レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!! Jeg fik nedenstÃ¥ende besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt. “Med hensyn til... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

âž» Varen kom, men meget dÃ¥rlig kvalitet Jeg bestilte to kjoler, som sÃ¥ flotte ud online. De blev leveret efter tre uger fra Kina, hvilket ikke var oplyst. Kjolerne ligner ikke billederne, stÞrre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kÞbte hvad der skulle vÊre to casmere-trÞjer til en samlet pris af knap 1000 kr. HÃ¥bede, at firmaet med hollandsk adresse kunne erstatte Peter Hahn, som ikke lÊngere sender til DK. Men Fjord Modeh... もっず芋る

1.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

abbildung gleich

Gerade 2 Pulli,s mit Mutze bekommen,nach Bestellungs abgabe war ich war voll ÃŒberzeugt ich wurde nur Sch....Ware bekommen den ich wegschmeißen wurde:WAR ABER NICHT SO !.Ware war wie die Abbildung im internet,nocht minderwertig,3 sterne dafÃŒr,wegen die lange lieferzeit kein 4 sterne und wegen die RÃŒckgabe bedingungen kein 5 !..gute Ware,schöne Stoff, gute preis..

2026幎1月10日

Breaking News

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!!

Jeg fik nedenstående besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt.

“Med hensyn til farveproblemet beklager vi forvekslingen. Vi har videresendt din anmodning til den relevante afdeling, og det korrekte grÞnne par er nu ved at blive arrangeret til forsendelse. Du vil modtage det snarest.”

Nu vil de så alligevel ikke leve op til regler og deres egne ord, så de har afvist at fremsende den bestilte vare.

Kan du lide at blive snydt og taget ved nÊsen, sÃ¥ skynd dig at lÊgge en ordre ved “Fjordens Fuskerhus”, der garanterer at du bliver skuffet👏👏👏

2025幎9月4日

SVINDEL!!

Ren svindel! Dårlig produktkvalitet og Kina-adresse til returnering, hvor "kundeservice" nu påstår, at de ikke kan finde mine returvarer og derfor ikke kan yde kompensation :-(

2025幎6月10日

Fusk.

Jeg bestilte 2 par sko og fik den ene hjem fÞrst. Jeg fik mine sko i str 38 da de skrev at man skal helst bestille i en stÞrre str end man bruger. Det endte med at skoene var for stor. Jeg skriver at jeg Þnsker det andet par i str 37 hvis de kunne vÊre hjem inden den dato jeg skulle bruge dem men det kunne de ikke. Derfor beder jeg om at de ikke skal sende det andet par da jeg ikke lÊngere har brug for dem men de vÊlger alligevel og sende dem uden at spÞrge om det ok og de sender også i str 38 og ikke 37 som jeg havde bedt om.

2025幎7月12日

Fjord Modehus er organiseret svindel

Ærgerligt, at man er nÞdt til at give en stjerne herinde.

Jeg er fuldstÊndig enig i det, som andre anmeldere af dette fupfirma skriver.

Min hustru bestilte for et par uger siden to par "ortopÊdiske sandaler i lÊder" på firmaets hjemmeside.

I dag har vi så modtaget to par af det billigste, grimmeste kinesiske platiclort, der på ingen måde ligner hverken beskrivelse eller foto.

Returneringsproceduren er til gengÊld både besvÊrlig og dyr.

Vi har lyst til at politianmelde, men ved, at det ikke nytter en skid. Politiet vil aldrig gå ind i det. Til gengÊld får man en plet på straffeattesten, hvis man stjÊler en vingummibamse i Rema1000.

Fjord Modehus er organiseret svindel, og de får bare lov.

Grotesk!

2025幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Det vÊrste jeg nogensinde har oplevet

Det vÊrste jeg nogensinde har oplevet på en "Dansk" hjemmeside.

Jeg bestiller 2 bikinier i meget god tid, inden vi skal på ferie. (Pengene trÊkkes ved bestilling) De når desvÊrre ikke at komme hjem, da de åbenbart skal komme fra Kina. Ikke oplyst på deres hjemmeside. Da vi kommer hjem fra ferie er der kun kommet en bikini, som så ikke passer. De kan ikke oplyse hvornår eller om den anden bikini kommer på et senere tidspunkt.
Jeg vil gerne sende dem retur, men de skal sendes til Kina, for egen regning. Det er meget besvÊrlig, da der også skal laves toldpapirer og det koster mere end bikinierne er vÊrd.
Tror faktisk Fjord Modelhus er helt velvidende omkring dette og derfor ikke har mange eller slet ikke nogen returneringer, da det ganske enkelt er for besvÊrligt.

Så hold jer langt vÊk for FJORD MODEHUS - de tager simpelt hen r.... på jer.

650 kroner lige ud af vinduet

2025幎7月21日

Falsk markedsfÞring - Varen levede ikke op til beskrivelsen

Overskrift: Varen levede ikke op til beskrivelsen

Anmeldelse:
Jeg bestilte et par sandaler, Mathilde | OrtopÊdiske sandaler i lÊder, der blev beskrevet som ortopÊdiske og lavet i lÊder. Det produkt, jeg modtog, lever desvÊrre ikke op til den beskrivelse. Materialet virker syntetisk og langt fra den kvalitet, der blev vist og omtalt på hjemmesiden.

Jeg har kontaktet kundeservice med henblik på at returnere varen og få pengene tilbage, da jeg mener, der er tale om vildledende markedsfÞring.

Webshoppen fremstår dansk, men varen blev tilsyneladende sendt fra Kina, og det er ikke tydeligt ved bestilling. Det er en vigtig oplysning, som burde fremgå klart.

Jeg håber på en lÞsning, men baseret på min oplevelse kan jeg ikke anbefale webshoppen.

Der laves en indsigelse til banken såfremt jeg ikke får fuld refusion.

2025幎7月14日

Fusk & svindel

Fusk & svindel

Elendig kvalitet (sko, som ikke ligner produktet på billedet), manglende ordrenummer og bekrÊftelsesmail (vel ganske belejligt, hvis (når!) man skal sende varerne retur) og lange svartider.
Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner.

2025幎7月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ