Banner for Flying Superkids

Flying Superkids レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som altid en fornÞjelse - fuld fart under hele showet, men det bÊrende element er uden tvivl glÊden. GlÊden ved gymnastikken, glÊden ved at optrÊde og glÊden ved at det betaler sig at Þve sig. Bare se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt show med fede spring, gode sange og veloplagte forÊldre samt direktÞr på scenen. Kunne se de virkelig havde Þvet sig og var stolte af hvad de fremviste.

䌁業が回答したした

Det har vÊret vores gymnastik glade drengs stÞrste Þnske om og se flying superkids. SÃ¥ den oplevelse skulle han have da de var i Middelfart. Det var et fantastisk show, og den store drÞm for vores... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk oplevelse. Superdygtige bÞrn og unge mennesker. Utroligt at man kan blive sÃ¥ dygtige, men jeg ved godt at det krÊver trÊning, trÊning og atter trÊning. Det er helt sikkert ikke sidste ga... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ンタヌテむナヌ
  2. ・
  3. 䜓操クラブ

Flying Superkids に぀いお

圓該䌁業による蚘述

🀞 Flying Superkids – eksportÞrer af livsglÊde og inspirerende oplevelser 🌟

I Flying Superkids ser vi os selv som eksportÞrer af livsglÊde 💫. Vi Þnsker at sprede glÊde, skabe gode oplevelser og inspirere vores omgivelser med vores gymnastikunivers. Det er derfor vi er til, og derfor vi optrÊder. Vi Þnsker, at dette afspejler sig i alt, vi gÞr – livsglÊde og gode oplevelser for bÃ¥de gÊster og gymnaster er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. ❀

🎪 Det kommer blandt andet til udtryk i vores show – det eneste af sin slags i verden, hvor gymnastik, dans, akrobatik, sang og spring i susende fart mixes. Vi forsÞger altid at skabe et verdensklasses show for hele familien, der kan bevÊge, inspirere og overraske. ✹

🌈 Det kommer ogsÃ¥ til udtryk gennem SuperbÞrnene, der strÃ¥ler af glÊde og energi, nÃ¥r de stÃ¥r pÃ¥ scenen. De elsker at lave gymnastik, de elsker at optrÊde, og de elsker at vise deres utrolige evner for publikum – og det skinner igennem! Deres boblende glÊde er smittende, og de formÃ¥r gang pÃ¥ gang at charmere, inspirere og bevÊge publikum – gamle som unge 👵👊 – med deres sprudlende energi.

🎟 Men det stopper ikke ved showet. OgsÃ¥ til hverdag Þnsker vi at give vores gÊster en ekstraordinÊr oplevelse – uanset om det handler om billetkÞb, webshop eller fan-henvendelser.

📞 Kundeservice med fokus på ordentlighed og ansvarlighed

Hos Flying Superkids vÊgter vi vores gÊster hÞjt – I er dem, vi er til for! 🙌 Derfor tager vi kundehenvendelser og kundeservice dybt seriÞst, og du kan altid regne med, at vi gÞr vores ypperste for at hjÊlpe dig.

✅ SuverÊn service
✅ Ordentlighed
✅ Professionalisme

Vi tager din henvendelse seriÞst og svarer hurtigst muligt – uanset om du skriver til os pÃ¥ mail 📧 eller ringer 📱. Vi tager ansvar for vores ydelser og produkter og finder altid en fair og ordentlig lÞsning, sÃ¥ du fÃ¥r den bedst mulige oplevelse.

🕘 Åbningstider for kundeservice:
Mandag–fredag kl. 9.00–16.00
Vi hjÊlper gerne med billetkÞb, gavekort, webshop-kÞb eller fan-spÞrgsmÃ¥l! 🎁🎫

🏢 Almennyttig gymnastikforening i Aarhus

Flying Superkids er en del af Foreningen GymnastikgÃ¥rden 🏡, en almennyttig gymnastikforening i Aarhus V. Foreningen har 450 medlemmer 👧👊 og tilbyder undervisning i spring og gymnastik for bÞrn i alderen 5–11 Ã¥r.

🀩 GymnastikgÃ¥rden er ikke bare hjemmebase for Flying Superkids, men udvikler ogsÃ¥ nye gymnastiktalenter til holdet. Alle Flying Superkids er nemlig medlemmer af foreningen og trÊner her. SÃ¥ drÞmmer dit barn om at blive en Flying Superkid, skal det fÞrst tilmeldes gymnastikundervisning i Foreningen GymnastikgÃ¥rden! 🌟🀞‍♀

Inspiration til bevÊgelse 💪

圓該䌁業による蚘述

En af missonerne med vores show er at inspirere andre bÞrn og unge til bevÊgelse. Vores seneste publikumsundersÞgelse viser, at hvert 3. barn iblandt publikum starter til gymnastik, dans eller lignende efter at have set vores show 😃

Garanti for god underholdning

Vi forsÞger med vores show også at sprede gode og sunde vÊrdier til andre bÞrn og unge.

Vores forestilling er 80 minutters hÊsblÊsende og sjov underholdning for alle i familien.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

A must see

I have seen the show many times with my family and they allwas deliver. I am each time moved by their skills, enthusiasm and joy of life attitude. My best recommendations. 10 stars if I could.

2018幎6月6日

SKAL OPLEVES - og helst i teltet

Superkids bÞrnene og crewet bag leverede en top prÊstation. Hvor er de bare dygtige og stråler af smittende livsglÊde. Vi gik alle begejstrede hjem - både bedstemor, onkler, niecer såvel som os forÊldre og bÞrn - og hver isÊr med vores favoritnummer i showet. kort sagt der er noget for enhver og det når helt ud over scenekanten og lige ind i hjertet. Jeg måtte endda fÊlde en tåre undervejs af ren begejstring.

自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse for hele familien

Fantastisk oplevelse for hele familien. BÞrnene stråler af livsglÊde og hÞjt humÞr, og leverer et show på så hÞjt et niveau, at det er utroligt at de samtidig er helt almindelige bÞrn med skolegang, venner osv. De er fantastiske ambassadÞrer for gymnastikken i Danmark.

Et show i verdensklasse

Min familie og jeg har vÊret inde og se Flying Superkids show flere Ã¥r i trÊk (og skal det selvfÞlgelig igen i Ã¥r). Hver gang er vi underholdt af dynamiske, glade og storsmilende bÞrn, der med gymnastik, dans, sang, tumbling og spring leverer et show i verdensklasse. Kan absolut anbefale at tage ind og se deres show 😄

Utroligt hÞjt niveau.

Her får du energi, livsglÊde, underholdning, fart og underholdning i verdensklasse. For ikke at snakke om den undervisning den helt almindelige gymnastikforening der står bag leverer til de bÞrn der måtte Þnske det.

自発的なレビュヌ

Tusind tak til FLYING SUPERKIDS for en god eftermiddag.

Tusind tak til FLYING SUPERKIDS for en god forestilling og oplevelse. Mega gode gymnaster imponerende hvad de kan. Super smilende og hjÊlpsomme servicemedarbejder på rundt på pladsen foran og i teltet.
Kundeservicen er lige så imponerende. Tusind tak for hjÊlpen med at Êndre vores billetter, selv om de ikke var kÞbt på jeres hjemmeside, men ved en anden udbyder. Ingen tvivl om at vi benytter jeres hjemmeside nÊste gang. :-).
VERDENSKLASSE

2018幎5月21日
自発的なレビュヌ

Deres show er mega flot!!

Deres show er mega flot!!! men grundet til jeg vil skrive her, er fordi deres kundeservice er lige så amazing!! Jeg har haft problemer med kÞb af billetter og da jeg kontaktede dem, fik jeg svar med det samme og en super god service. Jeg Þnsker dem det bedste success altid!!

2017幎8月5日
自発的なレビュヌ

Fantastisk show og flyvende bÞrn

Som 39-årig sad jeg med ét stort smil i godt to timer til deres show i Aarhus, og min kone og bÞrn var mindst lige så begejstrede.

ALT spiller - bÞrnene, direktÞren, teltet, lyd, sange, video, dans, forpladsen med de mange ting til bÞrnene, lys, konfetti og fyrvÊrkeri (ikke mindst).

En kÊmpe ros til bÞrnene og teamet bag herfra. Vi kommer helt sikkert igen!

2016幎8月20日