Aftaler der bliver overholdt
Aftaler der bliver overholdt, skulle der komme flere opgaver på samme ejendom så bliver der også taget hånd om det.

FMT A/S ããã®åç
FMT A/S leverer professionel snerydning og saltning til virksomheder, kommuner og boligforeninger. Med mere end 40 Ã¥rs erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at sikre fremkommelighed, sikkerhed og stabil drift â ogsÃ¥ nÃ¥r vinteren viser sig fra sin hÃ¥rde side. Vi har dÞgnberedskab og overvÃ¥ger vejrudviklingen tÊt, sÃ¥ vi kan reagere hurtigt og proaktivt. Med en moderne maskinpark pÃ¥ over 100 maskiner har vi kapacitet til bÃ¥de mindre ejendomme og stÞrre erhvervs- og kommunale arealer. Hos FMT A/S er rettidig indsats, dokumentation og pÃ¥lidelighed en selvfÞlge. Vores kunder skal kunne stole pÃ¥, at opgaven bliver lÞst korrekt â hver gang. Vi sÞrger for trygge og sikre forhold hele vinteren.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

FMT A/S ããã®åç
Jeg âovertogâ FMT Vintertjeneste i forbindelse med en ejendom, vi kÞbte. Jeg ville lige se, om de kunne lÞfte opgaven, fÞr jeg opsagde aftalen.
Nu er der gået fire år, og jeg er virkelig glad for vores samarbejde. De leverer en fremragende kundeservice. Har jeg et problem, rykker de ud inden for meget kort tid. ChauffÞren ringer altid, når vedkommende er på lokationen, så vi undgår misforståelser om opgaven.
Derudover fÃ¥r jeg notifikationer, hver gang de har vÊret forbi en ejendom for at salte eller rydde â det skaber stor tryghed og trovÊrdighed.

FMT A/S ããã®åç
Dybt useriÞst firma. De har skulle rydde sne hos os ved vores parkerings areal. Der har de formået at spÊrre min parkeringsplads med en kÊmpe bunke sne, så jeg ikke kan parkere der. Der har vÊret masser af plads til at skubbe sneen rigtigt rundt om hjÞrnet hvor pladsen er til det.
Har derefter taget billeder, og sendt dem til firmaet, og de har derefter lovet at fjerne det inden weekenden var ovre. Men det lÞfte brÞd de. Jeg vil gÞre alt for at de ikke skal have deres betaling, når arbejdet er så sjusket, og ufuldstÊndigt. Hold jer vÊk.

FMT A/S ããã®åç
En af de ting der er meget vigtig for os små handelsdrivende, er at kunderne kan komme frem, og ikke mindst, komme frem på en sikker måde selv om det er vinter. De kan de med sikkerhed når det er FMT der står for vintervedligeholdelsen. Stor ros herfra, bor veludfÞrt arbejdede, til tiden.

FMT A/S ããã®åç
FMT leverer en virkelig tryg og stabil vintertjeneste. Saltningen bliver altid udfÞrt til tiden og med hÞj kvalitet, sÃ¥ vores omrÃ¥der er sikre â selv nÃ¥r vejret skifter hurtigt. Derudover er chauffÞren altid glad, venlig og imÞdekommende, hvilket gÞr samarbejdet bÃ¥de nemt og behageligt. Vi er virkelig glade for at have skiftet til FMT. Ingen skjulte gebyrer og uigennemsigtige abonnementer, ingen overraskelse i vores faktura. God anbefaling herfra.

FMT A/S ããã®åç
Har haft et godt samarbejde med FMT på en rÊkke vinterlokationer i flere år.
Jeg oplever en stor villighed til et godt og solidt samarbejde, også når der er udfordringer.

FMT A/S ããã®åç
UdfÞrt saltnings- og snerydningsarbejde til tiden og efter aftale.

FMT A/S ããã®åç
Vi har brugt FMT til vintertjeneste i mange sÊsoner. De aftalte områder bliver ryddet og saltet indenfor den aftalte tid. Hvis man har vÊret i tvivl om noget er de altid klar på tlf. eller mail for at svare på spÞrgsmål. Kan varmt anbefale dette firma.

FMT A/S ããã®åç
DÞgnet har 24 timer, og i samtlige af disse timer kan man regne med FNT. Når vinteren viser sit hvide ansigt, skal man kunne stole på vintertjenesten, Det gÊlder vores sikkerhed, og den hviler trygt i hÊnderne på FMT og deres kompetente underentreprenÞrer. De har gennem årtier serviceret vores ejendomme, og kommer også til at gÞr det i fremtiden.

FMT A/S ããã®åç
Jeg har vÊret så tilfreds med FMT, fik lavet min indkÞrsel!

FMT A/S ããã®åç
Udfyldte blanket på deres hjemmeside, for at få et tilbud.
Syv dage senere er der ikke sket noget.

FMT A/S ããã®åç
FMT A/S kan på ingen måde anbefales.
De lovede udgravning af sÞ og planering af det opgravede jord, men efterlod sÞen med dybde på max. 20 cm, hvorfor siv og tagrÞr meget hurtigt er vokset ud til midten af sÞen, hvorved sÞen er stort set helt tilgroet.
Jorden, der skulle planeres på siderne af sÞen er efterladt i store bunker, hvorved brinkene er MEGET ujÊvne og helt ufremkommelige samt nedskredne.
Ved modtagelse af faktura gjorde vi indsigelse, da arbejdet på ingen måde er udfÞrt i god stand.
Vi tilbÞd at betale regningen mod, at de kom tilbage og gravede sÞen ud i den Þnskede dybde, hvilket de nÊgtede.
Sagen blev bragt for Retten i HillerÞd, som desvÊrre besluttede, at vi som bestiller af opgaven var ansvarlig for, om FMT gjorde deres arbejde korrekt - hvilket jo ikke giver nogen mening, da FMT burde vÊre de professionelle til at lÞse opgaven.
DesvÊrre kan man på Trustpilot som det laveste kun give 1 stjerne - FMT burde have minus 5
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã