Takk for hjelpen . Vi et veldig fornøyd med hjelpen vi fikk grunnet overbooket fly..Det tok sin tid, fra april 2025,men endelig ordnet det seg .Vi er godt fornøyd med oppfølging og tilbakemelding u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De gjør en strålende jobb, jeg hadde ikke alle dokumenter tilgjengelig når jeg la inn søknaden. Men sendte inn det jeg hadde. Glemte bort saken, og plutselig fikk jeg melding om at jeg hadde fått erst... もっと見る
Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... もっと見る
4 timer forsinket ut fra Tromsø pga at flyet ble påkjørt av pushback truck. Dermed nådde vi ikke avgang videre fra Helsinki. Vi kom fram til Bangkok 8 timer forsinket. Fikk hjelp til å søke kompensas... もっと見る
企業情報
Flyforsinkelser.no について
さまざまな外部ソースから提供された情報
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
連絡先
ネガティブなレビューの 71%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tar høyt gebyr uansett om de ikke jobber frem en erstatning
Svært dårlig opplevelse.
Har fått krav om høyt gebyr uten at de har klart å jobbe frem en erstatning.
Flyforsinkelser.no anbefales ikke.

Flyforsinkelser.no からの回答
Flyforsinkelser har gjort fantastisk…
Flyforsinkelser har gjort fantastisk job😊 Veldig fornøyd 😊
Anbefaler Flyforsinkelser
Jeg er svært fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. Kommunikasjonen fungerte utmerket, og saken ble avsluttet langt raskere enn jeg hadde forventet og med positivt resultat, så anbefaler flyforsinkelser.
NOT SCAM - Can be trused. I got the money after approx 30 days
NOT SCAM - Can be trusted. I got the money after approx 30 days. Did not have to do much except submitting information of flight etc
Verdt ventetiden
Til tross for litt venting fikk jeg kompensasjon og god service. Vil anbefale.
Fikk pengene tilbake🙂
Dette hadde jeg ikke tro på,men tenk at…
Dette hadde jeg ikke tro på,men tenk at det ordnet seg helt fint.Pengen er kommet på konto og det er helt fantastisk,så tusen takk.
Hurtig og bra behandling av saken
Hurtig og bra behandling av saken, men noe høyt gebyr for en liten enkel sak.
Veldig bra service, jeg er førnøyd, og anbefalte til venner of familien min
Veldig bra service, jeg er førnøyd med servicen ok god kommunikasjon.
Jeg anbefale allerede til venner og familien min.
Topp Service
Tok kontakt og fikk meget raskt svar. Tok heller ikke lang tid før mer informasjon ble gitt og krav om erstatning ble innvilget. Dette ble meget raskt løst og jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk av dere.
Mvh Alf Roger Saga
Rask og korrekt utbetaling etter…
Rask og korrekt utbetaling etter forsinkelse på avgang 🙂
Veldig bra service
Veldig bra service! Kommunikasjon var tydelig, og det gikk veldig raskt for å få kompensasjon. Vi er veldig fornøyd med Flyforsinkelser. Anbefales.
Rask og informative tilbakemeldinger.
Rask og informative tilbakemeldinger.
Svært godt fornøyd.
God behandling
God behandling, enkelt skjema å fylle ut, rask og god service. Vil gjerne anbefale til andre. Meget fornøyd. Tusen takk for hjelpa. 👍👍
God oppfølging
God oppfølging av min sak. Lett å komme i kontakt med ang. svar på spørsmål. Vant min sak, som endte i retten, så hele prosessen tok i overkant av ett år. Venter nå på kr 13.500:-) Anbefales når man føler man kjemper mot vindmøller - i dette tilfellet Ryanair.
Snarlig tilbakemelding og info
Trustpilot エクスペリエンス