Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... もっと見る
Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... もっと見る
企業が回答しました
Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było dużym plusem. Tor... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Flashbay について
当該企業による記述
Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.
Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.
Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.
Dlaczego wybrać Flashbay?
- Najszybszy Czas Realizacji
- Darmowe Próbki (w drugi dzień roboczy)
- Natychmiastowa Wycena (w 15 minut)
- Ceny Producenta

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Termin wysyłki zgodny z ustaleniami
Termin wysyłki zgodny z ustaleniami.
Miła i pomocna rozmowa.

Pan Miłosz
Pan Miłosz to bardzo pomocny, zaangażowany i sympatyczny człowiek. Odpowie na każde pytanie, w razie potrzeby doradzi. Odpowiedni człowiek na tym stanowisku ;) to dzięki niemu sprawnie i szybko zrealizowaliśmy zamówienie. Serdecznie polecam

Rewelacyjna obsługa klienta
Szybka realizacja i dostawa, profesjonalna obsługa.
Produkty są bardzo dobrej jakości, nie mamy zastrzeżeń do nadruków. Dodatkowym plusem opakowanie produktów.
Świetny kontakt z klientem i obsługa przez Pana Miłosza Maciejczka.

Kontakt z Panią Julią
Kontakt z Panią Julią - wybitny. Szybka reakcje, odpowiedź na wszelkie niejasności oraz cierpliwość do poprawek graficznych.
Bardzo sprawny przepływ informacji. Produkt na czas, dokładnie taki jak miał być.

Rewelacyjne gadżety firmowe
Zamówiłam w Flashbay powerbanki, kubki termiczne, smycze oraz plecaki z logo naszej firmy i jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Kontakt z przedstawicielem był szybki, konkretny i bardzo pomocny – wszystko zostało jasno przedstawione, a projekt dopracowany w najmniejszych szczegółach. Produkty dotarły zgodnie z ustalonym terminem (a nawet przed) i prezentują się świetnie – są solidne, estetyczne i dokładnie takie, jakich oczekiwaliśmy. Cała współpraca przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam Flashbay każdemu, kto szuka wysokiej jakości gadżetów firmowych!

Flashbay からの回答
Klub LKS"Orzeł" Piława Dolna jest…
Klub LKS"Orzeł" Piława Dolna jest zachwycony obsługą , podejściem do klienta oraz fachowym doradztwem. Jeśli jakiekolwiek bidony to tylko z firmy Flashbay ! Gorąco polecamy ! A praca z panem Kamilem to czysta przyjemność.

Flashbay からの回答
Współpraca z firmą Flashbay przebiegła…
Współpraca z firmą Flashbay przebiegła wzorowo. Od momentu złożenia zapytania aż po finalizację zamówienia, cały proces był szybki, profesjonalny i bardzo sprawny. Świetny kontakt z opiekunem klienta Panem Miłoszem Maciejczakiem, szybkie odpowiedzi oraz pomoc na każdym etapie zamówienia.
Produkty spełniły nasze oczekiwania - są estetyczne, solidnie wykonane i dostarczone zgodnie z ustalonym terminem.
Zdecydowanie Flashbay to sprawdzony partner biznesowy.

Pełen profesjonalizm
Nasza firma poraz kolejny współpracowała z firmą Flashbay.pl. i poraz kolejny wykazała się pełnym profesjonalizmem i dbałością o szczegóły.
Kontakt z Panem Miłoszem jak zawsze był bardzo owocny. Pan Miłosz odpowiadał sprawnie na każda wiadomości i przygotował spersonalizowaną ofertę dla naszej firmy. Bardzo polecamy :)

Flashbay からの回答
Pozytywnie wyróżniają się na tle konkurencji
Bardzo sprawnie przeprowadzony proces: od wizualizacji, poprzez przesłanie próbek i wreszcie gotowych produktów. Towar zgodny z opisem, ładne nadruki. Wzorowa komunikacja.

Wysokiej kultury obsługa
Wysokiej kultury obsługa, miło i rzetelnie. Dużo cierpliwości ze strony pani Julii Chudek i muszę przyznać, że to początek naszej dobrej współpracy. dziękuję

Polecam współpracę z Flasbay
Polecam współpracę z Flasbay. Jestem bardzo zadowolona z produktu i ekspresowej realizacji zamówienia. Kontakt z Panem Miłoszem na najwyższym poziomie.
POLECAM

Bardzo polecamy :)
złożyliśmy zamówienie na czapki z logo firmy. Kontakt z Panią Julią od samego początku przebiegał bardzo dobrze i na najwyższym poziomie. Doceniamy możliwość wysłania darmowej próbki produktu przed jego zamówieniem. To bardzo ułatwiło nam zaprojektowanie czapki idealnej dla naszych potrzeb. Wszystkie zgłaszane uwagi w trakcie projektu były wykonywane błyskawicznie i tym samym realizacja całego zamówienia przebiegła bardzo szybko. To na pewno nie są nasze ostatnie zakupy w firmie flashbay :) .

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。