Vi havde Guillermo ude fra fodboldshow til vores sÞns konfirmation, og det var en kÊmpe succes. Guillermo var super god med bÃ¥de bÞrn og voksne og sÞrgede virkelig for, at vores sÞn fik en fantas... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Til min sÞn Deniz konfirmation havde vi besÞg af Freestyler Guillarmo. Han leverede et fastastisk og professionelt show. Han imponerede os alle og var god til at fange store som smÃ¥. Alle var meget i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi havde fornÞjelsen af Guillermo tilâŠ
Vi havde fornÞjelsen af Guillermo til vores sÞns konfirmation , virkelig sÞd, sjov og super dygtig , og de unge kendte ham jo selvfÞlgelig fra Tik Tok ð Kan kun anbefale Fodboldshow .
Fantastisk show med Guillermo
Vi havde Guillermo ude til min sÞns konfirmation. Han var utrolig sÞd og imÞde kommende, overfor min sÞn og hans gÊster. De syntes at noget af det bedste ved konfirmationen var indslaget med Guillermo. Han var god til at indtage de unge mennesker, og havde i den grad styr pÃ¥ sine tricks! - selvfÞlgelig 5 stjerner herfra!âïžâïžâïžâïžâïž
Vi havde Guillermo ude fra fodboldshowâŠ
Guillermo var super god med både bÞrn og voksne og sÞrgede virkelig for, at vores sÞn fik en fantastisk dag, han sent vil glemme. Alt blev håndteret professionelt, samtidig med at stemningen var sjov og afslappet hele vejen igennem.
Vi kan klart anbefale Guillermo og giver uden tvivl 5 stjerner âââââ
Fantastisk underholdning
Vi havde fornÞjelsen af Guillirmo til min sÞns konfirmation. Han er et kÊmpe talent og han fik både konfirmanten og de Þvrige gÊster med i alverdens fodboldtricks. Han var meget sÞd og sjov, jeg vil klart anbefale fodboldshow.
Super professionel firma, både planlÊgning og informationer omkring showet inden konfirmationen.
Fantastisk besÞg af Jakob!!
VI havde et fantastisk besÞg til min datters konfirmation af Jakob fra Fodboldshow.dk. Han var fantastisk dygtig og virkelig sÞd og inkluderende overfor de unge mennesker - og de voksne ð KÊmpe god oplevelse, kan i den grad anbefales!!
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Guillermo var helt vild sÞd og imÞdekommende og meget mild, smilende og pÊdagogisk overfor gÊsterne, os og vores konfirmand ( sÞn)ð©·ð¥°ð Kan kun anbefale ham og generelt Fodboldshow.dk.
Et fantastisk show.
Vi havde Êren af Guillermo til min sÞns konfirmation. Sikke en fantastisk opvisning hvor gÊster blev inkluderet i tricks! Det var en sand fornÞjelse og et stort hit hos både voksne og bÞrn. Guillermo formåede at få alle med og gjorde de som deltog aktivt i tricks, trygge ved at blive udfordret og havde bare en fantastisk energi. Vi husker jer til nÊste konfirmation om 4 år, hvor endnu en fodbold dreng skal fejres!
Fantastisk oplevelse for konfirmandenâŠ
Fantastisk oplevelse for konfirmanden og hans gÊster, det faldt i god jord hos alle.
Kan varmt anbefales Guillirmo og hans optrÊden ð€©
Super oplevelse
Vi havde fornÞjelsen af Robert til vores sÞns konfirmation. Han snakker engelsk og selvom nogle af de Êldre gÊster ikke er stÊrke i det forstod alle showet og var vildt imponeret af hvordan han kan trylle med en bold. Super oplevelse som kan anbefales
Helt fantastisk show
Helt fantastisk show - Vi havde besÞg af Hugo! En virkelig sÞd ung mand med mega seje tricks ðð»ðð»ðð» Tak Hugo! Lauge og os vil aldrig glemme det, vi har endda snakket om hvor man vil kunne se dig henne igen ð
Indlevelse
Vi havde stor fornÞjelse af et show med Guillermo til min sÞns konfirmation. Han fik inddraget både konfirmanten og gÊsterne til glÊde for alle.
Teknikken er i mere end top ðªð¥³
Teknisk meget god
Teknisk meget god.
Flot show
Og god stemning, Viggo får lavet til en god stemning og involveret konfirmanten godt i sit show.
Fodboldshow til min sÞns konfirmation
Til min sÞn Deniz konfirmation havde vi besÞg af Freestyler Guillarmo. Han leverede et fastastisk og professionelt show. Han imponerede os alle og var god til at fange store som små. Alle var meget imponeret over alle de tricks han kunne og min sÞn synes det var fedt.
Jeg sender min varmeste anbefaling
Super show
Super godt show med Viggo! Imponerende tricks og han var god til at involvere konfirmanten og andre der havde lyst. En glad og imponeret konfirmand ð
Rigtig godt show og pengene vÊrd
StÊrkt show
StÊrkt show
Vi havde Oscar fra fodboldshow.dk til at optrÊde ved vores sÞns konfirmation. Han gjorde det supergodt. Han er en dygtig freestyler og var venlig og imÞdekommende over for selskabet. Han var virkelig eminent til at inddrage vores sÞn og lÊre ham nogle basics inden for freestyle. Noget af det var selvfÞlgelig svÊrt, men det lykkedes uden problemer at finde elementer, hvor vores sÞn havde succesoplevelser med at kunne mestre det på få minutter. Showet kan varmt anbefales.
Fodboldshow.dk was a very greatâŠ
Fodboldshow.dk was a very great expirience with a exeelent freestyler and a good setup.We had the plesure of a kind Young man named Jojle and he was so cool and a good entertainer who gave the show a lot of fun and joy.
Til vores sÞns konfirmation.
Til vores sÞns konfirmation.
Kom Oscar fra fodboldshow.dk
Dygtig bold jonglÞr ..
Og interagere dygtigt med hovedpersonen og gÊsterne.
ð»ð»âœâœðð
Jan Rasmussen NordsjÊlland
ð©ð°ðžðª
Varm anbefaling herfra!
Vi havde fornÞjelsen af Jakob fra fodboldshow.dk til vores sÞns konfirmation. Jakob er virkelig dygtig med en bold, men også rigtig dygtig til at fornemme konfirmanden og dennes niveau. Han sÞrgede for at vores sÞn fik en fantastisk oplevelse og lÊrte lidt nye tricks med bolden!
Varm anbefaling herfra!
KÊmpe anbefalinger herfra :) Sjovt
KÊmpe anbefalinger herfra :) Sjovt, hyggeligt og god stemning!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã