Flytoofan レビュー 19

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik zag de filmpjes al een tijdje…

Ik zag de filmpjes al een tijdje voorbij komen en heb (de kracht van herhaling) uiteindelijk besteld. Ik heb een versleten oude jeans gerepareerd en het draad is inderdaad heel sterk en de naalden erg sterk. Ik ben er blij mee.

2026年2月27日
5つ星のうち5の評価

Deze zijn goed

Deze zijn goed. Ik was aanvankelijk sceptisch, maar ik gebruik ze nu voortdurend. Ik heb er drie gekocht voor elk van onze voertuigen. Houd er rekening mee dat het oppervlak vlak en glad moet zijn om goed te blijven zitten. Glas werkt het beste. Er zit een kleefplaat bij voor oppervlakken die niet glad of vlak zijn, maar dat wil ik liever niet permanent op mijn dashboard plakken, dus ik gebruik in onze voertuigen alleen het glas.

2026年1月20日
5つ星のうち1の評価

I bought 4 different games and i got 3…

I bought 4 different games and i got 3 and 1 the same

2025年11月1日

Flytoofan からの回答

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your feelings. We promise that we will prioritize your issue and resolve it as quickly as possible. If you received the wrong product, please contact our after-sales service team. We are responsible for every product. Please send your details to our customer service email address: service@flytoofan.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

5つ星のうち1の評価

Kromme naalden en draad die breekt.

Er wordt reclame gemaakt dat de draad niet breekt en de naalden niet krom gaan….. niets is minder waar.

2025年11月5日

Flytoofan からの回答

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons zeer dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw frustratie volledig. We verzekeren u dat we uw gevoelens prioriteit geven en het probleem oplossen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor elk product. Stuur uw gegevens naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@flytoofan.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Speciale boortjes gekocht

Speciale boortjes gekocht, die in practisch alle materialen te gebruiken zijn. ROMMEL. Een boortje van 5 mm komt niet eens in een stuk ijzer van 6 mm dikte. Op een keramische tegel ook al geen succes. Boortje al versleten voordat er een gat in zat. €29,00 weggegooid. Wat een rommel!!!!!

2025年6月21日

Flytoofan からの回答

Onze excuses voor de onaangename winkelervaring die u heeft ervaren. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij zouden moeten bieden. Bedankt voor uw suggestie, we zullen deze doorgeven aan de leverancier. Wij verzekeren u dat wij onze klanten altijd vooropstellen en streven naar service van de hoogste kwaliteit. We begrijpen uw zorgen. Om uw probleem efficiënter op te lossen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: service@flytoofan.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden.

5つ星のうち4の評価

In april een schroevendraaier besteld

In april een schroevendraaier besteld, betaald. Tot op heden niets ontvangen,
Ik voel me zwaar besodemieterd

Ik heb nu na bijna 4 maanden de toezegging gehad, dat ik het alsnog gaat krijgen, maar dan moet ik wel de review bijstellen. Hierbij voorzichtig positief.

20-8-2025 Uiteindelijk ontvangen!

2025年6月11日

Opgelicht bij bestelde 2 brillen

Ik bestelde 2 brillen, maar kreeg de grootste rommel, en dan nog veel te klein. Bij het openen van de bril brak een been af. Als ik mijn geld terug vroeg, zeiden ze dat ik de transportkosten naar China moest betalen,alhoewel ik in Nederland bestelde.
Dit bedrijf is een grote oplichterij, nooit zal ik daarnog iets bestellen

2025年5月22日

Trustpilot エクスペリエンス