企業が回答しました
Foamgrip ziet er degelijk uit en washmitt is van goede kwaliteit. Echter bij het eerste gebruik schuift de foamgrip het eerste deel terug in bij de minste drukzetting op de washmitt. Dit is spijtig wa... もっと見る
企業が回答しました
Wegens 't feit dat levering enkele dagen vertraging opliep, gaf FoamGrip spontaan een compensatie in de vorm van een gratis artikel! Topservice.
FoamGrip ontwerpt premium wasgereedschap waarmee je je auto veilig voor de lak en prettig voor je lichaam wast. Van uitschuifbare wasborstels en microvezel borstelkoppen tot droogdoeken, washandschoenen, velgenborstels en een compleet wasemmersysteem: alles wat je nodig hebt voor een complete wasbeurt, in een assortiment. Geen swirls, geen microkrassen, geen onnodig gebuk. Gewoon de juiste tools om je auto zelf goed te verzorgen, van dagelijkse rijders tot eigenaren van campers en caravans. Car Wash Made Easy. Niet zomaar een slogan. Een standaard.
Mierloseweg 244, 5707AV, Helmond, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ben heel te vreden met het product

FoamGrip からの回答
Snelle levering en een topproduct, wat moet je nog meer hebben!

FoamGrip からの回答
Vlot en netjes afgeleverd.
Nog niet getest maar het ziet er goed uit.

FoamGrip からの回答
Het ziet er goed uit maar ik heb het nog niet gebruikt

FoamGrip からの回答
Zeer tevreden van deze aankoop: geen gedoe meer met een ladder om de bovenkant van de camper te kuisen. De steel van de borstel is zeer stevig waardoor je wat kracht kan zetten bij moeilijke vlekken. De microvezels verwijderen heel grondig het vuil. Voor de meest hardnekkige stukken (insecten) moet ik wel nog een aparte spons gebruiken maar dit is zeer beperkt. De complete set is ook geleverd binnen de week na bestelling

FoamGrip からの回答
Wat een top product. Was een beetje twijfelachtig aangezien ik veel heb geinvesteerd in producten en andere materialen. Maar de borstel past er wel echt goed tussen. Het feit dat je de microvezels kunt wisselen zorgt ervoor dat ik mijn werkwijze waarbij ik meerdere emmers en washandschoenen niet hoef te veranderen + ik kan het dak reinigen zonder heel men tshirt nat te maken.
Heb ondertussen ook de zware droogdoek gehaald en 2000 gsm heb ik nooit eerder ergens gezien.
Leuk merk, ik ben fan!

FoamGrip からの回答
Makkelijke tool om de auto mee te wassen. Met de washandschoen loopt er iedere keer water langs je armen naar beneden.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。