Passar inte min hy
TyvÀrr passade inte produkterna min hud. Jag blev mÀrkbart rynkligare runt ögonen vilket förvann igen nÀr jag nu slutat anvÀnda ansiktsoljorna. Har testat båda I LOVE & The ONE.
Vår vision Àr att förbÀttra sjÀlvkÀnslan för alla, på både kort- och lång sikt, runt om i vÀrlden. Vi Àr övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhÀlsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) Àr att ge en boost till och balansera upp hudens endocannabinoidsystem. Om du har en kÀnslig eller obalanserad hud så ge vårt hudvårdskoncept en chans. Du kommer att hÀpna över resultatet.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Huden blir otroligt mjuk och inga tecken på utslag eller kÀnslighet lÀngre.
Så nöjd med produkten. Har anvÀnt den morgon och kvÀll i ca 2 veckors tid och ingen annan hudvård. Huden kÀnns återfuktad hela dagen och ingen kliande och irriterande torrhet som brukar uppkomma den hÀr tiden på året. Fantastisk på alla sÀtt och enkel att anvÀnda krÀvs inte många droppar för att huden ska bli nöjd. Kan varmt rekommenderas!
Alltid spÀnnande med nya företag som vågar introducerar helt nya produkter på marknaden!
Har kört en vecka på ansikte och skÀgg med gott resultat
KÀnns som en vÀldigt bra olja. Tycker att hudtonen Àr jÀmnare, det röda har dÀmpats. Har anvÀnt i en vecka. VÀldigt snabb leverans.

Floranie Skincare ããã®åç
VÀldigt bra kundservice. Engagemanget kring en som kund Àr utöver det vanliga.

Floranie Skincare ããã®åç
Fantastisk olja som tar ner inflammationer i huden snabbt. Lugnar ner och smÀlter lÀtt in i huden, samt lÀmnar ingen oljig hinna. VÀldigt imponerad av den snabba effekten! Mycket vÀrd pga detta, och kommer definitivt fortsÀtta anvÀnda den (anvÀnt i 5 dagar) för att se kommande effekter!

Floranie Skincare ããã®åç
Magic in a bottle! Jag brukar inte vara så förtjust i oljor men denna Àr magisk, som en återfuktande torrolja! Love it!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã