Rigtig god service og jeg kan anbefale…
Rigtig god service og jeg kan anbefale fonerep.
Fonerep's mission er at tilbyde hurtige, pålidelige og bekvemme reparationer, der passer til din hverdag. Vi ved, hvor vigtigt din smartphone eller tablet er – både for dit arbejde og dit privatliv – og derfor arbejder vi målrettet på at levere den bedst mulige service direkte til din dør. Fonerep er grundlagt med en simpel idé: At gøre det lettere for folk at få deres enheder repareret uden at skulle bruge tid og energi på at besøge et værksted. Fra vores første dag har vi haft fokus på høj kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Vi har allerede hjulpet en hel masse kunder med at forlænge levetiden på deres enheder – altid med et smil og professionel ekspertise.
Bogfinkevej 29, 4040, Jyllinge, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig god service og jeg kan anbefale fonerep.
Super useful and quick
Identifying the problem in seconds and fixing it within 20 mins.
Unlike the first company I went to.
Very happy
Tony Donaghy

Fonerep からの回答
God service og rigtigt godt kvalited, fik skifted ud skerm på Samsung, yders tilfreds

Fonerep からの回答
Havde problemer med min tlf efter batteri skift.
Kontaktet fonerep og Indenfor 1 time blev
Den afhentet
Og efter 1 time blev den leveret på min adresse, og virker som den skal.
Så 1000 tak for god service

Fonerep からの回答
Super service og ordentlig arbejde. Kan varmt anbefale dem

Fonerep からの回答
Jeg fik lavet skærmen på min datters MacBook Air. Fonerep klaret opgaven meget professionelt og inden for 24 timer. Jeg er en meget tilfreds kunde som kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger.

Fonerep からの回答
Det var super at de kørte ud til min adresse, det er super service. Priserne var også rigtig gode, når det er Apple reservedele de bruger. Arbejdet ser ud til at være pænt udført. Det tog lidt længere tid end forventet og blev lidt dyrere end forventet, da flere ting desværre viste sig at være galt.

Fonerep からの回答
Fantastisk service hver eneste gang! Jeg har fået repareret min telefon hos dem tre gange blandt andet udskiftning af skærmglas og batteri og resultatet har altid været helt i top. Hurtig, professionel og ærlig service til en fair pris. Personalet er venligt og kompetent, og man føler sig virkelig godt behandlet. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for en pålidelig mobilreparation!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。