Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse at deltage i fodboldskole i Seest uge 32. Vi havde tilmeldt vores ene sÞn, men han brÊkker desvÊrre armen og i stedet overtager lillebror pladsen. Dog vÊlger vores storebror at vÊ... もっず芋る

Min sÞn pÃ¥ 13 havde en virkelig god uge pÃ¥ hÃ¥ndboldskole i AGF. Min sÞn fortÊller at "trÊnerne var sÞde og sjove, og Þvelserne og trÊningen var god og sjov". Vi mÊrkede som forÊldre en hyggelig og tr... もっず芋る

KÊre Fodbold og Event Vores sÞn har vÊret pÃ¥ fodboldskole i Stavtrup, og det har vÊret en rigtig god oplevelse. Han har haft det sjovt og samtidig lÊrt en masse nye ting om fodbold. Det har vÊret... もっず芋る

Jeg har virkelig vÊret meget tilfreds Med deres service og mega god kontakt, de sÞde og hjÊlpsom selv med kort varlse var de der til at hjÊlpe. De fortjener 5 stjerner og mere til. Annette Elisiu... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi brÊnder for at lave sportsevent og aktivteter for bÞrn, unge og voksne uanset sportslig niveau. Fodbold, håndbold, basket, padel og lÞb er de sportsgrene vi har kernekompetencer indenfor. Uanset niveau handler det om at have det sjovt, udvikle sig sportsligt og menneskeligt og opleve sportens unikke fÊllesskab. Sport- og event Group - Passion for sport og mennesker.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Et kÊmpe tak

Tak til jer, der sikrede at vores unger kom glade hjem med Þmme stÊnger og masser at fortÊlle efter en oplevelsesrig uge. Uden jer - ingen fodboldskole!
Dejligt at maden i år var for alle så fÊllesskabet også sejrede i dette rum:-)
"den bedste fodboldskole i mange år" lyder det fra ungerne!

Vh
Far til 3 trÊtte bÞrn
Jelling FS

2022幎8月7日

Kan kun fÞlge trop

Kan kun fÞlge trop, og rose, rose og rose, super godt arrangement, gennemfÞrt med tÞj billeder og super gode trÊnere med masser af arrangement fra start til slut👍👍 helt sikker pÃ¥ at vores sÞn igen er pÃ¥ nÊste gang der er fodbold skole 🀗

2022幎7月14日

På vegne af min sÞn

PÃ¥ vegne af min sÞn, sÃ¥ har han haft en fantastisk uge pÃ¥ fodboldskolen, dog for kort ifÞlge ham selv. 🙂⚜ Sim forÊldre har vi lyttet til mange sjove og gode fortÊllinger. Det har udentvivl vÊret mega fedt.
Tak for oplevelsen

2022幎7月10日

Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle からの回答

Hej Karina. Mange tak for din anmeldelse 🀩 Vi er meget glade for at din dreng har haft en rigtig god oplevelse pÃ¥ vores fodboldskole. Vi gÞr os meget umage og gÞr alt for at bÞrn som deltagere pÃ¥ vores fodboldskoler, fÃ¥r en rigtig god oplevelse. Vu glÊder os til at se ham igen i 2023 ⚜☀

Mange hilsner
Fodbold- og event

KÊmpe ros for en super uge

KÊmpe ros for en super uge. Seje trÊner, som har givet bÞrnene en kÊmpe oplevelse, sjove aktiviteter og masser af ny lÊring.

2022幎7月8日

Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle からの回答

Hej Christina. Mange tak for din anmeldelse 🀩 Vi er meget glade for at dit barn har haft en rigtig god oplevelse pÃ¥ vores fodboldskole. Vi gÞr os meget umage og gÞr alt for at bÞrn som deltagere pÃ¥ vores fodboldskoler, fÃ¥r en rigtig god oplevelse. Vu glÊder os til at se ham igen i 2023 ⚜☀

WOW, SUII.. det bliver ikke bedre 🀌

Min sÞn deltog i Fodbold & Event fodboldskole i 2022 for fÞrste gang og fra start var der bare styr på sagerne.

Bestilling af tÞj og betaling gik som smurt og var nemt at finde ud af. Omend bliver man lidt panisk nÃ¥r tÞjet ikke er kommet, men der var 100% styr pÃ¥ det 👌

MÊngden af information man fÃ¥r, er tangerende til overvÊldende, men man er alt andet lige, fantastisk godt klÊdt pÃ¥ til hele eventet 👌

Og hvis man får brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål, så er F&E nemme at få fat på.

Min sÞn har nu vÊret afsted og selvom det danske vejr svigtede lidt, så var humÞret hÞjt, han var SUPER glad for trÊnerne, Þvelserne, maden.. ja, faktisk ALT ved hele fodboldskolen.

Man kunne tydeligt mÊrke at han kom hjem og var glad, havde lÊrt en masse og havde bare haft den fedeste oplevelse, og det var HVER dag.. Fodbold & Event fodboldskole, ses i 2023 ❀

2022幎7月8日

Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle からの回答

Hej Kasper. Mange tak for din anmeldelse - den betyder meget for os ❀ Vi er meget glade for at din dreng har haft en rigtig god oplevelse pÃ¥ vores fodboldskole 🀩. Vi gÞr os meget umage og gÞr alt for at bÞrn som deltagere pÃ¥ vores fodboldskoler, fÃ¥r en rigtig god oplevelse. Vi glÊder os til at se ham igen i 2023 ⚜☀

Rigtig god sommer!

Fodboldskole er en stor pengemaskine.

Fik to meget skuffede drenge hjem idag efter fÞrste dag på fodboldskole. De havde glÊder dig meget efter den beskrivelse der er på hjemmesiden.
U14 skulle trÊne med U9.
Der var 2 voksne trÊnere til alle spillere. Niveauet var meget lavt og uden udfordringer.
Min mindste sÞn fik som trÊner, den hjÊlpetrÊner som han plejer at have til fodboldtrÊning i den lokale klub. Vedkommende er 13 eller 14 år og uden uddannelse.
Min Êldste sÞn gik tilsendt tÞj i forkert stÞrrelse.
Der var ikke styr på bÞrnene på listerne, da de blev råbt op til start.

2022幎7月4日

Sport- og Event Group ApS I Sportsevents for alle からの回答

Hej Malene. Det er vi kede af at hÞre. Vi har haft evalueringsmÞde med trÊnerne hertil aften og vi har allerede Êndret i tingene til i morgen samt givet jer forÊldre en besked omkring dette 😊 Der er ingen trÊnere der er under 18 Ã¥r, men vi har assistenttrÊnere pÃ¥ som er +14 Ã¥r som er med til at fÃ¥ mere mod pÃ¥ trÊnergerningen og som ogsÃ¥ vil medvirke i Þvelser videre - der er ingen der har stÃ¥et uden en +18 Ã¥r trÊner i dag 👍🏌 Vi ser sikre pÃ¥ at der er en ny god dag i morgen - trÊnerne har vÊret planlagt en fed dag 😊

F&E boys camp på BGI Akademiet

Min sÞn var for nylig på F&E boys camp på BGI ved Oliver. Det var 2 meget kompetente kvidelige trÊnere fra Ajax, der trÊnede drengene i 2 dage, som virkelig lavede nogle fede Þvelser, som virkelig rykkede fodboldmÊssigt. Desuden blev boldkanonen afprÞvet i det fede goal station. Vi kommer igen nÊste år :)

2022幎7月4日

God oplevelse

God oplevelse
Vi havde lejet fodbolddart til vores sÞns konfirmation i sÞndags. Det var et stort hit for konfirmanden og gÊsterne. Der var god kommunikation med Oliver fra start til slut, og altid hurtigt svar. Kan anbefales

2022幎5月24日
自発的なレビュヌ

super fed camp - både sportligt og socialt

Min datter har haft en super fed og hyggelig camp - bÃ¥de pÃ¥ det sportslige og pÃ¥ det sociale plan. Det er prÊcis arrangementer som disse, der gÞr en forskel, og som giver dem endnu mere lyst og vilje til at fortsÊtte “fodboldvejen” sammen. Det er oplevelser de vil tage med sig 🙏😊

2022幎4月18日

KÊre Fodbold- og event,

KÊre Fodbold- og event,

Tak for endnu en fremragende. Josephine har haft endnu en fantastisk oplevelse på en af jeres camps, som er godt forberedt og vel gennemfÞrt. Josephine er kommet hjem med oplevelsen af at hun har lÊrt meget nyt, har flyttet sig, fået nye skills og nye fodboldveninder.

Jeg vil lige tilfÞje at aktiviteterne mellem trÊningerne og om aftenen også har vÊret en stor fornÞjelse, bl.a spa og mÞdet med kvinde landsholdsspilleren Sofie Junge har gjort indtryk.

Vi glÊder os allerede til nÊste Camp :-)

Tak og dejligt at få sin datter hjem med den oplevelse.

Vh

Michael Klahsen

2022幎4月16日

De varmeste anbefalinger

Vi har netop bestilt fodbold-skole til vores to unger på hhv. 6 og 10 år. Det er fÞrste gang vi bestiller gennem fodboldogevent.dk og har de varmeste anbefalinger. Jeg havde lidt udfordringer med bestillingen og skrev en mail til deres kundeservice. Jeg fik svar fra Oliver, indhaveren, som ringede inden for blot 2 minutter og efterfÞlgende hjalp mig gennem det hele pr mail uanset hvor curling-agtige spÞrgsmål jeg måtte have. Han fik bestilt plads til den ene af ungerne, jeg manglede til og fik sågar bestilt tÞj for mig. Han svarede hurtigt og ydede endda ekstra service at udlevere relevante telefonnumre til mig. Tonen i mail var glad og med smileys - så fÞler man sig rigtig velkommen. Virkelig dejlig oplevelse.

2022幎3月2日
自発的なレビュヌ

Vi har af flere omgange anvendt

Vi har af flere omgange anvendt fodboldogevent.dk til vores sÞn, og altid med stor succes. Det er trÊning i bÞrnehÞjde, der afspejler det enkelte barns niveau og gÞr noget godt for både motivation og fodboldmÊssig udvikling.
Vi kan varmt anbefale Oliver og hans team!

2021幎10月1日