企業が回答しました
Pernilla Svensson på Fonus Lundby Hisingen. ❤️ Kunde verkligen inte önskat mig någon bättre, så fantastisk du är och har varit Pernilla. Tack för allt, för alla svar på frågorna på mail dygnet runt... もっと見る
企業が回答しました
Bortom ord NÖJD & tacksam för ett fantastiskt bemötande utav Pernilla Svensson på Fonus Hisingen ❤️ Pernilla är ett proffs och tog hand om mig innan & efter begravningen av min mamma. Underlättade &... もっと見る
企業が回答しました
Bemötandet på Fonus Lundby var från första början oerhört professionellt samtidigt som det var fullt av medkänsla. Allt som var svårt och omöjligt för en familj i sorg löste personalen på Fonus. Framf... もっと見る
企業が回答しました
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Hjalmar Brantingsgatan 9, 41739, Göteborg, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mycket proffsigt bemötande av Linda Norin måste jag säga, väldigt proffsigt hela vägen, från första träffen till begravningen-

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Jag är och kommer föralltid vara oändligt tacksam för Pernilla. För det ovärderliga stöd i vår mardröm att förlora vår dotter som stillaföddes i januari. Men också för den tröst, empati, trygghet, pepp, kärlek & styrka. Hon är helt fantastisk på alla sätt!!!! Jag vet inte hur jag hade tagit mig igenom alla dessa steg och denna tid utan henne. Jag kommer alltid bära med mig en djup tacksamhet för allt hon gjort för oss.

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Tillgängliga och tillmötesgående på alla sätt.
Pernilla Svensson levererade mervärde både professionellt och empatiskt, har stort förtroende för henne.

Pernilla Svensson på Fonus Lundby Hisingen. ❤️
Kunde verkligen inte önskat mig någon bättre, så fantastisk du är och har varit Pernilla. Tack för allt, för alla svar på frågorna på mail dygnet runt och allt du fixat för att hjälpa oss att ordna med den finaste begravningen vi kunde önskat oss. Tack, allt har varit så tryggt med dig och jag är evigt tacksam för allt du gjort!
/ Mikaela Pettersson

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
MYCKET NÖJD MED PERNILLAS ALLA INSATSER, FRÅN FÖRSTA MÖTET TILL EN MYCKET VÄRDIG OCH MINNESVÄRD BEGRAVNIG. STORT TACK FÖR ALLT PERNILLA!!
Janerik Dimming, Rolfs brorsbarn med familj

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Fonus Hisingen-Pernilla Svensson, ordnade allt kring begravningen på bästa sätt. Hon svarade tålmodigt på alla våra frågor. Under ceremonin fanns Pernilla med och bidrog till att alla kände sig väl omhändertagna, trygga och fint bemötta.

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Mycket trevligt bemötande och väldigt lyhörda och hjälpsamma

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Värdigt och respektfullt bemötande från kundrådgivaren Linda.
Rekommenderas helhjärtat

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Vänligt å varmt bemötande å vi kände oss trygga.
Linda hjälpte oss så att allt blev perfekt på vår mammas dag. Tack så mycket!

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
En otrolig begravningsbyrå som verkligen har värnat om våra tankar, upplevelser och önskemål. Familjen har känt sig otroligt trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera Linda som kundrådgivare och ceremonivärd. Hon har varit en stjärna och har sett till att varje detalj blev precis så som vi önskade.

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Pernilla har varit lugn och trygg under hela processen från planeringen till begravningen. Om vi var osäkra på något så tog hon reda på och återkopplade till oss. Våra önskemål blev tillgodosedda och hon löste snabba förändringar. Fanns alltid tillhands och vi kände oss så trygga med henne under hela processen.

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Pernilla är ett proffs och tog hand om mig innan & efter begravningen av min mamma. Underlättade & gjorde så att dagen blev precis som mamma hade velat . Även ceremoni värden Kristina var fantastisk och en stor trygghet att ha vid min sida så att jag klarade av att sänka ner min mamma i jorden ❤️Maria

Fonus - Göteborg Lundby Hisingen からの回答
Fantastiskt bemötande . Allt kändes tryggt och bra från första stund. Tydlighet , hjälpsamma och bra information 💕

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。