レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde Guillermo ude fra fodboldshow til vores sÞns konfirmation, og det var en kÊmpe succes. Guillermo var super god med bÃ¥de bÞrn og voksne og sÞrgede virkelig for, at vores sÞn fik en fantas... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Til min sÞn Deniz konfirmation havde vi besÞg af Freestyler Guillarmo. Han leverede et fastastisk og professionelt show. Han imponerede os alle og var god til at fange store som smÃ¥. Alle var meget i... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk show med Guillermo

Vi havde Guillermo ude til min sÞns konfirmation. Han var utrolig sÞd og imÞde kommende, overfor min sÞn og hans gÊster. De syntes at noget af det bedste ved konfirmationen var indslaget med Guillermo. Han var god til at indtage de unge mennesker, og havde i den grad styr på sine tricks! - selvfÞlgelig 5 stjerner herfra!⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎5月15日
5぀星のうち5の評䟡

Vi havde Guillermo ude fra fodboldshow

Guillermo var super god med både bÞrn og voksne og sÞrgede virkelig for, at vores sÞn fik en fantastisk dag, han sent vil glemme. Alt blev håndteret professionelt, samtidig med at stemningen var sjov og afslappet hele vejen igennem.

Vi kan klart anbefale Guillermo og giver uden tvivl 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎5月16日

Fantastisk underholdning

Vi havde fornÞjelsen af Guillirmo til min sÞns konfirmation. Han er et kÊmpe talent og han fik både konfirmanten og de Þvrige gÊster med i alverdens fodboldtricks. Han var meget sÞd og sjov, jeg vil klart anbefale fodboldshow.
Super professionel firma, både planlÊgning og informationer omkring showet inden konfirmationen.

2026幎5月20日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk besÞg af Jakob!!

VI havde et fantastisk besÞg til min datters konfirmation af Jakob fra Fodboldshow.dk. Han var fantastisk dygtig og virkelig sÞd og inkluderende overfor de unge mennesker - og de voksne 😀 KÊmpe god oplevelse, kan i den grad anbefales!!

2026幎5月9日

Et fantastisk show.

Vi havde Êren af Guillermo til min sÞns konfirmation. Sikke en fantastisk opvisning hvor gÊster blev inkluderet i tricks! Det var en sand fornÞjelse og et stort hit hos både voksne og bÞrn. Guillermo formåede at få alle med og gjorde de som deltog aktivt i tricks, trygge ved at blive udfordret og havde bare en fantastisk energi. Vi husker jer til nÊste konfirmation om 4 år, hvor endnu en fodbold dreng skal fejres!

2026幎5月3日

Super oplevelse

Vi havde fornÞjelsen af Robert til vores sÞns konfirmation. Han snakker engelsk og selvom nogle af de Êldre gÊster ikke er stÊrke i det forstod alle showet og var vildt imponeret af hvordan han kan trylle med en bold. Super oplevelse som kan anbefales

Helt fantastisk show

Helt fantastisk show - Vi havde besÞg af Hugo! En virkelig sÞd ung mand med mega seje tricks 👏🏻👏🏻👏🏻 Tak Hugo! Lauge og os vil aldrig glemme det, vi har endda snakket om hvor man vil kunne se dig henne igen 🎉

Indlevelse

Vi havde stor fornÞjelse af et show med Guillermo til min sÞns konfirmation. Han fik inddraget både konfirmanten og gÊsterne til glÊde for alle.
Teknikken er i mere end top 💪🥳

2026幎4月25日
5぀星のうち5の評䟡

Fodboldshow til min sÞns konfirmation

Til min sÞn Deniz konfirmation havde vi besÞg af Freestyler Guillarmo. Han leverede et fastastisk og professionelt show. Han imponerede os alle og var god til at fange store som små. Alle var meget imponeret over alle de tricks han kunne og min sÞn synes det var fedt.
Jeg sender min varmeste anbefaling

2026幎4月25日

Super show

Super godt show med Viggo! Imponerende tricks og han var god til at involvere konfirmanten og andre der havde lyst. En glad og imponeret konfirmand 👌

StÊrkt show

StÊrkt show
Vi havde Oscar fra fodboldshow.dk til at optrÊde ved vores sÞns konfirmation. Han gjorde det supergodt. Han er en dygtig freestyler og var venlig og imÞdekommende over for selskabet. Han var virkelig eminent til at inddrage vores sÞn og lÊre ham nogle basics inden for freestyle. Noget af det var selvfÞlgelig svÊrt, men det lykkedes uden problemer at finde elementer, hvor vores sÞn havde succesoplevelser med at kunne mestre det på få minutter. Showet kan varmt anbefales.

2026幎4月18日
5぀星のうち5の評䟡

Til vores sÞns konfirmation.

Til vores sÞns konfirmation.
Kom Oscar fra fodboldshow.dk
Dygtig bold jonglÞr ..
Og interagere dygtigt med hovedpersonen og gÊsterne.
🍻🍻⚜⚜🏆🏆
Jan Rasmussen NordsjÊlland
🇩🇰🇞🇪

2025幎6月9日

Varm anbefaling herfra!

Vi havde fornÞjelsen af Jakob fra fodboldshow.dk til vores sÞns konfirmation. Jakob er virkelig dygtig med en bold, men også rigtig dygtig til at fornemme konfirmanden og dennes niveau. Han sÞrgede for at vores sÞn fik en fantastisk oplevelse og lÊrte lidt nye tricks med bolden!
Varm anbefaling herfra!

2025幎5月29日