Holdt en let og hyggelig familie frokost med kaffe, som bestod af luksus sliders med efterfølgende choladekage med Sarah Bernhard creme. Alt bestilt over nettet og leveret i emballage lige til at sæt... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte kager , bl a chokoladekage med Sara Bernard creme til 12 personer. Kagerne var flotte, lå i fine kasser, der var noget større end kagerne. Umiddelbart lette at transportere, men kagerne gle... もっと見る
Varen var klar til tiden i let transport. Øverst lå vejledning. Flere dele kunne sættes direkte på bordet. Der var rigeligtaf alle dele. Velsmagende. Mine gæster roste. Dog kunne godt bruge et alm fra... もっと見る
企業情報

- support@foetex.dk
- foetex.dk
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Havde bestilt smørrebrød i Føtex…
Havde bestilt smørrebrød i Føtex Bolbro. Det var meget flot pyntet og smagte rigtig godt. Endnu en god oplevelse hos Føtex.
Bestilte smørrebrød i Føtex
Bestilte smørrebrød i Føtex.
Smagte dejligt - og god værdi for pengene.
Var færdige til aftalt tid
Fik ikke det smørrebrød jeg havde…
Fik ikke det smørrebrød jeg havde bestilt fik for mange stykker
Meget tykt rugbrød
Flæskestegs skiver var 1cm tykke
Plejer at være helt ok, denne gang ikke tilfredsstillende
STJERNESKUD
STJERNESKUD, TAKEAWAY. DE VAR IMPONERENDE FLOTTE 0G SMAGTE VIRKELIG, USÆDVANLIG LÆKKERT. KUN ROSER HERFRA. MVH LISSI.
Superlækkert smørrebrød og fin service…
Superlækkert smørrebrød og fin service i butikken.
Kan virkelig ikke anbefales
Den tørreste og mest kedelige hindbærsnittekagekone jeg nogensinde har smagt.
Næsten intet hindbærmarnelade, eller smag af hindbær. Og den krummer ud over det hele, bare du kigger på den.
Maden var god
Maden var god. Men service i Haderslev er en mangelvare. Man bliver mødt af 2 slagtere der har mere travlt med deres arbejde end at ekspedere kunder. Ved kassen er der så lang kø ved en kasse. Plus en kasse der er ved at lukke. Da varen er betalt spørger jeg medarbejderen om jeg ikke bare kunne liste ud. Det blev mødt med et resolut nej.
Alt for store brændestykker
Der er alt for mange store stykker brænde som skal kløves bagefter. Det har jeg ikke prøvet før. Det ligner 2 sortering.
De gør alt hvad de kan 😊
Meget tilfreds med mit køb af vandtæt…
Meget tilfreds med mit køb af vandtæt telefonholder til cyklen 😀👍
Har nu 6 gange været i kontakt med…
Har nu 6 gange været i kontakt med robot online og én gang med medarbejder chat, ingen mulighed for at ringe!!
Står i butik og mangler min kvittering for dyrt TV som aldrig kom på mail
Venter stadig
"Meget mærkelig firma"
Jeg ankom til bager i kronen der stod…
Jeg ankom til bager i kronen der stod en kunde foran mig, der gi' mindet 10 minutter før den en medarbejder fandt hans ordre. Der var kun en medarbejder i bageriet mens der stod 4 medarbejdere i post/Kiosken 2 af dem stod bare snakke sammen uden at lave noget som helst. Dårlige arbejdsmiljø / teamwork.
Udmærket mad!
Ok, men for mange sliders presset sammen på den store bakke! Næsten “biksemad”!
Utrolig nem bestilling og brødet var…
Utrolig nem bestilling og brødet var klar til afhentning til aftalt tid, og som altid, frisk og velsmagende.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。