Flashbay レビュヌ

2,298
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyÅŒszym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, ÅŒe nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aÅŒ po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyÅŒszym poziomie... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez ÅŒadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było duÅŒym plusem. Tor... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 販売促進物品店
  2. ドラむブずストレヌゞのサヌビス
  3. ギフト ショップ

Flashbay に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w kaÅŒdym moÅŒliwym przypadku firma angaÅŒuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

(2,298)

過去12か月のレビュヌ数: 112ä»¶

レビュヌを曞く

Dobrze zrealizowana usługa

Jestem bardzo zadowolony z usług Flashbay. Bardzo dobra komunikacja. Zamówienie zrealizowane bez zastrzeÅŒeń

2025幎1月31日

Szanowny Panie Pawle,

bardzo dziękujemy i cieszymy się, ÅŒe jest Pan zadowolony.
Zapraszamy przy następnych realizacjach!

EE - Ekspresowi eksperci

Zamówienie zostało błyskawicznie przetworzone, czas realizacji był rewelacyjny, a kontakt przebiegł sprawnie i bezproblemowo – czego chcieć więcej? Polecam z całego serca! 😊

2025幎1月20日

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Liczymy, ÅŒe jeszcze wiele wspólnych projektów jest jeszcze przed nami!

Pozdrawiamy serdecznie,

Znakomita jakość produktów

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jakość produktów znakomita. Bardzo sprawny kontakt i szybka realizacja. Polecam! Nie mogę się doczekać kolejnych realizacji.

2025幎1月20日

Dzień dobry,

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów na gadÅŒety.

Pozdrawiamy serdecznie,

Poelcam!

Fantastyczna obsługa klienta, pełna informacja o zamówieniu i dopracowany kaÅŒdy etap współpracy. Produkty w bardzo dobrej jakości.

2025幎1月16日

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zamówienie oraz wystawiony komentarz. Gorąco zapraszamy przy okazji nowych pomysłów na gadÅŒety.

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt na kaÅŒdym etapie sprawił, ÅŒe moÅŒemy polecić tę firmę.

2024幎12月30日

Szanowni Państwo,

dziękujemy za komentarz oraz rekomendację. Jakość i obsługa klienta są dla nas niezmiernie waÅŒne. Cieszymy się, iÅŒ spełniliśmy Państwa oczekiwania w tym temacie.

Pozdrawiamy,

5぀星のうち5の評䟡

W pełni polecam współprace z firma Flasgbay, cały proces zamówienia przeszedł bardzo sprawnie, szybko i w miłej atmosferze. Pani Julia z pełnym zaangaÅŒowanie odpowiadała na moje kolejne pytania, wysyłając nowe wyceny wraz z projektem, który za kaÅŒdym razem uwzględniał estetykę i wszystkie szczegóły. Firma posiada tak duÅŒy asortyment ÅŒe nie mogłam się zdecydować co wybrać
. Kiedy doszło juÅŒ do finalizacji zakupu miałam małe obawy, zamówienie nie naleÅŒało do małych a fv była z zagranicy. OdwaÅŒyłam się i totalnie NIE ÅŒałuję. Zakupione produkty są bardzo dobrej jakości, nasze logo na nich tez bez zastrzeÅŒeń. Jestem pewna ÅŒe kolejne firmowe gadÅŒety juÅŒ tylko FLASHBAY 😉

2024幎12月12日

Szanowni Państwo,

Pozdrawiamy,

BARDZO POLECAM!

Świetna, profesjonalna i przemiła obsługa, sprawna i terminowa realizacja zamówienia, pendrive i ich znakowanie najwyÅŒszej jakości. Pan Kamil Król, który zajmował się naszym zamówieniem, na kaÅŒdym etapie wykazywał się profesjonalizmem, wiedzą, rzetelnością oraz wspaniałym podejściem do klienta :)

2024幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Bardzo miły i szybki kontakt był z

Bardzo miły i szybki kontakt był z opiekunem - Panem Miłoszem. Realizacja zamówienia zgodnie z wyceną, ÅŒadnych zastrzeÅŒeń, przesyłka dotarła na miejsce. Doradztwo i obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Serdecznie polecam Firmę !

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ