レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Generel dÃ¥rlig oplevelse af den ydelse eller mangel pÃ¥ samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten pÃ¥ matriklen i mange Ã¥r og gÞr kun det absolut mindste for at holde ejendommen pÊn og... もっず芋る

䌁業が回答したした

ForÃ¥rsrengÞring. Super god oplevelse. Alt arbejde udfÞrt til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sÊtter stor pris pÃ¥), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded... もっず芋る

Jeg fik anbefalet fluxx fordi de selv kom med rengÞringsmaterialer og klude og skulle vÊre grundige og effektive. Det har bestemt ikke vÊret min oplevelse. Alle gange er tydelige og nemt tilgÊngelige... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der blev gjort rent men jeg havde bestilt hovedrengÞring. Og det var det sÃ¥ absolut ikke. Ødelagte ting blev erstattet. Michael er meget imÞdekommende men hans "bedste" mand er arrogant. SÃ¥ hvis det... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VI er et Þkologisk rengÞringsfirma her i KÞbenhavn som tilbyder rengÞringshjÊlp til privatkunder og erhvervskunder. Vi hjÊlper med bl.a. privat rengÞring, daglige rengÞring, kontorrengÞring, trappevask og hovedrengÞring. Kontakt os gerne for mere information og tilbud på rengÞring.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

78件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Generel dårlig oplevelse

Generel dårlig oplevelse af den ydelse eller mangel på samme der leveres fra dette firma. De har haft kontrakten på matriklen i mange år og gÞr kun det absolut mindste for at holde ejendommen pÊn og indbydende som de skriver på deres hjemmeside.
De er sikkert gode i starten for en ny kunde, men de eksisterende er blot en stabil indkomst hvor ydelse ikke står mål med betalingen.
Kan ikke anbefale at bruge dette firma som "ejendomsservice".

2026幎2月3日

Fluxx RengÞring からの回答

Vi siger tak for samarbejdet gennem de sidste 13 år. Noget har vi nok gjort rigtigt :)

Altid en fornÞjelse!

Jeg har flere gange fÃ¥et rengjort min lejlighed af Fluxx, og jeg mÃ¥ sige, at de skuffer mig aldrig:). Jeg kan kun anbefale Fluxx’ rengÞring, da de er mega stabile, leverer altid en god service og efterlader mit hjem rent og lÊkkert! Alt godt herfra, og tak for god rengÞring og service!

2022幎11月11日
自発的なレビュヌ

Ikke grundigt nok (3. gange i trÊk)

Har nu fået rengÞring fra Fluxx tre gange og alle tre gange har det ikke vÊret ordentligt og jeg har skrevet hver gang, hvor de har sagt at de ville give info videre til rengÞringspersonalet. Jeg synes det er for dyrt, i forhold til at man skal gÞre rent bagefter selv.

2022幎5月31日

Fluxx RengÞring からの回答

Vi kunne desvÊrre ikke ramme kvaliteten helt hos dig og det beklager vi. Vi gav dig nedslag på de sidste to fakturerer og håber at du finder en ny tilfredsstillende lÞsning på rengÞringen.

En ren fornÞjelse at vende tilbage til

KÊre Fluxx,

Efter et år hjemme i Spanien, er vi nu tilbage i Danmark, hvor vi igen nyder godt af jeres grundige rengÞring i såvel vores hjem og i vores virksomhedskontorer.
Min kone var lidt ked af vi ikke kunne få den samme sÞde dame som sidst.
Men jeg mÃ¥ sige vi begge er blevet meget glade for den unge mand som kommer hos os nu. Hver gang han er her, lÊrer min kone nye ord pÃ¥ dansk 😊.
Vores stÞrste anbefaling fra os 👍🏌.

Mvh, Elena og Luis Emilio Medal.

2022幎1月25日

Havde i fredags bestilt

Havde i fredags bestilt hovedrengÞring....som en dårlig start kom de 1 time for sent. Opgaven: 8 timers rengÞring i en 2 vÊrelses hvor de få ting som f.eks badevÊrelse (1,5 m2) skulle laves skulle helt i bund. De 2 som gjorde rent havde ingen ide om hvordan man gÞr rent, jeg var selv tilstede i lejligheden det meste af tiden og måtte flere gange fortÊlle at der stadig var kalk på fliserne selvom han syntes de var fÊrdige. Da jeg spurgte om drÊnet var gjort rent spurgte han om han også skulle gÞre det rent....det burde vÊre en selvfÞlge i et badevÊrelse, bruseren var iÞvrigt slet ikke rÞrt og var derfor beskidt med kalk. Ovnen som var en af de andre ting der skulle renses fik de Þdelagt hÊngslet på. Jeg havde forventet professionelle rengÞringsfolk som selv kan se når noget er gjort ordentligt rent, i stedet for at man skal blive ved med at udpege at de få opgaver der skulle laves stadig er beskidte. Var iÞvrigt vÊk i en time og da jeg kom tilbage var der ikke sket meget i den time. Vil aldrig bruge dem igen, når det ender med at man selv skal igang når de er gået.

2022幎1月24日

Hej Lotte,

Ærgeligt at det ikke gik helt som aftalt. Jeg beklager selvfÞlgelig at teamet kom for sent.
Som du også aftalte med kontoret, kommer vi meget gerne tilbage og retter evt. fejl og mangler - helt uden beregning. Vi har jo 100% tilfredshedsgaranti.

Mvh.Fluxx

Fuld tilfredshed med service og rengÞring

Vi har vÊret meget tilfredse med Fluxx både hvad angår kvalitet og kundeservice. Vi har oplevet stor fleksibilitet, når vi har måttet aflyse med kort varsel pga. sygdom osv. og i det hele taget har både aftaler og rengÞring fungeret super fint.
Vi kan kun anbefale Fluxx!
Mvh Inger

2022幎1月21日

De varmeste anbefalinger

Har for anden gang benyttet Fluxx for at rengÞre en lejlighed, denne gang dog kun en 2 vÊrelses.
Men hold da op!!!!
Resultatet var fantastisk. Havde ikke forventet at toilettet blev et toilet igen, men det stod jo kridhvidt og nÊsten nyt :)
Hermed de varmeste anbefalinger og fantastisk service. Er sikker på at har man en dårligere oplevelse vil de gÞre sit for at få rettet op på det. Tag dem i dialog.

FANTASTISK arbejde udfÞrt til topkatakter

2021幎10月13日

HovederengÞring

Vi har brugt fluxx til en hovederengÞring af vores lejlighed efter en renovering, vi fik dem anbefalet og var derfor sikre på det ville vÊre et super firma som var grundige. DesvÊrre starter det skidt de kommer ikke til tiden kl 9 ,da vi har ventet en time prÞver vi at ringe, de er ikke til at få kontakt på telefonen, vi må sende en mail, vi får aftalt en ny aftale kl 14, der skal komme 2-3 mand. Kl 14.15 kommer der 1 mand han kigger lidt og går igang, den nÊste kommer fÞrst kl 15.13 , kl 16.40 er begge gået igen og de smutter uden at siger farvel, de har fortalt de var fÊrdige med alt. Det kunne vi ikke forstå de kunne gÞre så hurtigt, det tilbud vi har fået og det vi har bestilt var jo en hovederengÞring af 75m2 med bl.a. aftÞrring af alle kÞkkenskabe, jeg vil også sige at prisen reflekteret at det bÞr tag den del mere end lidt over 2,5 time for 1,5 mand at udfÞre. De ting som var beskrevet i tilbudet og det vi Þnsket udfÞrt var også en noget stÞre opgave end det vi fik udfÞrt.
DesvÊrre var stort set var hele lejligheden stadig mÞg beskidt, der var snavset i krogene, stÞv i hjÞrnerne, skabene i kÞkkenet var ikke vasket af som aftalt ,enkelte hylder var rene, resten er tÞrt af på de fÞrste 10 cm. BadevÊrelset var der kalk i badet, der var ikke tÞrt af oven på spejlskabet, kun halvdelen af amaturet var tÞrt af og der var snavs og byggestÞv i hjÞrnerne. I gangen har man ikke stÞvsuget eller vasket gulv i under de2 små sko stativer. Alt i alt var vi mega utilfredse det virker som om de ikke havede tid til at udfÞre den aftalte opgave.

Vi kontakter dem og de sendte efterfÞlgende 1 mand som fik rettet op på det, men vi måtte selv tag fri igen og sidde og vente. Resultatet endte med at blive fint til sidst . Men vi vil desvÊrre ikke bruge det her firma igen .

2021幎9月30日

Hej Yasmin,

I den pågÊldende periode, havde vi desvÊrre alt for travlt og det gik ud over vores sÊdvanlige gode kvalitet. Vi beklager at I har måtte tage fri fra arbejde forgÊves, det er ikke meningen med vores service.
Dejligt I blev tilfredse med det endelige resultat.

Meget dårlug oplevelsed

Vi startede med dem sidste år,det har vÊret en meget dårlig oplevelse.
Trapperne er ikke blevet vasket ugentligt som aftalt.
Det endte med at når de endelig kom noterede de d.d samt en dag fra ugen fÞr hvor de ikke var der.
Da jeg påpegede det afbrÞd de samarbejdet.

2021幎9月22日

Hej Birthe,

Vi kunne desvÊrre ikke kunne koordinere det ordentligt med din ene trappe. Det beklager jeg.
Håber du finder et firma som kan hjÊlpe med din trappe.

Jeg har anvendt Fluxx RengÞring til to

Jeg har anvendt Fluxx RengÞring til to badevÊrelser, som trÊngte til en virkelig kÊrlig hÃ¥nd. Jeg kunne mÃ¥ske selv have gjort det, men ville pÃ¥ ingen mÃ¥de kunne opnÃ¥ samme resultat. Det blev som “nyt” og efterfÞlgende har det vÊret til at holde nede. SÊrligt produkterne til at fjerne kalk, kunne noget helt magisk. Jeg vil til hver en tid anbefale firmaet for bÃ¥de standart og service

2021幎9月9日

ForårsrengÞring

ForårsrengÞring. Super god oplevelse. Alt arbejde udfÞrt til vor tilfredshed. Personerne kom til den aftalte tid (hvilket vi sÊtter stor pris på), flinke unge mennesker, der var meget serviceminded (:-))
Vi vender helt sikkert tilbage nÊste år.
Jan R. S.

2021幎4月21日

rigtig god oplevelse

rigtig god oplevelse, jeg bestile en hoved rengÞring og jeg må sige det levet op til forventningerne. min ovn var ikke det kÞnneste og efter de havde vÊret stod den nÊrmest som ny. jeg fandt ikke nogle steder hvor jeg kunne sÊtte en finger på. kun varme anbefalinger herfra :-)

2021幎4月14日
自発的なレビュヌ

Nu har tre fantastiske fyre reddet

Nu har tre fantastiske fyre reddet vores flytning og reddet vores huskÞb. Vi havde bestilt rengÞring ved Fluxx og hvilken rengÞring? Det var helt fantastisk. De var så dygtige og ordentlige og omhyggelige og det MEGET ulÊkre hus vi overtog kl. 10 her lÞrdag ( og som helt tog modet fra mig) forvandlede sig til en velduftende perle. Hold op hvor var de sÞde og venlige og MEGET dygtige. Vi overdriver ikke når vi siger, at vi er lykkelige over at vi valgte det firma. Så sÞde de var og så dygtige de var og så omhyggelige de var. Tusind tak til Fluxc for en dejlig oplevelse. Mange gode hilsner Gunhild Brethvad

2021幎3月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。