Flower Bar Warszawa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gorąco polecam! ZłoÅŒyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, ÅŒe kwiaty zostaną dostarczone dopi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, ÅŒe będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam kwiaty z dostawą w dniu urodzin. Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Przepiękne kwiaty, dobrej jakości. Bukiet był jeszcze piękniejszy niÅŒ zamówiony! Co najbardziej zaskoczyło solenizantkę, to... もっず芋る

䌁業情報

1. 花の宅配

圓該䌁業による蚘述

Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. KaÅŒdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Cudowna kwiaciarnia

Kwiaty były bardzo świeÅŒe, gotowe na czas, mimo ÅŒe był to Dzień Matki. Zamawiałam juÅŒ 2 razy i na pewno na tym się nie skończy ☺ Polecam!

2023幎5月25日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!

Zaufanie i satysfakcja naszych klientów są dla nas niezwykle istotne. Dziękujemy za polecenie naszej pracowni florystycznej, to dla nas ogromna motywacja. Będziemy dalej dÄ…ÅŒyć do przekraczania oczekiwań i dostarczania radości kwiatowych. Zapraszamy ponownie! 😊

5぀星のうち2の評䟡

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Dokładamy wszelkich starań, aby na naszej stronie zapewnić jasne informacje na temat rozmiarów bukietów i flowerbox’ów, aby nasi klienci mieli bardziej realistyczne oczekiwania.

Chcielibyśmy zaznaczyć, ÅŒe cena naszych bukietów wynika z róŌnych czynników, które wpływają na ich wartość. W naszej ocenie, odpowiednia cena uwzględnia m.in. jakość kwiatów, kreatywność naszych florystów, profesjonalne wykonanie oraz czas i staranność poświęcane na przygotowanie bukietów. Rozumiemy teÅŒ, ÅŒe odczucie wartości jest indywidualne i zaleÅŒy od osobistych preferencji.

Dziękujemy za wybór naszej pracowni i wyraÅŒenie swojej opinii.

babcia przeszczęśliwa

babcia przeszczęśliwa, kwiaty piękne,
dziękuje za pośrednictwo.

2023幎5月14日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Aneto, za miłą ocenę! Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszych pięknych kwiatów. Dziękujemy równieÅŒ za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mogli dostarczyć więcej radości w przyszłości.

5぀星のうち5の評䟡

Dostałam box od syna na dzień Matki box

Dostałam box od syna na dzień Matki box przepiękny nie mówiąc o zapachu który jest oszałamiający
Polecam serdecznie
Satysfakcja gwarantowana

2023幎5月26日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za miły komentarz ☺ Nasza satysfakcja polega na tym, aby dostarczać klientom produkty, które ich zachwycają zarówno swoim wyglądem, jak i zapachem. Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mieli okazję sprostać oczekiwaniom w przyszłości!

Kwiaty przepiękne

Kwiaty przepiękne, polecam gorąco !

2023幎5月13日

Flower Bar Warszawa からの回答

Katarzyno, dziękujemy za Twój miły komentarz! Jesteśmy zachwyceni, ÅŒe kwiaty, które otrzymałaś, były przepiękne. Twoja gorąca rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna. Dziękujemy za zaufanie i za podzielenie się swoją pozytywną opinią. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych przepięknych kwiatów, z radością będziemy Ci słuÅŒyć. Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mieli okazję obsłuÅŒyć Cię w przyszłości!

Bardzo dobra obsługa klienta

Bardzo dobra obsługa klienta. Moje uwagi zostały wzięte pod uwagę i sprawa została szybko rozwiązana.

2023幎5月1日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Olgo, za Twój miły komentarz! Cieszymy się, ÅŒe byłaś zadowolona z naszej obsługi klienta. Nasz zespół zawsze stara się słuchać uwag i sugestii naszych klientów, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenie. Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszych wysiłków. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci słuÅŒyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Przepiękny zachwycajacy

Przepiękny, zachwycający bukiet! Przekroczył nasze oczekiwania! Bukiet został dostarczony w ok. 2 godziny od zamówienia. Jestem zachwycona i serdecznie polecam kwiaciarnie Flower Bar.

2023幎4月23日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za wspaniały komentarz! Jesteśmy zachwyceni, ÅŒe przepiękny bukiet przekroczył Wasze oczekiwania. Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy dostarczyć go w tak krótkim czasie. Dziękujemy za rekomendację naszej kwiaciarni i zapraszamy ponownie! 💕

5぀星のうち5の評䟡

wszystko zgodnie z zamówieniem!

2023幎3月30日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! Jesteśmy zadowoleni, ÅŒe wszystko było zgodne z Twoim zamówieniem. Twój komentarz jest dla naszej pracowni niezwykle waÅŒny. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mieli okazję obsłuÅŒyć Cię ponownie w przyszłości!

Piękne bukiety

Piękne bukiety, świetna dostawa, wysokie ceny.

2023幎3月21日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, ÅŒe bukiety, które otrzymałeś, były piękne, a dostawa przebiegła pomyślnie. Nasza praca opiera się na starannym dobieraniu wysokiej jakości kwiatów i zapewnieniu kompleksowej obsługi, co moÅŒe wpływać na cenę. Dziękujemy za zrozumienie i za Twoje wsparcie. Mamy nadzieję, ÅŒe w przyszłości będziemy mieli okazję obsłuÅŒyć Cię ponownie i dostarczyć kolejne piękne bukiety ☺

Super obsługa

Super obsługa, bardzo fajna i sprawna pomoc.

2023幎3月13日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Cieszymy się, ÅŒe byłaś zadowolona z naszej obsługi. Twój komentarz jest dla nas bardzo waÅŒny i motywuje nas do dalszego doskonalenia. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

dobra obsługa

dobra obsługa, I'm very happy

2023幎3月3日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Grace, za Twoją opinię! Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy zapewnić Ci dobrą obsługę i ÅŒe jesteś bardzo zadowolona ☺ Twoje zadowolenie jest dla nas waÅŒne i doceniamy Twoje miłe słowa. Dziękujemy, ÅŒe wybrałaś naszą usługę i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy miały okazję obsłuÅŒyć Cię ponownie!

B. dobra usługa

B. dobra usługa, polecam. Wszystko na czas, kwiaty piękne.

2023幎2月12日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię! Dbałość o terminowość dostawy oraz tworzenie pięknych kwiatów to dla nas priorytet. Doceniamy Twoje zaufanie i dziękujemy za pozytywne rekomendacje. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci słuÅŒyć. Jeszcze raz dziękujemy!

polecam

bardzo dobry kontakt, kwiaty ślicznie zapakowane, świeÅŒe. Polecam! :)

2023幎2月7日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za miły komentarz! Twój komentarz jest dla naszego zespołu ogromnym wyróŌnieniem. Dziękujemy za rekomendację i zaufanie, jakim nas obdarzyłaś. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci słuÅŒyć.

5぀星のうち1の評䟡

Jakość dostawy i obsługi do kompletna

Jakość dostawy i obsługi do kompletna poraÅŒka.

2023幎2月13日

Dzień dobry,‹
Bardzo nam przykro, ÅŒe poczuł Pan niezadowolenie po skorzystaniu z naszej usługi. Bardzo prosimy wysłać krótki opis zaistniałej sytuacji i szczegóły zamówienia na maila info@flowerbar.pl lub zadzwonić pod nr +48731807798 ÅŒebyśmy mogli przeanalizować zamówienie i poprawić się. Z góry dziękujemy. Pozdrawiamy

Polecam w 100%

Polecam w 100%. Piękne kwiaty dostarcone na miejsce o ustalonej godzinie. Jeden z piękniejszych bukietów jakie kiedykolwiek zamówiłem. Bardzo miła obsługa.

2023幎2月4日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Piotrze, za Twoją gorącą rekomendację! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, ÅŒe kwiaty zostały dostarczone na czas i spełniły Twoje oczekiwania. Nasza miła obsługa zawsze stara się zapewnić najwyÅŒszy poziom zadowolenia klienta. Dziękujemy Ci za zaufanie i docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebował kolejnych wspaniałych kwiatów, z radością będziemy Ci słuÅŒyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Piękne róŌe

Piękne kwiaty. Dotarły 10 minut przed końcem wyznaczonego przedziału czasowego, wiec ok. :)

2023幎1月24日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Sebastianie, za Twój miły komentarz! Cieszymy się, ÅŒe kwiaty były piękne i dotarły na czas. Dziękujemy za docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci słuÅŒyć ☺

Super

Super! Piekne kwiaty

2023幎1月20日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy, Halino, za Twój wspaniały komentarz! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, ÅŒe byłaś zachwycona naszymi usługami i pięknymi kwiatami. Twój komentarz jest dla naszych florystów ogromnym uznaniem za ich pracę. Cieszymy się, ÅŒe mogliśmy dostarczyć Ci pozytywne doświadczenie. Dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś, i za wybór naszej pracowni florystycznej. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci słuÅŒyć. Jeszcze raz dziękujemy!

👍👌👏

👏👌👍😊😁✔👏👌👍😊😁

2022幎11月8日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za Twoją entuzjastyczną reakcję! Cieszymy się, ÅŒe byłeś zadowolony z naszych usług. Twoje wsparcie i pozytywne emocje są dla nas niezwykle waÅŒne. Dziękujemy za wybór naszej pracowni florystycznej i mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mieli okazję obsłuÅŒyć Cię ponownie w przyszłości! 😊🌞🌌🌺

Profesjonalne

Profesjonalne podejście i obsługa klienta na najwyÅŒszym poziomie.

2022幎11月18日

Flower Bar Warszawa からの回答

Dziękujemy za miły komentarz! Jesteśmy dumni, ÅŒe nasze podejście i obsługa klienta zostały tak wysoko ocenione. Dbałość o zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się zapewnić najlepsze doświadczenie. Doceniamy Wasze zaufanie i polecamy się na przyszłość. Jeszcze raz dziękujemy!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。