke spader.
Jeg er fornÞyd, og det holder for meg.

2026幎2月15日
5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte en Havstein panne med lovnader

KjÞpte en Havstein panne med lovnader og reklamer på at den var fullstendig non-stick.
Men makan til blÞff er det lenge siden jeg har vÊrt borti. Absolutt alt setter seg fast umiddelbart. Skraper maten med en gang, men ligger alltid en tynn brun brent hinne i bunn. Eneste som ikke fester seg i bunn er om du koker rent vann i panna. Og for de som lurer på det, så setter ting seg fast uansett hvor lav temperatur du steker på.

2025幎11月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス