レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft Flairdesign til at styre vores So-Me i hhv. Danmark, Sverige og Tyskland siden slutningen af 2024. Det har vÊret en stor succes, og resultaterne er markant forbedrede sammenligne... もっず芋る

䌁業が回答したした

FlairDesign har stÃ¥et for vores annoncering pÃ¥ de sociale medier. Det Filip laver er super godt, og vigtigst af alt han lytter til vores behov, og kommer med gode ideer. Han er nem at fÃ¥ fat pÃ¥ og er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Filip har designet vores nye logo. Han fik ikke meget at gÃ¥ efter, og sendte to alsidige og kreative udkast til os, vi kunne vÊlge mellem. Begge logoer var super flotte, og Filip var lydhÞr over fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

OPDATERING: Filip har vÊret meget imÞdekommende og har taget ansvar samt tilrettet sin markedsfÞring sÃ¥ der formentlig ikke kommer samme markedsfÞring til andre. Derfor har jeg rettet... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア・マヌケティング代理店
  2. デゞタル プリント サヌビス
  3. グラフィック デザむナヌ
  4. マヌケティング コンサルタント
  5. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

Hos FlairDesign er vi specialister indenfor grafisk design og online markedsfÞring. Gennem et tÊt og personligt samarbejde, styrker og vÊkster vi virksomheder til nye hÞjder. Vi brÊnder for at opnå resultater og hjÊlpe danske virksomheder med at få succes. Dit produkt, budskab og brand er starten på rejsen, som vi brÊnder for at vÊre en del af. Vi sÞrger for at gÞre din virksomhed unik gennem vores flair for grafisk design og online markedsfÞring, til en pris, hvor alle kan vÊre med. Skal vi hjÊlpe dig?

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

FlairDesign har stået for vores

FlairDesign har stået for vores annoncering på de sociale medier. Det Filip laver er super godt, og vigtigst af alt han lytter til vores behov, og kommer med gode ideer. Han er nem at få fat på og er god til at fÞlge op. En klar anbefaling her fra

2026幎5月28日

FlairDesign からの回答

Mange tak for de pÊne ord, Milton!

Det betyder virkelig meget at hÞre.
Det er en fornÞjelse at arbejde med dig og 29er Bike Shop, og fedt at se at indsatsen på de sociale medier kan mÊrkes.

Dbh. Filip
FlairDesign

SÊrdeles kompetent

Det har vÊret en stor succes, og resultaterne er markant forbedrede sammenlignet med vores tidligere partner.

Filip arbejder meget visuelt, men kan også hele data-delen, og forstår den underliggende Þkonomi. Han er let at samarbejde med, og meget pro-aktiv i sin tilgang.

Mvh. Jakob Vad
SolarCamp ApS

2026幎5月14日

FlairDesign からの回答

Mange tak for de pÊne ord, Jakob, det betyder virkelig meget at hÞre!

Det er en fornÞjelse at arbejde med dig og SolarCamp - og vÊre en del af jeres rejse og udvikling på tvÊrs af Danmark, Sverige og Tyskland

Det er utrolig motiverende at se, at resultaterne på Meta taler for sig selv.

GlÊder mig til at fortsÊtte samarbejdet og skabe endnu stÊrkere resultater fremover!

Dbh. Filip
FlairDesign

Meget flot logo!

Det kan siges kort. Den mand er god!
Han fik ikke meget at gå efter og kom alligevel tilbage med et fantastisk flot logo.
Han er lydhÞr og meget kreativ.

2026幎3月2日

Hej Jesper,

Mange tak for de flotte ord - det betyder virkelig meget!

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med logoet, og jeg er virkelig glad for at hÞre, at du er tilfreds med både processen og resultatet.

Bedste hilsner
Filip, FlairDesign

Anmasende markedsfÞring

OPDATERING:
Filip har vÊret meget imÞdekommende og har taget ansvar samt tilrettet sin markedsfÞring så der formentlig ikke kommer samme markedsfÞring til andre. Derfor har jeg rettet fra 1- til 3-stjernet anmeldelse.

-------
Den originale anmeldelse kommer her:
-------

Filip fra Flair design connecter med mig på LinkedIn hvorefter han skriver flere beskeder om sine services og bliver ved med at fÞlge op selvom jeg ikke svarer.

Derfor skriver jeg:

"Hej Filip.
Vi bruger ikke rigtig meta og er ikke interesseret i dine services.
Må indrÞmme at jeg ikke bryder dig om din reachout, så jeg fjerner dig som connection. Hav en god dag.
Hilsen Oscar"

Herefter går han i gang med at sende uopfordrede beskeder til mig. Ikke med direkte salg men selvom jeg ikke svarer hans email, fortsÊtter han. Har fået tredje email her til morgen. Farvel og tak til dig Filip.

2026幎1月29日

Hej Oscar

Jeg er oprigtigt ked af, at min henvendelse har vÊret til gene for dig. Det var ikke hensigten.

Den gentagne kontakt skyldtes en automatiseret henvendelse, som desvÊrre ikke blev stoppet i tide. Den er slukket nu, og jeg har justeret min proces, så det ikke sker igen.

Tak for at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ det 😊

Mvh. Filip

Fremragende service

Vi har netop fået foretaget nogle Êndringer på vores hjemmeside af Flairdesign, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med resultatet. Fra start til slut har samarbejdet vÊret prÊget af god kommunikation, hÞj professionalisme og en stor forståelse for vores behov og Þnsker.

Flairdesign formåede hurtigt at sÊtte sig ind i vores visuelle identitet og målgruppe, og de leverede lÞsninger, der både var Êstetisk flotte og funktionelt velfungerende. De små detaljer, som de selv foreslog undervejs, gjorde en mÊrkbar forskel og vidner om deres faglige dygtighed og engagement.

Vi kan varmt anbefale Flairdesign til andre, der Þnsker et professionelt og effektivt samarbejde omkring deres digitale tilstedevÊrelse.

2025幎5月12日

Hej Christian,

Mange tak for de flotte ord!

Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med samarbejdet og at det har gjort en mÊrkbar forskel for jer.

Dbh. Filip, FlairDesign

Endnu en gang fantastisk service👌

Jeg har nu gjort brug af af Filip hos flairdesign til en del gange efterhånden, og han leverer hver gang. Denne gang efterspurgte jeg en rettelse af en opgave 4 dage efter levering på en fredag aften og rettelsen var lavet og sendt på under 1 time. Super godt!

2025幎1月31日

Hej Casper,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med samarbejdet. For mig handler det om at levere den service, jeg selv ville sÊtte pris på at få - hurtig, nem og uden bÞvl. Derfor er det fedt at hÞre, at du oplever prÊcis det!

GlÊder mig til at hjÊlpe dig igen fremover.

Dbh. Filip, FlairDesign

Professionelle, kompetente og fleksible!

FlairDesign og Filip er superprofessionelle! Vi bruger dem til alt vores grafiske arbejde og de leverer varen hver eneste gang! De er gode til at lytte til vores behov og er meget fleksible, så kan kun anbefale alle at bruge FlairDesign og Filip.

2024幎8月30日

Hej Peter,

Mange tak for de flotte ord, og ikke mindst vores gode samarbejde, som jeg har fornÞjelsen af at vÊre en del af - så fedt at hjÊlpe dig og Sponsor Academys seje atleter!

Professionel og dygtig!

Filip har hjulpet mig med at lave et logo, og han gjorde det til perfektion. Jeg havde en meget klar idé om, hvad jeg ville have og Filip leverede prÊcis det, jeg havde i tankerne.
Ud over det er Filip en virkelig behagelig fyr og nem at kommunikere med. Store anbefalinger fra mig.

2023幎12月18日

Hej Rasmus,

Tusind tak for de pÊne ord! En fornÞjelse at mÃ¥tte hjÊlpe dig i mÃ¥l med logo-projektet ✹

Jeg har brugt FlairDesign i snart 2 år

Jeg har brugt FlairDesign i snart 2 år, som har hjulpet min online virksomhed Plussport med markedstingsdelen på de sociale medier så som Facebook og Instagram.

Det har jeg vÊret rigtig glad for, da det var fungere rigtig godt. Kan varmt anbefale FlairDesign til andre klienter, som har brug for en god markedsting mand som Phillip.

Peter

2023幎12月18日

Hejsa Peter

Tusind tak for de pÊne ord, og ikke mindst vores gode og lange samarbejde, som jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af.

Håber på at se frem til mange flere måneders samarbejde, med fokus på at vÊkste Plussport.

Det bliver godt!

SPAM VIRKSOMHED

SPAM VIRKSOMHED

Spammer andre virksomhedskunder med en mailflow uden lige UDEN der er givet samtykke fra virksomhedens side.

Flair Design er anmeldt til forbrugerombudsmanden for spam.

2023幎10月27日

Hej Malene

Den gentagne kontakt skyldtes en automatiseret henvendelse, som desvÊrre ikke blev stoppet i tide. Det 100% min fejl. Så den er slukket nu, og jeg har justeret min proces, så det ikke sker igen.

Tak for at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ det 😊

Mvh. Filip

Superdytigt ungt team

Samarbejdet med Flairdesign har gjort en stor forskel i vores markedsfÞring, hvor vi nu når ud til en langt stÞrre kundegruppe. Og i forlÊngelse af det, er antallet af fÞlgere på vores sociale medier steget markant.
Efter opstarten af samarbejdet er vores omsÊtning steget jÊvnt.
Vores kommunikation Flairdesign har primÊrt vÊret over messenger, og vi altid oplevet hurtig og meget kompetent respons. Flairdesign er altid lydhÞr for vores ideer, og har selv en masse gode og nytÊnkende ideer til markedsfÞring.
Vi vil uden forbehold anbefale Flairdesign – og har allerede gjort det til flere.
Bornholms Pluk Selv Blomster.

2023幎8月31日

Hej Hans Ole og Karen
1000 tak for de pÊne ord, og ikke mindst vores samarbejde, som vi har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af.

Er super glad for at hÞre, at I har kunnet mÊrke en forskel, hvilket vi arbejder på hver eneste dag.

Ser utrolig meget frem til at hjÊlpe jer fortsat og fÞlge jeres rejse!

Dbh. Filip, FlairDesign

Har haft et super godt samarbejde med

Har haft et super godt samarbejde med Filip. Han er god til at komme med nye ideer og leverer varen til fulde. Jeg har primÊrt brugt FlairDesign til Facebook markedsfÞring. De varmeste anbefalinger herfra. 😀

2023幎7月31日

Hej Jonas
I lige måde og tusind tak for de flotte ord, og ikke mindst vores samarbejde, som vi har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af.

Vi håber på at se frem til mange flere spÊndende måneders samarbejde, med fokus på at vÊkste din forretning.

Dbh. Filip, FlairDesign

Leverer 100 % - Stor ros!

Lidt forsinket anmeldelse, men her kommer den.
Har kÞbt den store pakke med logo, SoMe mm. og de leverede bare 100 %, efter hvad min Þnsker hvad.

SÃ¥ ALT det bedste omkring FlairDesign.

God kommunikation, svare hurtigt, lytter.. Kun godt og sige om Filip og Flairdesign :)

2022幎10月13日

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord, og ikke mindst vores gode samarbejde, som jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af - så fedt at måtte hjÊlpe dig og MH Trafikskole!

Alt held og lykke fremadrettet!

Super God markedsfÞring mm.⭐

Jeg kan kun give Flairdesign de allerbedste anbefalinger. ⭐⭐⭐⭐⭐
⭐Jeg bruger dem til markedsfÞring på Facebook, Instrgram mm. Han har altid nye kompetente ideer.
⭐Filip skriver også super gode mails til kunderne, som er en kÊmpe hjÊlp.
⭐Filip hjÊlper også med at lave rigtig flotte designs og tekst til opslag på Instagram, Facebook mm.
⭐ Han fÞlger også hele tiden med i hvad der rÞrer sig på mit område og kommer med nye forslag til både produkter, markedsfÞringskanaler og opslag.
⭐Jeg er en lille virksomhed med en webshop, som bare er vokset og vokset siden Flairdesign, har stået for markedsfÞringen.
KÊmpe TAK til Filip og Flairdesign.
Venlig hilsen Gitte Glas

2022幎11月22日

Hej Gitte

1000 gange tak for de flotte ord, og ikke mindst vores samarbejde!

Vi er super glade for samarbejdet, og det er så fedt at have hjulpet dig helt fra starten af, til hvor vi er kommet hen nu. Vi ser frem til mange flere spÊndende måneders samarbejde.

Super fint arbejde

Super fint arbejde, fik lavet logo og LinkedIn banner og er meget tilfreds.

2022幎7月23日

Hej Jakob,

Tusind tak for de fine ord og vores super samarbejde. Det er mig der takker!

Mvh Filip, FlairDesign

Morten og Filip er super behagelige

Morten og Filip er super behagelige, flinke og profesionelle. Deres materiale er helt igennem bearbejdet på fornem vis. Super tilfreds kunde her.

2022幎6月19日

Hej Mikkel,

Mange gange tak for de flotte ord, og ikke mindst vores tÊtte samarbejde, som vi har haft fornÞjelsen af, at vÊre en del af - det er os, der takker.

Kreativt og professionelt logo

Filip har designet vores nye logo.
Han fik ikke meget at gå efter, og sendte to alsidige og kreative udkast til os, vi kunne vÊlge mellem. Begge logoer var super flotte, og Filip var lydhÞr over for små Êndringer, så vi slutteligt ramte prÊcis hvad vi gerne ville have.

En fair pris, kreativ og professionel tilgang, overholdelse af kort deadline, samt god kommunikation, gÞr at jeg bestemt vil anvende FlairDesign igen, nÊste gang jeg skal bruge en dygtig grafiker.

2022幎3月21日

Hej Amanda,

Mange tak for de pÊne ord, og ikke mindst vores gode samarbejde, som jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af.
Glad for at hÞre, at det ikke er sidste gang!

Alt held og lykke fremadrettet, Amanda

KÊmpe anbefaling!

Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Filip fra FlairDesign! Han har sat sig grundigt ind i min startup virksomhed, og gjort sig en masse tanker mht. logo. Han tÊnker ud af boksen, og kommer selv med forslag og fede idéer. Jeg var så glad for logoet, så det endte med at Filip også klarede 3 andre opgaver for mig. Jeg er super tilfreds med resultatet! Filip er desuden super behagelig at arbejde sammen med!

2022幎3月7日

Hej Maria,

Tusind TAK for de sÞde ord, og ikke mindst vores super samarbejde, som jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af. Håber ikke det var sidste gang ;-)

Det har vÊret så fedt at måtte hjÊlpe dig med hele brandingen af din spÊndende virksomhed. Det er mig, der takker!

Alt held og lykke fremadrettet, Maria

Dbh. Filip, FlairDesign

Professionelt og service i top | 5 stjerner herfra.

Tusinde tak for en total suverÊn service og kvalitet i jeres arbejdeindsats, hvor man kan mÊrke, at i brÊnder for det i laver. Vi Kan uden tvivl anbefalde jer til andre, efter et meget fornÞjeligt samarbejde, hvor vi med det samme fÞlte, at i lagde 110% opmÊrksomhed på vores firma.
Så tak for god samarbejde med hÞj service, hÞj kvalitet, billig pris og masser af drive.

2022幎2月11日

Hej Valdemar,

1000 gange tak for de flotte ord, det sÊtter vi stor pris på! En fornÞjelse at måtte hjÊlpe jer og jeres virksomhed, med at styrke den visuelle identitet, så i fremadrettet kan stå endnu stÊrkere for jeres kunder.

Vi takker for tilliden og fordi i valgte os!
Super, at vi i fÊllesskab kom i mål.

Mvh Filip, FlairDesign