GorÄ co polecam! ZÅoÅŒyliÅmy zamówienie okoÅo 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamkniÄcia przyjmowania zamówieÅ na dany dzieÅ, wiÄc przypuszczaliÅmy, ÅŒe kwiaty zostanÄ dostarczone dopi... ãã£ãšèŠã
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. ZamówiÅem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa byÅa na miejscu w ÅródmieÅciu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piÄkne, jak na zdjÄciu. Specjalna torba z w... ãã£ãšèŠã
Kwiaty byÅy prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszÅo sprawnie. TrochÄ baÅam siÄ, ÅŒe bÄdzie problem z dostawÄ , ale kurier trafiÅ bez problemu - ja w czasie dostawy b... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam kwiaty z dostawÄ w dniu urodzin. Wszystko przebiegÅo perfekcyjnie. PrzepiÄkne kwiaty, dobrej jakoÅci. Bukiet byÅ jeszcze piÄkniejszy niÅŒ zamówiony! Co najbardziej zaskoczyÅo solenizantkÄ, to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dostarczamy wyjÄ tkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. KaÅŒdy bukiet jest wyjÄ tkowy. Jak okazje, które nas ÅÄ czÄ .
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ÐгÑПЌеММПе ÑпаÑОбПð
СпаÑОбП бПлÑÑПе ! ÐÑÐºÐµÑ Ð¿ÑПÑÑП ÑÑпеÑ) ПÑÐµÐœÑ Ð¿ÐŸÐœÑавОлÑÑ , вÑе каÑеÑÑвеММП ÑЎелаМП О вПвÑÐµÐŒÑ ÐŽÐŸÑÑавлеМП!
Bardzo polecam!
Bardzo polecam!
Sprawnie i dyskretnie zrealizowane zamówienie z piÄknym bukietem. To byÅa super niespodzianka dla odbiorcy :)
Beauty
Amazing flowers, the smell is just unbelievable! Bought them a week ago and they are still bringing joy to my mom.
PrzepiÄkne kwiaty i wspaniaÅa obsÅuga :)
caÅkiem super
+ piÄkne, ÅwieÅŒe kwiaty
+ szybka obsÅuga
+ szybka dostawa
+ miÅa wÅaÅcicielka
Generalnie polecam
Generalnie polecam. Wszystko przebiegÅo na najwyÅŒszym poziomie, kwiaty super
ÐПÑÑÐ°Ð²ÐºÑ Ð±ÑкеÑа ÐŽÐ»Ñ ÑЌеМОММОÑÑ Ð·ÑПбОлОâŠ
ÐПÑÑÐ°Ð²ÐºÑ Ð±ÑкеÑа ÐŽÐ»Ñ ÑЌеМОММОÑÑ Ð·ÑПбОлО ÐŽÑже ÑвОЎкП. ТПж ÑаÑÐ»ÐžÐ²Ñ Ð²ÑÑ: Ñ ÑЌеМОММОÑÑ, Ñ Ð²ÑÑаÑÑа ÑÑПÑПМа.
Я Ð·Ñ ÑвПÑÑ ÑÑПÑПМО ÑОÑП вЎÑÑМа ÐМаÑÑаÑÑÑ Ñа ÑÑ ÐºÐŸÐŒÐ°ÐœÐŽÑ Ð·Ð° МейЌПвÑÑМП кÑаÑÐžÐ²Ñ Ð±ÑкеÑО (вже Ме впеÑÑе заЌПвлÑÑ), клÑÑМÑППÑÑÑМÑПваМÑÑÑÑ Ñа вОÑПкОй ÑÑÐ²ÐµÐœÑ ÑеÑвÑÑÑ.
ÐÑÐŽ ÑÑÑПгП ÑеÑÑÑ ÑекПЌеМЎÑÑ Flower Bar Warszawa Ñа Ð±Ð°Ð¶Ð°Ñ Ð¿ÑПÑвÑÑаММÑ.
Very good service and quality
Very good service and quality. Thank you very much. Regards,
Thank you so much
Cudowne kwiaty i obsluga na medal
Cudowne kwiaty i obsluga na medal. Polecam z calego serca.
UsÅuga zrealizowana idealnie
UsÅuga zrealizowana idealnie, na czas piÄkne kwiaty zostaÅy dostraczone wÅaÅciwej osobie, dziÄkujÄ.
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona, piÄkny bukiet, jak z marzeÅ. CaÅkowicie oddaje wzór z oferty. MiÅa, kompetentna obsÅuga, elastyczne dopasowanie terminu i godziny dostawy. I muszÄ powiedzieÄ, ÅŒe po 11 dniach , choc nie wszystkie kwiatki przetrwaÅy, ciÄ gle cieszy obdarowanÄ . Pozdrawiam Barbara Wróblewska
NajpiÄkniejsze kwiaty w Warszawie
NajpiÄkniejsze kwiaty w Warszawie! Jak zwykle peÅna profeska!
GorÄ co polecam !
Realizacja zamówienia przebiegÅa sprawnie, przesyÅka dostarczona na czas.
Pani odpisywaÅa w mgnieniu oka, sprawna oraz sympatyczna obsÅuga w dodatku piÄkne i ÅwieÅŒe kwiaty, Narzeczona mega zadowolona.
Serdecznie polecam i pozdrawiam
To jest zachwycajÄ ce miejsce
To jest miejsce z duszÄ
, prowadzone przez ludzi z ogromnym sercem i pasjÄ
A kwiaty nieustajÄ
co zachwycajÄ
ce. Kompozycje sÄ
takie, ÅŒe zachwycajÄ
wyglÄ
dem i zapachem. Tak te bukiety pachnÄ
i sÄ
doskonaÅe.
I cokolwiek sobie kwietnego wymarzycie dla siebie lub ludzi których chcecie obdarowaÄ, bÄdzie to zawsze najwyÅŒszej klasy.
PrzepiÄkne kwiaty i ekspresowa dostawa
PiÄkne kompozycje kwiatowe i szybka dostawa
PiÄkne kompozycje kwiatowe, bÅyskawiczna dostawa nawet w tym samym dniu na terenie Warszawy i przemiÅa wÅaÅcicielka Pani Anastazja. Komunikacja z kwiaciarnia przy zamówieniach byÅa na medal.
Z caÅego serca polecam kwiaciarnieâŠ
Z caÅego serca polecam kwiaciarnie Flower Bar ð NaprawdÄ majÄ najpiÄkniejsze bukiety â€ïž Åwietny kontakt jeÅli chodzi o zamówienie zÅoÅŒone online i realizacje bukietu z dostawÄ .ð