GennemfÞrt fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny kÞber, hvor processen bÃ¥de hvad angÃ¥r kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde pÃ¥ pla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissÊtning af biler i samarbejde, og efterfÞlgende rigtig godt forlÞb indtil salg af begge bile... ãã£ãšèŠã
Varmeste anbefalinger herfra, sÞdt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spÞrgsmÃ¥l og vÊret tÃ¥lmodig og forklaret alt i detaljer, ð à rets medarbejder ð¥ ð€©ðð» kompetent og seriÞst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjÊlper vores kunder med at realisere deres bildrÞmme på fornuftig vis.
é£çµ¡å
Hammervej 3, 2970, HÞrsholm, ãã³ããŒã¯
- 82 300 500
- info@fleasing.dk
- fleasing.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Eminent service!
GennemfÞrt fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra.
Tidligere bil blev solgt til ny kÞber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på plads, kÞrte til U/G.
Da jeg ved samme forbindelse skulle beslutte mig for den nye bil, var Fleasing en aktiv og meget professionel rådgiver, samt stor hjÊlp til at vÊlge den hel rette bil, hvor helheldsperspektivet i forhold til overvejelserne jeg skulle have med, blev gennemgået og drÞftet. Processen gik over al forventning, og jeg er nu kÞrende i drÞmmebilen!
Der skal lyde et sÊrligt tak til Christian Erdmann som gjorde hele forlÞbet til en fornÞjelse!
Ferien reddetâŠ
Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjÊlp at hente. Jeg skrev til Fleasing lÞrdag aften om de kunne levere mig en bil de havde på lager sÞndag, så vi kunne komme planmÊssigt afsted. Til midnat var aftalen på plads og vi aftalte at mÞdes sÞndag formiddag og kigge på bilen. Der var et par tekniske udfordringer som skulle lÞses, men heldigvis var en af mekanikerne på vÊrkstedet, hvor han arbejdede på sin egen bil. Han smed hvad han havde i hÊnderne og trådte til. Men han kunne også konstatere at bremserne på bilen skulle laves inden den sikkert kunne kÞre til Frankrig. Da, det var sÞndag, kunne der ikke skaffes reservedele, men ved at trÊkke på personlige relationer lykkedes det den lÞsningsorienterede vÊrkfÞrer at fremskaffe dele fra en OEM forhandler. Delene blev hentet og bilen gjort klar så vi kunne rulle på ferie til planlagt tid og i den nye drÞmmebil. Det var altså en serviceoplevelse langt ud over det sÊdvanlige!
Anbefaling - service i sÊrklasse
Jeg har netop fået leveret en Range Rover Sport gennem Louie Stockfleth hos Fleasing. Hele forlÞbet har fungeret super. Louie havde styr på alt fra fÞrste kontakt og sÞrgede for en hurtig og gnidningsfri levering. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen. En virkelig professionel oplevelse, som jeg kan anbefale
Iâve purchased several cars fromâŠ
Iâve purchased several cars from Fleasing, and every experience has been outstanding. They offer excellent quality vehicles at very competitive prices. The team is professional, honest, and always ready to help. I highly recommend Fleasing to anyone looking for a reliable car and great service.
Top professionelt med enestående service
Jeg har leaset en Range Rover Sport via Louie Stockfleth hos Fleasing. Samme dag jeg prÞvede den havde jeg bilen stående hjemme! Louie tog hånd om hele processen med det samme, fik styr på alt det praktiske og sÞrgede for en problemfri oplevelse fra start til slut. Man mÊrker virkelig, at Louie Stockfleth går op i at levere den bedst mulige kundeoplevelse. Det her er super professionel, Êrlig og personlig service på hÞjeste niveau - og kan kun varmt anbefales. Vi glÊder os til at udvide engagementet - så stor tak herfra!
Jeg har handlet med Mikkel Hilt og fÃ¥etâŠ
Jeg har handlet med Mikkel Hilt og fået en fantastisk oplevelse. De har altid ydet en fantastisk service.
Fantastisk oplevelse!
rigtig god oplevelse med Phillip, som gjorde en stor indsats for at gÞre processen så nem og gnidningsfri som mulig, og med stor succes.
Jeg kÞbte en Mercedes EQC gennem LouieâŠ
Jeg kÞbte en Mercedes EQC gennem Louie Stockfleth hos Fleasing, og jeg er virkelig imponeret. Allerede samme dag fik jeg bilen leveret hurtigt, effektivt og fuldstÊndig uden bÞvl. Louie Stockfleth tog styringen hele vejen og leverede en kundeoplevelse i topklasse. Man fÞler sig set og prioriteret. Det bliver ikke meget bedre end det her. 5 stjerner hele vejen!
Very good communication and a greatâŠ
Very good communication and a great car! Overall perfect experience.
Jeg har vÊret i de absolut bedsteâŠ
Jeg har vÊret i de absolut bedste hÊnder hos Mikkel Hilt fra Fleasing i forbindelse med leasing af bil. Han hjalp mig med at finde den helt rigtige bil til den helt rigtige pris â og hele processen var bÃ¥de tryg og professionel fra start til slut.
Mikkel er super fleksibel, svarer hurtigt og kommer altid med gennemtÊnkte lÞsninger. Man kan mÊrke, at han virkelig lytter og har fokus på at finde den bedste lÞsning for kunden. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Tak for en fantastisk oplevelse!
Jeg har solgt 2 speciel biler viaâŠ
Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissÊtning af biler i samarbejde, og efterfÞlgende rigtig godt forlÞb indtil salg af begge biler.
Jeg kan 100 % anbefale Fleasing både ved kÞb og ved et salg
Trusted company
this is a serious company, the cars are exactly as described and are in very good condition. the communication with Mikkel Hilt is super good and he is always available! also after the sale fleasing and in my experience mikkel is super. this is exactly how you want to buy a car!
Varmeste anbefalinger herfra
Varmeste anbefalinger herfra, sÞdt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spÞrgsmÃ¥l og vÊret tÃ¥lmodig og forklaret alt i detaljer, ð Ã
rets medarbejder ð¥
ð€©ðð» kompetent og seriÞst bil firma.
Tak for hjÊlpen og god vind fremover ð€©ðð»
Vh Eric
Da jeg havde brug for at fÃ¥ leveret minâŠ
Da jeg havde brug for at få leveret min bil på en lÞrdag, hvor Fleasing normalt holder lukket, trådte Louie Stockfleth til uden tÞven. Han mÞdte personligt op, sÞrgede for at alt spillede, og gjorde mere end jeg kunne forvente bare for at det kunne passe ind i min kalender. Det er den slag service, der skaber loyale kunder. SkÞn kundeoplevelse som Louie har leveret!
Fleasing kan klart anbefales!
Efter en frustrerende oplevelse hos enâŠ
Efter en frustrerende oplevelse hos en anden udbyder, tog jeg kontakt til Louie Stockfleth hos Fleasing og sikke en forskel! På bare lidt over en time fik han styr på alt: kreditvurdering, kontrakt, indfrielse og omregistrering. Louie tog ansvar fra fÞrste sekund og leverede en serviceoplevelse i absolut topklasse. 5 stjerner herfra, kan varmt anbefales!
5 stjernet oplevelse
Fleasing og deres Sales Manager Mikkel Hilt kan varmt anbefales. Et besÞg hos dem er en interessant oplevelse. De får 5 stjerner herfra lige fra bilerne, handlen og servicen.
Jeg er fÞrste gangs kunde hos FleasingâŠ
Jeg er fÞrste gangs kunde hos Fleasing og har haft en meget fin oplevelse ! Har leaset to biler med Mikkel Hilt topprofessionel sÊlger kan kun sende min bedste anbefalinger ! Stort tak for hjÊlpen !
Jeg giver mine varmeste anbefalingerâŠ
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Fleasing og i sÊrdeleshed til Mikkel Hilt. Jeg har vÊret kunde gennem 7 år (2 x Range Rover Sport), og er altid blevet behandlet med fÞlelsen af, at vÊre "en ven af huset". Og sikken et hus!!! Fristelserne står på rad og rÊkke... BesÞg stedet og få fornemmelsen af det ypperste på fire hjul. Enhver bilelskers drÞmme udstilling.
Super smidigt forlÞb men super ogâŠ
Super smidigt forlÞb men super og kompetent vejledning gennem hele processen
Tak Mikkel H..!
Super aftale og ingen bÞvl
Da mit gamle leasingfirma lukkede, tog jeg fat i Mikkel, som gav et super tilbud. Vi fik hurtigt en aftale på plads uden bÞvl. Kan varmt anbefale andre at tage fat i Mikkel og Fleasing.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ