Otroligt trevligt bemötande frÃ¥n början till slut! SÃ¥ gulliga och trevliga och lösningsinriktade. Vi hade flyttstÀd. StÀdtjejen som vi hade verkade vara ny och hon hade inte stÀdat allt som vi ö... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag flyttade frÃ¥n Stockholm till SmÃ¥land Flytt med packning samt slutstÀdning i Stockholm Allt fungerade helt perfekt jÀttebra folk frÃ¥n ordermottagare till flyttkillar Rekommenderas a... ãã£ãšèŠã
Jag bokade denna firma ca 3 mÃ¥nader innan flyttdagen. 3 dagar innan mejlade firman och meddelade att dom inte kan flytta lÀngre. Detta var en vecka innan vi mÃ¥ste vara utflyttade ur huset. Dom gav ing... ãã£ãšèŠã
KATASTROF!!! Bokade stÀd till en onsdag, dom dyker upp pÃ¥ mÃ¥ndagen innan utan att nÀmna nÃ¥got. Ringer min sambo pÃ¥ onsdagen och frÃ¥gar nÀr vi vill ha klart det istÀllet för att fÃ¥ det gjort. Vill inte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åŒè¶æ¥è
- æž æå¡
- æž æãµãŒãã¹
- ããŠã¹ ã¯ãªãŒãã³ã°æ¥
- åŒè¶ãã»å庫ä¿ç®¡æ¥
- ãã¢ãé鿥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Viktig information â FörvÀxling med andra bolag! Flytt & StÀd Sverige AB Àr inte kopplat till andra företag med liknande namn. Vissa negativa omdömen hÀr gÀller andra bolag, vilket lett till förvÀxling. ð Vi finns i Norrköping och har varit aktiva i över 9 Ã¥r. ð www.flytt-stad.se ð support@flytt-stad.se Tack för att du dubbelkollar innan du lÀmnar ett omdöme!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FullstÀndigt katastrofalt dåligt
FullstÀndigt katastrofalt dåligt. Vi var köpare och sÀljarna hade anlitat dessa tomtar. Vet inte ens vart jag ska börja. Två mÀn som man kan tro aldrig stÀdat i hela sitt liv och pratade vÀldigt dålig svenska. Tyckte det var skinande rent och var jÀttenöjda med sitt jobb trots klet på ytor, blandare, diskmaskin osv. SlÀngde fimpar på uppfarten, gick inne med skor, torkade inte golvet, hade inte något stÀdmedel. Första dagen var de dÀr 8 timmar och det såg vÀrre ut Àn innan. Andra dagen var de dÀr 5 timmar sen drog dom, trots att vi sa att de inte var klara och absolut inte godkÀnt. Helt vÀrdelöst. Skamligt. KÀnns som inhyrt folk som de hittat på gatan i princip. Ingen yrkesstolthet eller kunskap. Håll er på mils avstånd från detta företag. Pajasar rakt igenom.

Flytt & StÀd Sverige AB ããã®åç
I don't recommend it
A frivolous company. The apartment looked worse after cleaning than before. After the complaint, there was a cleaning fix. The subcontractor told me to clean the windows myself, because he was far away. And then that he will leave me one rag to clean if I notice something. After another complaint, they were told that I would be compensated for the extra time and commuting that resulted from cleaning the apartment. Unfortunately. To this day, I have not received anything and no one responds to e-mails. The cleaning was on May 21. I do not recommend this company. As it appears from the opinion, I am not the only one who has been deceived.
After publishing the review, a representative of the company contacted me. He informed me that if I did not remove the opinion, he would not pay the compensation that had been awarded to me. Finally, I was informed that I was not entitled to compensation.
Företaget Àr helt hopplösa att ha attâŠ
Företaget Àr helt hopplösa att ha att göra med. De dök upp flera timmar för sent och utan att ens ha rÀtt emballage med sig. En av dem åkte ivÀg för att handla sopsÀckar (!) dÀr kostymer, klÀnningar och annat bara trycktes ner. Flera möbler och andra saker gick sönder, inga lådor mÀrktes upp och vi sjÀlva fick köra många vÀndor med tavlor, vÀxter och annat de inte klarade av att frakta. De tog betalt för tre personer men bara två kom, och de hÀmtade aldrig upp flyttlådorna som de lovat utan dessa fick vi sjÀlva göra oss av med. Trots detta försökte de ta betalt för fler lådor Àn de anvÀnde. De tog inte heller ner några krokar eller annat från vÀggarna utan menade att det fick vi göra sjÀlva trots att annat sagts innan. Kompensation för allt som gick sönder utlovades efter lång tid av diskussioner men denna betalades inte ut förrÀn över en månad efter att ordinarie faktura betalats.
Jag rekommenderar ingen att anlita detta företag dÀr vd:n dessutom var mycket otrevlig i all kommunikation.
Packning av saker huller om buller!SkÃ¥pâŠ
Packning av saker huller om buller!Skåp och lampa samt Tv förstörda! Glas saknas! Diskmedel saknas oxå samt toapapper efter stÀdning! Blev ej vÀl bemött, trots lÀnk från Konsumentverkets rekommendationer
Tog betalt för packlådor trots att de packade i mina egna kartonger! StÀdning fick göras om men resultatet inte ok Àndå!
Inte att rekommendera!
KATASTROF!!
KATASTROF!!! Bokade stÀd till en onsdag, dom dyker upp på måndagen innan utan att nÀmna något. Ringer min sambo på onsdagen och frågar nÀr vi vill ha klart det istÀllet för att få det gjort. Vill inte kompensera för allt besvÀr utan vill ge oss 250kr rabatt efter att i princip bara stÀdat ytligt och på villkoret att vi inte ger dom ett dåligt betyg. NEJ TACK.
De Àr otrevliga och bemöter mÀnniskorâŠ
De Àr otrevliga och bemöter mÀnniskor på dåligt sÀtt och de utgår från var kundens personliga bakgrund och inte utifrån deras kompetens.
Inhumana förhållanden för stÀdarna!!!!!
Företaget har riktigt dÃ¥liga arbetsförhÃ¥llanden till sina stÀdareâŠ
Efter att stÀdaren hade gjort jobbet och jag hade betalat sÃ¥ hÀvdar företaget till stÀdaren att jag har âvaltâ att inte betala och att stÀdaren inte kommer att fÃ¥ betalt. Detta vet jag dÃ¥ stÀdaren har kontaktat mig och frÃ¥gat om det var nÃ¥got som vart fel och sedan berÀttat om situationen. Företaget hotar ocksÃ¥ stÀdaren med att inte ha kontakt med mig som kund och att om stÀdaren kontaktar mig sÃ¥ fÃ¥r stÀdaren ingen betalningâŠ. Som grÀdde pÃ¥ moset sÃ¥ Àr stÀdaren frÃ¥n ett land i som ligger i krig och hon Àr i beroendestÀllnin till företagetâŠ..
Företaget har inte heller hjÀlpt stÀdaren med kontakt med mig som kund, dem signerade bara ett kontrakt med mig och bad mig ringa ett nummer som sedan ledde till stÀdren nÀr jag vÀl kom fram till stÀdaren sÃ¥ hade hen inte fÃ¥tt nÃ¥gon som helst information frÃ¥n företagetâŠ..
VÀldigt trevlig bemötande
VÀldigt trevlig bemötande, fick offerten skickad på mailen samma dag. Flyttet gick utmÀrkt dem packade ner allt och tog upp allt i mitt nya hem. FlyttstÀdningen blev godkÀnd hos hyresvÀrden utan någon litet påpekande.
Rekommenderar dem starkt. Deras priser Àr lÀgre Àn dem andra.
JÀtte bra och billigt!
Jag har anvÀnt detta företag 2 gånger nu, jag Àr jÀtte nöjd. Första gången var det inga problem. Men andra gången råkade de vÀlta min spegel men de löste sig genom att de åkte till Ikea och köpte en ny likadan till mig och levererade hem till mig. Vi tog Àven stÀdning denna gång och den blev godkÀnd efter första besiktningen så det var super bra! JÀtte bra pris finns inget att klaga på med tanke på hur bra det Àr för det priset man betalar! Vi tog Àven fönsterputs som tillÀgg och de blev också super bra!
Number One flytt och stÀd Norrköping
VARNING FÃR Number one flytt och stÀd Norrköping
Oseriöst bolag som lurar folk, hÃ¥ller dig inte till avtal och dyker inte upp alls pÃ¥ avtalad tid eller dag, bokar ny tid med fastighetsskötaren UTAN att prata med bestÀllaren först, dessutom har de ej koll pÃ¥ vad som gÀller vid RUT-avdrag. Har nu kollat Eniro dÀr de fÃ¥tt fem stjÀrnorâŠ.kollar man nÀrmare vem som skrivit omdöme sÃ¥ kan man se att ÃGAREN sjÀlv som skrivit, troligen ngn vÀn ocksÃ¥âŠ.
Har PolisanmÀlt
Har PolisanmÀlt! Anlitade dom för flyttstÀdning, en grill av mÀrket weber stod kvar till nÀstkommande hyresgÀster på balkongen (bor på andra våning) NÀr dom varit dÀr var den inte kvar. Dom sÀger att den stod kvar nÀr dom lÀmnade lgh, men det finns ingen annan möjlighet Àn att dom tog den med sig. KundtjÀnsten sÀger att hon frågat flertalet gånger, men anstÀllda nekar stöld. Jag kÀnner mig otrygg och missnöjd med att ha betalat detta företag pengar och sen kan du varken ersÀtta mig eller erkÀnna. Att backa sina kollegor som snor och sen inte verkar vilja konfrontera sina anstÀllda eller göra något år saken kÀnner jag Àr oproffsigt. Jag vill bli ersatt och den anstÀllde kanske kan få sparken om företaget ska vara kvar. Jag ser vÀldigt allvarligt på detta.
Varning
Mycket dÃ¥ligt bolag som har sönder möbler, rotar bland saker, Àr okunniga och otrevliga. Dessutom saknas det kartonger som tyvÀrr upptÀcktes för sent att kunna reklameras. Stor varning för att anlita Flytt & StÀd Norrköping sÀrskilt gÀllande i Ãrebro
flyttfirman Flytt & StÀdjouren med huvudkontor i Norrköping
Anlitade flyttfirman Flytt & StÀdjouren för både flytt och stÀdning men ångrar mig djupt. Outbildad och oprofessionell personal som ej var språkkunnig, dÀr ingen kommunikation var möjlig. Flyttbilen kom inte på förutbestÀmtid utan blev ett par timmar försenade. Personalen skickades med en hyrd lastbil som för liten för uppdraget vilket gjorde att de klÀmde in hela möblemanget i bilen. Flyttkillarna tappade möbler och lyckades att skada de flesta möbler som fick skråmor och repor plus att möblerna var smutsiga nÀr de kom fram till nya adressen. Personalen hade dessutom öppnat alla dragkedjor på fåtöljer, kontorsstolar etc. och Àven rivit sönder stoppningen.
FlyttstÀdningen var en mardröm då lÀgenheten inte var nÀmnvÀrt renare efter slutfört uppdrag. Golven hade kvar flÀckar, fönstren flammiga och en rad stora brister i stÀdningen uppdagades vilket resulterade i att slutbesiktningen inte godkÀndes. Trots försök att rÀtta till felen såg lÀgenheten Ànnu vÀrre ut då fel stÀdprodukter och utan kunskap i hur en flyttstÀdning ska utföras. Till och med besiktningskillen sa att det inte Àr någon mening att ge dem mer försök att rÀtta till felen då de inte hade kompetensen för det.
Personalen i Norrköping dÀr endast receptionisten hade lite respekt och kundbemötande möttes vi av både slarv och oförskÀmdheter vid reklamationen. Mannen som inte presenterade sig upplevdes som Àgaren var direkt hotfull och mycket otrevlig i bemötandet. Var försiktig med detta bolag Àr min rekommendation.
VÀlj en annan firma
Min upplevelse av det hÀr företaget Àr 100% negativ, så rekommenderar ingen att anlita dem för flytt. Till exempel försenade utan förklaring, dålig kommunikation nÀr de alls svarade, otrevliga, handskades inte med ömtåliga saker på ett försiktigt sÀtt osv.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ