Flügger farveレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Solid kvalitet på malingen. Undervurdert merkevarer. Har tidligere erfaring med malingen som har sittet på innvendig mur i over 15 år. Lett å bruke nettbutikken. Det eneste som er litt tungvint er hvi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flügger Seljeveien, Fredrikstad Jeg kom med en 0,7 cm x 0,7 cm stor malingbit fra trappen min. Litt for lys for fargekartet, så vedk. blandet det på skjønn. Traff 100%. En utdannet malermester. Imp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ringte butikken og fikk veldig god veiledning om hvilket produkt jeg burde bruke. (Det var maling på betonggulv, som skulle være diffusjonsåpen.) Jeg fikk også tips om fargekart og bestilling på k... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Av ukjent grunn er Fluggers side stengt for meg. Jeg ringte istedenfor for å få hjelp til type og jeg er handikappet og må ha levering. Jeg ble avvist og fikk beskjed jeg må stille i butikk for å få h... もっと見る

企業情報

1. 画家
  2. 床材の再仕上げサービス
  3. 修理サービス

当該企業による記述

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

Veldig fornøyd

God service, god kvalitet på produkter

2022年6月28日

Flügger farve からの回答

Hjertelig takk for anmeldelsen og ser at vårt kontinuerlige fokus på service og produkt gir utteling.
Ønsker deg en god sommer og velkommen tilbake☺

Med vennlig hisen

Super service og problemløsning

200 %Super service og problemløsning

2022年6月26日

Flügger farve からの回答

Tusen takk for strålende tilbakemelding og er veldig glad for å høre at vi leverer der vi skal, både på produkt og servicesiden.
Problemløsning er meget viktig og der strekker vi oss hele tiden mot høye mål.
Velkommen tilbake😀

God og nyttig informasjon

God og nyttig informasjon, rask betjening

2022年6月10日

Tusen takk for tilbakemelding☺
Vi er veldig glad for tilbakemeldingen , da det viser at vi har lykkes i jobben med å optimalisere servicen til betjeningen vår .

Meget god dekkevne

Meget god dekkevne. Fin konsistens. Drypp fri. Høy kvalitet.

2022年6月2日

Hei Harald,
Tusen takk for anmeldelsen din. Vi er kjempeglade for at du deler din gode opplevelse av våre produkter med andre.
Det er også meget nyttig for oss i den evigvarende prosessen med å optimalisere våre produkter til å bli de beste i markedet.

5つ星のうち5の評価

Jeg er veldig fornøyd med servicen og…

Jeg er veldig fornøyd med servicen og leveringstid kjapt og hyggelig sjåfør. Kan anbefales

2022年5月20日

Hi Mona,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding .
Service og leveringstid jobber vi med hele tiden og det gleder oss at det fungerer. Vi håper å se deg igjen snart 😊

Med hilsen
Flügger Norway AS

5つ星のうち5の評価

Fikk varene på døra bare noen dager…

Fikk varene på døra bare noen dager etter bestilling. godt pakket. Veldig fornøyd så langt.

2022年5月13日

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig for å sikre kortest mulig leveransetid og best mulige produkter.
Med din og andres tilbakemeldinger sikrer vi at vi leverer slik vi skal.

God kundebehandling

God kundebehandling, godt produkt.

2022年5月12日

Tusen takk, Knut.
Tilbakemeldinger som din viser at vi er på rett vei mot optimal service og optimale produkter.
Velkommen tilbake!

Super kundeservice!

Etter at maleprøvene mine forsvant i posten, tok jeg kontakt med kundeservice, som kastet seg rundt og satte sammen nye maleprøver, og i løpet av få timer ble de levert hos meg.

2022年5月12日

Hei Heidi,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Slikt skal jo ikke forekomme, så vi jobber hele tiden med å sikre leveransene.Like fullt kan slike ting skje og da må vi reagere raskt.
Håper vi har gleden av å se deg som kunde videre😊😊😊

Raskt levert!

2022年5月10日

Hei Siri,
Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, både gode og mindre gode , da dette er det som gjør oss til en god partner for deg som kunde.
Håper å se deg snart igjen hos oss 😊

Customer Support Manager NO

Rask service.

2022年5月10日

Flügger farve からの回答

Tusen takk for din tilbakemelding, Omar. Dette er noe vi jobber mot hele tiden, da de fleste er i en form for tidsklemme.
Håper vi ser deg igjen snart 😊

Hilsen

Hei Åge,
Det er fantastisk å få slike tilbakemeldinger og det viser oss at vi er på rett vei med vår kundeservice.
Vi jobber hver dag med å bli bedre, så dette er supert.
Hjertelig velkommen tilbake til oss☺

5つ星のうち4の評価

Beste maling å jobbe med

Beste maling å jobbe med, men levering er alt for lenge, etter 17 dager hentet selv fra bring

2022年5月5日
自発的なレビュー

Hei Egidijus,
Vi beklager det inntrufne på det sterkeste. Dette er noe som ikke er akseptabelt av Bring og vi kommer til å ta dette videre.Vi ber deg ta kontakt med undertegnede neste gang du skal handle hos oss på customersupportno@flugger.com 😀

Good customer support

I bought paint, and package was damaged during delivery. I contacted support and next day received new replacement paint. That was really fast.

2022年4月14日

Hi Aleksandr,
Thank you very much for your positive feedback.
I'm so happy that you are pleased. We wish you welcome back to our webshop or to our shops in the future.

Regards
Flügger Norway AS

Så bra service

Så bra service. Hjelpsomme, hyggelige og dyktige

2022年4月11日

Hei Hanne,
Det er så superhyggelig å få slike tilbakemeldinger. Vi gjør alt vi kan for å levere den beste servicen og de beste produktene så å få slik feedback gleder oss stort.
Håper å se deg igjen snart!

For Flügger Norway

Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering, gode rabatter

2022年4月8日

Hei Susann,

Tusen takk for god tilbakemelding og for at du delte din erfaring her på Trustpilot. Vi vil i fremtiden gjøre alt for å sikre oss at vi kan levere samme service og noen av de beste produktene i markedet.

For Flügger Norway

Super kundeservice og hjelp

Super kundeservice og hjelp.
Fikk varen levert dagen etter at jeg bestilte.

2022年3月19日

Flügger farve からの回答

Tusen takk for en strålende tilbakemelding.
Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice og våre produkter, så dette er en bekreftelse på at vi er på rett vei.

5つ星のうち1の評価

Fargene på kabric malingen jeg mottok…

Fargene på kabric malingen jeg mottok hadde stor avik fra de jeg bestilte. Golden gul feks var veldig gul gul og den mørke grå var kjempe lys.. har lyst å sende dette tilbake. Hadde store forventninger men ble kjempe skuffet!

2022年2月4日

Hei Camilla,
Vi beklager dette på det sterkeste.
Dette er ikke bra og vi skal gjøre vårt for å rette opp i dette.
Dette skyldes dessverre trolig et bytte av tonesystem i butikkene våre.
Kan du være så snill å sende en mail til bjkj@flugger.com slik at vi kan få sett på denne saken

Super handel

Supert, akkurat det vi skulle ha og levert på døren.

2021年11月1日

Hei Torbjørn,

Tusen takk for god tilbakemelding.
Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være, uten problemer.
Vi er i kontinuerlig prosess med forbedring av våre produkter og tjenester og gleder oss over at vi lykkes.

Med vennlig hilsen,

Kjapt levert

Kjapt levert, akkurat som bestilt.

2021年10月13日

Hei Marianne,

Tusen takk for tilbakemelding.
For å kunne levere optimale varer og best mulig service er vi avhengig av tilbakemeldinger som din.

Med hilsen

5つ星のうち2の評価

Det er gått en uke og varene bestilt på…

Det er gått en uke og varene bestilt på nett er ennå ikke levert. Arbeider stoppet opp 🤙

2021年9月7日

Flügger farve からの回答

Dette er overhodet ikke bra! Vi tar tak i dette med en gang og kontakter deg i morgen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。