Banner for Flying Superkids

Flying Superkids レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som altid en fornÞjelse - fuld fart under hele showet, men det bÊrende element er uden tvivl glÊden. GlÊden ved gymnastikken, glÊden ved at optrÊde og glÊden ved at det betaler sig at Þve sig. Bare se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt show med fede spring, gode sange og veloplagte forÊldre samt direktÞr på scenen. Kunne se de virkelig havde Þvet sig og var stolte af hvad de fremviste.

䌁業が回答したした

Det har vÊret vores gymnastik glade drengs stÞrste Þnske om og se flying superkids. SÃ¥ den oplevelse skulle han have da de var i Middelfart. Det var et fantastisk show, og den store drÞm for vores... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk oplevelse. Superdygtige bÞrn og unge mennesker. Utroligt at man kan blive sÃ¥ dygtige, men jeg ved godt at det krÊver trÊning, trÊning og atter trÊning. Det er helt sikkert ikke sidste ga... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ンタヌテむナヌ
  2. ・
  3. 䜓操クラブ

Flying Superkids に぀いお

圓該䌁業による蚘述

🀞 Flying Superkids – eksportÞrer af livsglÊde og inspirerende oplevelser 🌟

I Flying Superkids ser vi os selv som eksportÞrer af livsglÊde 💫. Vi Þnsker at sprede glÊde, skabe gode oplevelser og inspirere vores omgivelser med vores gymnastikunivers. Det er derfor vi er til, og derfor vi optrÊder. Vi Þnsker, at dette afspejler sig i alt, vi gÞr – livsglÊde og gode oplevelser for bÃ¥de gÊster og gymnaster er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. ❀

🎪 Det kommer blandt andet til udtryk i vores show – det eneste af sin slags i verden, hvor gymnastik, dans, akrobatik, sang og spring i susende fart mixes. Vi forsÞger altid at skabe et verdensklasses show for hele familien, der kan bevÊge, inspirere og overraske. ✹

🌈 Det kommer ogsÃ¥ til udtryk gennem SuperbÞrnene, der strÃ¥ler af glÊde og energi, nÃ¥r de stÃ¥r pÃ¥ scenen. De elsker at lave gymnastik, de elsker at optrÊde, og de elsker at vise deres utrolige evner for publikum – og det skinner igennem! Deres boblende glÊde er smittende, og de formÃ¥r gang pÃ¥ gang at charmere, inspirere og bevÊge publikum – gamle som unge 👵👊 – med deres sprudlende energi.

🎟 Men det stopper ikke ved showet. OgsÃ¥ til hverdag Þnsker vi at give vores gÊster en ekstraordinÊr oplevelse – uanset om det handler om billetkÞb, webshop eller fan-henvendelser.

📞 Kundeservice med fokus på ordentlighed og ansvarlighed

Hos Flying Superkids vÊgter vi vores gÊster hÞjt – I er dem, vi er til for! 🙌 Derfor tager vi kundehenvendelser og kundeservice dybt seriÞst, og du kan altid regne med, at vi gÞr vores ypperste for at hjÊlpe dig.

✅ SuverÊn service
✅ Ordentlighed
✅ Professionalisme

Vi tager din henvendelse seriÞst og svarer hurtigst muligt – uanset om du skriver til os pÃ¥ mail 📧 eller ringer 📱. Vi tager ansvar for vores ydelser og produkter og finder altid en fair og ordentlig lÞsning, sÃ¥ du fÃ¥r den bedst mulige oplevelse.

🕘 Åbningstider for kundeservice:
Mandag–fredag kl. 9.00–16.00
Vi hjÊlper gerne med billetkÞb, gavekort, webshop-kÞb eller fan-spÞrgsmÃ¥l! 🎁🎫

🏢 Almennyttig gymnastikforening i Aarhus

Flying Superkids er en del af Foreningen GymnastikgÃ¥rden 🏡, en almennyttig gymnastikforening i Aarhus V. Foreningen har 450 medlemmer 👧👊 og tilbyder undervisning i spring og gymnastik for bÞrn i alderen 5–11 Ã¥r.

🀩 GymnastikgÃ¥rden er ikke bare hjemmebase for Flying Superkids, men udvikler ogsÃ¥ nye gymnastiktalenter til holdet. Alle Flying Superkids er nemlig medlemmer af foreningen og trÊner her. SÃ¥ drÞmmer dit barn om at blive en Flying Superkid, skal det fÞrst tilmeldes gymnastikundervisning i Foreningen GymnastikgÃ¥rden! 🌟🀞‍♀

Inspiration til bevÊgelse 💪

圓該䌁業による蚘述

En af missonerne med vores show er at inspirere andre bÞrn og unge til bevÊgelse. Vores seneste publikumsundersÞgelse viser, at hvert 3. barn iblandt publikum starter til gymnastik, dans eller lignende efter at have set vores show 😃

Garanti for god underholdning

Vi forsÞger med vores show også at sprede gode og sunde vÊrdier til andre bÞrn og unge.

Vores forestilling er 80 minutters hÊsblÊsende og sjov underholdning for alle i familien.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

163件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Svaret på hÞj grad af service

Ved en fejl havde jeg bestilt, billetter til to forestillinger.
På min forespÞrgsel om refusion af billetterne til den ene forestilling, blev jeg mÞdt af forståelse, en meget fin service, i en behagelig dialog. Hermed mine bedste og fineste anbefalinger.

2025幎8月5日

Tak Hanne! 😊

En utrolig fin og fantastisk

En utrolig fin og fantastisk forestilling med sang, performance og et positivt udtryk i det der blev sagt som bidrag til fÊllesskabet.
Kan varmt anbefales til hele familien.

2025幎8月2日

Tak for de fine ord Merete 😍

Vi havde lavet en fejl med vores billetter og kontaktede deres kundeservice. De svarede super hurtigt og rettet fejlen uden tÞven. Fantastisk service. Selve showet er jo altid en fornÞjelse og en super oplevelse.

2025幎7月30日

Hej Lene

Vi er glade for, at du har haft en dejlig oplevelse 😄

Fra fejl til lÞsning på under 24 timer

Jeg siger endnu engang tak for en god oplevelse i forbindelse med billetkÞb. Jeg kÞbte 7 billetter til en forestilling og finder efterfÞlgende ud af, at to af bÞrnebÞrnene ikke kan deltage. Jeg lÊser at billetterne ikke kan refunderes, men at man kan forsÞge at skrive og at der så vil blive taget stilling. Indenfor 24 timer er pengene refunderet efter en god kommunikation. Nye billetter er bestilt og vi glÊder os meget

2025幎7月13日

Flying Superkids からの回答

Tusind tak, vi glÊder os til at se jer til show 😃

Fantastisk oplevelse

Mega flot show. SÃ¥ seje bÞrn og super flot setup pÃ¥ pladsen med mange ting bÞrnene kan prÞve. Stor oplevelse for mig og mine bÞrn. Og meget servicemindet og hjÊlpsomt team. Kan klart anbefales🌟

2025幎6月28日

Tusind tak rosen 😍

Flying super kids show

Flying super kids show, får min varmeste anbefalinge!!
Det er ALLE pengene vÊrd og man fÃ¥r en oplevelse udover det sÊdvanlige, samtidig med man fÃ¥r en fornemmelse af gymnasternes liv, sammenhold og kammeratskab ✹✹✹✹✹✹

2025幎6月28日
自発的なレビュヌ

Mange mange tak 🙏🏻

Super god kundeservice

Super god kundeservice, hvor man kan ringe og spÞrge om stort og småt, også inden billetsalget.
Selve billetsalget foregår med kun 15-20 personer inde ad gangen, hvilket giver den fornÞdne ro til at vÊlge billetter uden de bliver udsolgt for nÊsen af en.
Efter billetkÞbet skulle jeg havde refunderet pengene fra en ledsagerbillet, hvilket blev gjort dagen efter min forespÞrgsel.
Jeg kan ikke sÊtte en finger på kundeservice, og vi glÊder os meget til showet til sommer!

2025幎3月5日
自発的なレビュヌ