Flamboyant レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fedt maleri, hurtig respons og levering - altsammen til en super pris! Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

5つ星のうち4の評価

Jeg bestilte nogle varer til dekoration på mit kontor. Desværre var enkelte varer udsolgt og med ændringer i verdenssituationen er leveringstiden langt ude i fremtiden. Rasmus ringede derfor og... もっと見る

企業情報

1. アート ディーラー
  2. ・
  3. 絵画販売店

当該企業による記述

Flamboyant er stedet, hvor du finder unik og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark og udlandet. Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra malerier, plakater, til lærredstryk og akustikprint, som forbedre lyden og akustikken i dit hjem.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

MEGET FLOT MALERI OG SÅGAR PERSONLIG LEVERING

Vi bestilte "Blooming Deer", og allerede dagen efter ringede Rasmus for at sige, at han gerne ville aflevere det personligt på vores adresse i Fredericia den efterfølgende dag. Det kalder vi SERVICE på højt plan!
Maleriet er virkelig flot, og ENDELIG kunne kæresten og jeg blive enige om et maleri, som skal pryde vores væg i stuen. Det tog også kun 5 år, så stor credit til dig Rasmus ;-)
En super oplevelse og meget anbefalelsesværdig.

2023年11月22日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en julegave den 30/11…

Jeg bestilte en julegave den 30/11 modtog gaven d. 14/12 den var langt undervejs. Men jeg er super taknemmelig for den service Rasmus har ydet. Det gav mig ro i kroppen også selvom jeg skulle vente længe. Årsagen til den lange ventetid var fordi jeg skulle have den indrammet, og der har været nogle udfordringer.... Men når det så er sagt vil jeg helt klart anbefale flamboyant studio til mine venner og familie

2022年12月13日

100 % anbefaling herfra

100 % anbefaling herfra, en kæmpe oplevelse at handle kunst her, service i verdensklasse.
Og lige toppet med af få en super snak med Kunstneren ved udlevering af kunstværket.
Handler her 100% igen
Bedste Hilsner