Habe die Ware gerade erhalten, perfekt wie letztes Mal verpackt und geliefert. Noch nicht alles ausgepackt. Fantastisches Angebot an Blumenzwiebeln. Die ich im Frühjahr für den Sommer gekauft habe si... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De bestelling is netjes afgeleverd, alles goed ingepakt, en nog een zakje bloembollen als gift ook. We gaan afwachten of alles bij ons net zo mooi gaat bloeien als bij Floratuin.
I am very pleased with both orders of tulips and other bulbs that I recently placed at Floratuin. The bulbs look very healthy. The package contained some useful information for planting and even a com... もっと見る
Een geweldige dag gehad mooie bloemschikstukken.Er was te weinig horeca veel te lang wachten op een kop koffie. de rest goed georganiseerd op een super locatie.
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn Floratuin Julianadorp! Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
De qualiteit is buitengewoon goed!!!
Nette Verkäufer
Nette Verkäufer, viel Auswahl, hoffen dass die bestellten Blumenzwiebel im Herbst ankommen.
Gute und grosse Auswahl
Sehr guter Onlineshop, vor Ort ebenso gute Auswahl und Beratung, besondere Züchtung, faire Preise. Jederzeit wieder!
Tolles Erlebnis vor Ort
Wir waren vor Ort. Die Auswahl war riesig und die Betreuung sehr kompetent und freundlich. Qualität top.
Verzenden en verpakkingen uitstekend
Verzenden en verpakkingen uitstekend. Jammer dat 20% niet pakt van de bollen.
Beste mensen van Floratuin Julianadorp
Beste
Jullie lieve dochter heeft ons goed te woord gestaan en goed geholpen
Omdat ik heel veel van plantjes en bloemen hou is floratuin voor mij een reisje door de snoepwinkel
Heel veel succes met jullie zaak en alle mooie bloem bollen
Mvrgr
DV uit Prinsenbeek
alles volgens planning verlopen
de bollen van de hangbegonia zijn…
de bollen van de hangbegonia zijn allemaal goed ,maar die van de calla beide niet veel geen mooie bollen.
Alles volgens afspraak geleverd
Alles volgens afspraak geleverd, en goede kwaliteit betreffende dhalia knollen.
Al meerdere jaren bestel ik mijn bollen…
Al meerdere jaren bestel ik mijn bollen bij Floratuin. De levering is altijd goed en de bollen bloeien mooi. Hier krijg ik vaak positieve reacties op van familie en vrienden.
Woonderful bulbs
We buy since several years and it is always of quality and well packe. Thank youu Floratuin !
Zoals steeds vlotte levering
Zoals steeds vlotte levering. Net op de juiste planttijd.
En een prima kwaliteit.
Prima bedrijf
Alles netjes op tijd geleverd. Goed verpakt en heel duidelijk. Ik denk dat ik een hoede kwaliteitsproduct heb ontvangen.
Afspraken nagekomen 👌👌
Perfecte levering
Perfecte levering, ook rekening gehouden met onze wensen bij afwezigheid.
Mooie bloembollen die onze verwachting op mooie bloemen hoog stellen
Totbinnenkort
Wir sind mit der Lieferung sehr…
Wir sind mit der Lieferung sehr zufrieden. Alles in Ordnung und gut.
Een mooi kado.
Wederom netjes en verzorgd bezorgd.
De kwaliteit Vd bollen van verleden was uitstekend. Ik heb dus dit jaar weer voor floratuin gekozen.
Een mooi kado voor mezelf.
Dahliaknollen
De knollen zien er goed uit.
Netjes verpakt in papieren zakken.
Ben benieuwd hoe ze straks uitlopen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。