HovederengÞring
Vi har brugt fluxx til en hovederengÞring af vores lejlighed efter en renovering, vi fik dem anbefalet og var derfor sikre på det ville vÊre et super firma som var grundige. DesvÊrre starter det skidt de kommer ikke til tiden kl 9 ,da vi har ventet en time prÞver vi at ringe, de er ikke til at få kontakt på telefonen, vi må sende en mail, vi får aftalt en ny aftale kl 14, der skal komme 2-3 mand. Kl 14.15 kommer der 1 mand han kigger lidt og går igang, den nÊste kommer fÞrst kl 15.13 , kl 16.40 er begge gået igen og de smutter uden at siger farvel, de har fortalt de var fÊrdige med alt. Det kunne vi ikke forstå de kunne gÞre så hurtigt, det tilbud vi har fået og det vi har bestilt var jo en hovederengÞring af 75m2 med bl.a. aftÞrring af alle kÞkkenskabe, jeg vil også sige at prisen reflekteret at det bÞr tag den del mere end lidt over 2,5 time for 1,5 mand at udfÞre. De ting som var beskrevet i tilbudet og det vi Þnsket udfÞrt var også en noget stÞre opgave end det vi fik udfÞrt.
DesvÊrre var stort set var hele lejligheden stadig mÞg beskidt, der var snavset i krogene, stÞv i hjÞrnerne, skabene i kÞkkenet var ikke vasket af som aftalt ,enkelte hylder var rene, resten er tÞrt af på de fÞrste 10 cm. BadevÊrelset var der kalk i badet, der var ikke tÞrt af oven på spejlskabet, kun halvdelen af amaturet var tÞrt af og der var snavs og byggestÞv i hjÞrnerne. I gangen har man ikke stÞvsuget eller vasket gulv i under de2 små sko stativer. Alt i alt var vi mega utilfredse det virker som om de ikke havede tid til at udfÞre den aftalte opgave.
Vi kontakter dem og de sendte efterfÞlgende 1 mand som fik rettet op på det, men vi måtte selv tag fri igen og sidde og vente. Resultatet endte med at blive fint til sidst . Men vi vil desvÊrre ikke bruge det her firma igen .
2021幎9æ30æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ