Florivadom レビュー 58

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lampa wisząca dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Montaż zajął mi około piętnastu minut, a efekt końcowy naprawdę odmienił wygląd poKilka osób odwiedzających mnie już zdążyło ją pochwalić.

5つ星のうち3の評価

Kupiłem nawadniające końcówki do roślin doniczkowych. Nie są może niczym wyjątkowym, ale bardzo ułatwiają życie. Nie muszę się już tak martwić, kiedy zapomnę podlać rośliny przez kilka dni.

5つ星のうち5の評価

Szczerze mówiąc, zazwyczaj nie piszę recenzji, ale Floriva Dom mnie zaskoczyła. Zamówiłam japońską lampę podłogową z abażurem z papieru ryżowego i dzięki niej mój salon wyglądał tak spokojnie i przytu... もっと見る

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam drewniany zegar ścienny do…

Zamówiłam drewniany zegar ścienny do przedpokoju, bo ściana wyglądała pusto od miesięcy. Paczka dotarła kilka dni później niż planowano, ale jakość naprawdę mnie zaskoczyła po otwarciu. Drewno wygląda naturalnie, a nie plastikowo czy sztucznie. Bardzo przytulnie komponuje się z całym wnętrzem.

2026年5月14日
5つ星のうち4の評価

Zamówiłam szklaną lampę wiszącą po tym

Zamówiłam szklaną lampę wiszącą po tym, jak patrzyłam na nią na stronie chyba przez dwa tygodnie. Bałam się trochę, bo szklane rzeczy zamawiane online bywają ryzykowne, ale wow… osoba, która to pakowała, naprawdę się postarała. Wszystko przyszło idealnie całe, a kolory wieczorem wyglądają jeszcze lepiej.

2026年5月29日
5つ星のうち1の評価

Nie kupujcie nic na tej stronie!

Nie kupujcie nic na tej stronie!

Zamówiony produkt okazał się bardzo słabej jakości, prawdziwy bubel. Na zdjęciach i w opisie prezentował się dobrze, jednak po otrzymaniu przesyłki byłem bardzo rozczarowany. W mojej ocenie produkt nie był wart swojej ceny, a zakup oznaczał dla mnie stratę 350 zł.

Dodatkowo zostałem poinformowany, że zwrot towaru wymaga odesłania go do Chin na własny koszt. Koszt wysyłki jest bardzo wysoki i w praktyce zbliża się do wartości samego produktu. Mimo poniesienia tych kosztów nadal nie mam pewności, czy i kiedy otrzymam zwrot pieniędzy.

Jestem bardzo rozczarowany zarówno jakością produktu, jak i poziomem obsługi klienta. Zdecydowanie nie polecam zakupów na tej stronie. Przestrzegam przed sugerowaniem się atrakcyjnym wyglądem strony internetowej oraz zdjęciami produktów – w moim przypadku rzeczywistość znacząco odbiegała od oczekiwań.

Zakupione lampy wyglądały na tyle słabo, że osobiście wstydziłbym się zamontować je w swoim mieszkaniu. Wykonanie, materiały i ogólna jakość produktu były dalekie od tego, czego oczekiwałem na podstawie oferty.

To był bardzo nieudany zakup i zdecydowanie nie skorzystam ponownie z usług tego sprzedawcy. Nikomu również nie polecam zakupów na tej stronie. Nie dajcie się zwieść atrakcyjnym zdjęciom i opisom produktów. Przed zakupem radzę dokładnie sprawdzić opinie innych klientów.
Andrzej

2026年6月10日
5つ星のうち5の評価

Ta nordycka lampa wisząca z drewnianym…

Ta nordycka lampa wisząca z drewnianym wykończeniem wygląda naprawdę świetnie nad naszym stołem w jadalni. Moja żona zwykle ciągle zmienia dekoracje, ale nawet ona powiedziała, że ta zostaje. Jakość wykonania wydaje się solidna i nic nie wygląda tanio. Aktualizacje wysyłki też były dokładne od początku do końca.

2026年6月5日

Szukałam lampy z charakterem

Szukałam lampy z charakterem, która będzie pasować do mojego wnętrza. Brakowało mi w salonie czegoś nowoczesnego, w ciekawym kolorze, coś co się będzie wyróżniać! I trafiłam na tą lampę. Czekam na dostawę i jestem zadowolona z zakupu.

2026年6月6日
5つ星のうち5の評価

Ten bezdotykowy kosz na śmieci stał się…

Ten bezdotykowy kosz na śmieci stał się ostatnio chyba moim ulubionym zakupem do kuchni. Otwiera się błyskawicznie za każdym razem i po prostu wygodniej się z niego korzysta niż ze zwykłych koszy. Podobało mi się też to, że maile ze śledzeniem przesyłki faktycznie były regularnie aktualizowane zamiast nagle zniknąć w połowie dostawy.

2026年5月7日
5つ星のうち4の評価

Szczerze mówiąc

Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się wiele po tym hamaku ogrodowym. Ale odkąd go zamontowałem w ogródku, korzystam z niego prawie każdego wieczoru po pracy. Wydaje się naprawdę solidny i można się w nim całkowicie zrelaksować bez obaw. Obsługa klienta szybko pomogła mi też poprawić błąd w adresie dostawy.

2026年5月6日
5つ星のうち5の評価

Ta papierowa lampa podłogowa naprawdę…

Ta papierowa lampa podłogowa naprawdę zmieniła klimat mojego mieszkania wieczorami. Światło jest miękkie i uspokajające zamiast ostrego jak w mojej starej lampie. Montaż też okazał się prostszy, niż myślałam. Wysyłka trwała trochę dłużej niż oczekiwałam, ale obsługa klienta odpowiadała normalnie i konkretnie, a nie gotowymi wiadomościami.

2026年5月14日
5つ星のうち5の評価

Zamówiłem lampę wiszącą w stylu…

Zamówiłem lampę wiszącą w stylu Bauhaus, bo mój kącik biurowy wyglądał wcześniej strasznie nudno. Metal jest naprawdę ciężki i porządny, a nie lekki i tani jak w wielu podobnych produktach. Cały pokój od razu zaczął wyglądać bardziej elegancko i nowocześnie.

2026年5月15日
5つ星のうち5の評価

The shop has offered a big discount

At first I was not happy with the wait and also the product was not complete however the shop has handled the situation very well. I got a very fair discount for my next purchase. The staff was available, kind and helpful. And the quality of the product received met my expectations apart from the missing extra bit. And therefore, I have just completed my second buy here. :-)

2026年6月2日

レビューの対象になっている企業の方へ