Ordre tok kjempelang tid, kundeservice svarer ikke pÃ¥ e-post, ble trukket for en hel ordre selv om ordren ble oppdatert fordi en av varene ikke var pÃ¥ lager. Selv om de svarer pÃ¥ telefon sÃ¥ tar det... ãã£ãšèŠã
Varen ble ikke sendt fÞr jeg hadde purret 2 ganger..sto kun som varslet forsendelse hos post nord. Post Nord hadde visstnok rotet vekk fÞrste pakken ifÞlge personen pÃ¥ "kundeservice", sÃ¥ skulle sende... ãã£ãšèŠã
Bestile lÞftebelte i strl S. Fikk tilsendt et i strl M, som pÃ¥ nettsiden ikke engang var en tilgjengelig stÞrrelse som skulle vÊrt pÃ¥ lager.. Ãnsker Ã¥ fÃ¥ tilsendt riktig stÞrrelse, men fÃ¥r ikke s... ãã£ãšèŠã
Bestile lÞftebelte i strl S. Fikk tilsendt et i strl M, som pÃ¥ nettsiden ikke engang var en tilgjengelig stÞrrelse som skulle vÊrt pÃ¥ lager.. Ãnsker Ã¥ fÃ¥ tilsendt riktig stÞrrelse. Har sendt fler... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Flexfit.no er et hjertebarn som ble startet og drives av treningsentusiaster som alltid ser etter nye og bedre måter å trene på. TreningsNorge trenger mer variasjon, mer bredde, og mer nyskjerrighet! Derfor tilbyr vi produkter som du ikke finner and...
JÊrveien 138, 4321, Sandnes, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@flexfit.no
- flexfit.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fikk ikke alt som jeg bestilte
Fikk ikke alt som jeg bestilte, og får heller ikke svar pr epost ved kontakt til kundeservice.

Flexfit.no ããã®åç
Fantastic service ðª
Kjapp leveringð
Synd å betale lik frakt selv om man kjÞper en bittelite vare som nesten ikke veier noe.
Superrask levering!
Hyggelig tilbakemelding og hjelp fra kundeservice på messenger da jeg ventet på at et produkt skulle komme på lager. Fikk mail når det kom, bestilte på formiddagen og pakken kom i posten dagen etter.
Dyktige og profesjonelleð«ð«ð«
Lynrask levering og god kvalitet pÃ¥ rpmâŠ
Lynrask levering og god kvalitet pÃ¥ rpm speedrope ð€©
Bestilte for en uke siden
Bestilte for en uke siden, og fikk bekreftelse på e-post om at den var levert til posten/Bring. Posten/Bring har ikke mottatt pakken ennå. Flexfit har heller ikke besvart mine to e-poster der jeg etterlyser varene. Helt uholdbar service

Flexfit.no ããã®åç
Enkelt å handle og rask levering
Enkelt å handle og rask levering. Tommel opp herfra
Gode produkter og rask levering.
Gode produkter og rask levering. Er alltid fornÞyd.
Reklamerte på et lÞftetbelte
Reklamerte på et lÞftetbelte. Kjapp og profesjonell håndtering av saken.
Meget fornÞyd
Rask levering. God kvalitet.
Tilfredsstillende kundeservice ved reklamasjon og fikk nytt produkt etter få dager!
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering, hadde pakken i posten to dager etter bestilling. Bor i Nord-Norge så det er effektivt!
Alltid fornÞyd med god kvalitet på produktene.
Veldig fornÞyd på alle mulige måter!
Alltid fornÞyd ! :)
Alltid lynrask levering og produktene/klÊrne skuffer aldri ð