Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... もっと見る
Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... もっと見る
Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... もっと見る
企業情報
www.lentoapu.fi
Flyhjelp - Bringing justice to travelers
当該企業による記述

- Ingen utgifter
- Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
- Høy utbetaling
- Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
- Full erstatning
- Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
- God kundeservice
- Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurra for flyhjelp:
Etter to fånyttes forsøk på å klage direkte til flyseslakapet, prøvde jeg omsider flyhjelp. Så glad for at jeg gjorde det. Ryddig og mye raskere enn jeg hadde forventet. Anbefales.:)

Brukervennlig og rask
Det var utrolig lett å bruke Flyhjelp. Rask respons, og fikk gjennom mitt krav ila kort tid. Anbefales.

Flyhjelp からの回答
Fikk god hjelp av Flyhjelp etter…
Fikk god hjelp av Flyhjelp etter flyselskapet avviste søknad om refusjon etter forsinkelse. Flyhjelp holdt meg oppdatert under hele prosessen.

Flyhjelp からの回答
De er hjelpsomme og løser problemet på…
De er hjelpsomme og løser problemet på en god møte

Flyhjelp からの回答
Kjempe enkel og ryddig saksgang
Kjempe enkel og ryddig saksgang, bare å lene seg tilbake å vente på utbetaling. Informative oppdateringer underveis.

Anbefaler absolutt flyhjelp
Anbefaler absolutt flyhjelp! Trudde aldri jeg skulle nå frem med krav til SAS, men det gikk veien takket være flyhjelp! De har vært ryddige og informert meg hele veien om hvordan saken min lå ann. Takk❤️

Flyhjelp からの回答
fikk erstatning jeg ellers aldri ville…
fikk erstatning jeg ellers aldri ville fått. Veldig bra opplegg!

Flyhjelp からの回答
De sørget for at jeg fikk tilbake…
De sørget for at jeg fikk tilbake pengene jeg hadde krav på. Det var en lang prosess, grunnet motvilje hos Norwegian. Flyhjelp informerte godt underveis.

Flyhjelp からの回答
Må bare si jeg er veldig godt fornøyd…Ingen grunn til å klage
Må bare si jeg er veldig godt fornøyd med Flyhjelp. Norwegian var ikke villig til å hjelpe når vi hadde kjøpt billetten på finn.no Her har det gått fort å greit,
Bare å spre dette firmaet til venner å bekjente som opplever forsinkelse når det er tekniske problemer med flyreise

Terningkast 6 for flyhjelp😉
Jeg har nå vært i kontakt med flyhjelp 3 ganger, siste gang for 3 uker siden. Alle gangene har det vært med hell. Jeg selv 2 ganger og gutten 1 gang. Håper å få brukt dere mange flere ganger da jeg reiser mye frem og tilbake i jobbsammenheng, for dette er bare fantastisk...

Flyhjelp からの回答
Jeg er kjempefornøyd med den service de…
Jeg er kjempefornøyd med den service de har utført. Fra å bli ‘avvist’ hos forsikringsselskap og flyselskap, har Flyhjelp hjulpet meg med å få tilbake penger etter den opplevelsen vi hadde. Tusen takk !!

Flyhjelp forkaster saker!
Flyhjelp tar kun saker de vet de vinner!
Når du har fyllt ut masse hos dem, og de sier at beklager du får ikke refundert penger for denne flighten, så er det kun fordi de ikke orker å ta saken.
Når de sier de tar sakene til retten, bare tull. Jeg vet jeg har krav på kompensasjon, men de gidder ikke å ta saken for meg.
Dersom du kommer videre da, så kan du like godt gjøre det selv. Flyhjelp tar kun saken som er NO BRAINER å vinne.

Flyhjelp からの回答
Very effective and Professional…
Very effective and Professional Company.Always keeping you up to date on the case process. Even after case was rejected twice they did not give up and managed to secure compensation for myself and spouse. I doubt we would have got a single penny if we had requested the airline directly. Keep up your good work :)

Udelt positiv opplevelse
Udelt positiv opplevelse, og fikk utbetalt erstatning etter 5 uker 👍

Flyhjelp からの回答
Krav utbetalt etter å ha blitt avvist av flyselskapet
Kravet mitt ble avvist av flyselskapet, men løst av flyhjelp.no. Behandlingstiden var lang, men utfallet helt topp.

Fantastisk bra.
Fantastisk bra.
Norwegian tilbydde meg kr. 590, noe som jeg tok som en fornærmelse for fly som ble kansselert og måtte overnatte på et elendig hotell ved flyplassen. Spesielt maten var under enhver kritikk,
Flyhjelp fikk etter kort tid selskapet til å betale mer enn kr. 6000 etter kort tid og sier at de fortsatt jobber med resten av kravet mitt som var på mer en kr. 10.000.
Anbefaler Flyhjelp på det sterkeste for passasjerer som opplever det samme som meg.
Gisle

Trustpilot エクスペリエンス