GorÄ co polecam! ZÅoÅŒyliÅmy zamówienie okoÅo 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamkniÄcia przyjmowania zamówieÅ na dany dzieÅ, wiÄc przypuszczaliÅmy, ÅŒe kwiaty zostanÄ dostarczone dopi... ãã£ãšèŠã
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. ZamówiÅem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa byÅa na miejscu w ÅródmieÅciu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piÄkne, jak na zdjÄciu. Specjalna torba z w... ãã£ãšèŠã
Kwiaty byÅy prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszÅo sprawnie. TrochÄ baÅam siÄ, ÅŒe bÄdzie problem z dostawÄ , ale kurier trafiÅ bez problemu - ja w czasie dostawy b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dostarczamy wyjÄ tkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. KaÅŒdy bukiet jest wyjÄ tkowy. Jak okazje, które nas ÅÄ czÄ .
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ЧÑЎПвОй ÑеÑвÑÑ Ñ ÑвОЎка ЎПÑÑавка. ÐÑавПð«¶
ÐÑПÑеÑÑПМалÑзЌ Ñ ÑвОЎкÑÑÑÑ. ÐÑкÑÑ.
PiÄkne kwiaty
PiÄkne kwiaty, jak na zdjÄciu. Åwietna obsÅuga!!! Bardzo dziÄkujÄ za pomoc!
PiÄkne bukiety i ÅwieÅŒoÅÄ i wytrwaÅoÅÄâŠ
PiÄkne bukiety i ÅwieÅŒoÅÄ i wytrwaÅoÅÄ na jak najwiÄkszym poziomie
The beat
Najlepsza obsluga klienta, najpiÄkniejsze bukiety. Bie wiem ile razy juz zamowiÅem od paÅstwa i bÄdÄ zamawiaÅ przez wiele lat.
NajpiÄkniejsze kwiaty w Warszawie
Jak zwykle bez zarzutu - przepiÄkne kwiaty i Åwietnie skomponowany bukiet.
Ordered from the UK for my friend inâŠ
Ordered from the UK for my friend in Warsaw. The most beautiful flowers and hand written note. Great service, delivered in the allocated time and confirmed once they were delivered. Would highly recommend. Thank you!
VÅ¡echno bylo super ,doprava a cenaâŠ
Všechno bylo super ,doprava a cena -spokojenost
PiÄkne kwiaty w piÄknym pudeÅki. KorzystaÅem z innych usÅug i do tej pory Flower Bar przebiÅ wszystkich. Å»onie bardzo siÄ podobaÅy, po raz pierwszy w przypadku poczty kwiatowej :)
By far the best flower shop in Warsaw.
By far the best flower shop in Warsaw.
Thank you!
Kwiaty byÅy cudowne
Kwiaty byÅy cudowne. Zamówienie zÅoÅŒyÅam przez internet późnym wieczorem w piÄ tek, dostarczone zostaÅy w sobotÄ o wybranej przeze mnie godzinie! Bukiet wyglÄ daÅ jeszcze lepiej niÅŒ ten na stronie internetowej! DziÄkujÄ FlowerBar!
szybka dostawa i przepiÄkny bukietâŠ
szybka dostawa i przepiÄkny bukiet który zachwyciÅ mamÄ
szybko i sprawnie
JakoÅ kwiatów jest bardzo dobra takâŠ
JakoŠkwiatów jest bardzo dobra tak samo serwis!
Profesjonalna kwiaciarnia z piÄknymi kompozycjami
ZamówiÅam kwiaty z dostawÄ w dniu urodzin. Wszystko przebiegÅo perfekcyjnie. PrzepiÄkne kwiaty, dobrej jakoÅci. Bukiet byÅ jeszcze piÄkniejszy niÅŒ zamówiony! Co najbardziej zaskoczyÅo solenizantkÄ, to fakt, ÅŒe bilecik z ÅŒyczeniami byÅ napisany odrÄcznie, nie wydrukowany. To w dzisiejszych czasach rzadkoÅÄ. MaÅy szczegóÅ, a bardzo podwyÅŒsza efekt koÅcowy. Polecam i na pewno skorzystam z tej kwiaciarni jeszcze nie raz! :)