レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

En stjerne er en for mye. Jeg bestiller biff fra Egon i Tromsø. Etter en time kanselleres bestillingen, uten forvarsel. Det er vel omrrent det verste jeg noensinne har opplevd av service. Fodora... もっと見る

企業情報

1. オンライン食品注文サービス
  2. 出前
  3. 持ち帰りサービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Food delivery from a curated selection of restaurants | Delicious meals delivered to your doorstep ✔ Fast delivery ✔

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Foodora 1 stjerne business

Ga 1 stjerne på kundeservice samtalen vi hadde. Da jeg skulle skrive en omtale så var det helt umulig å skrive noe. Dette har de gjort m vilje, for da jeg senere skrev opp restauranter i søkefeltet i appen så gikk alt bra. Aldri hatt den skrive buggen før, så virker som at dette er lagt inn m vilje for oss til å ikke skrive en negativ omtale.

2026年4月18日
5つ星のうち1の評価

En stjerne er en for mye.

En stjerne er en for mye.
Jeg bestiller biff fra Egon i Tromsø.
Etter en time kanselleres bestillingen, uten forvarsel.
Det er vel omrrent det verste jeg noensinne har opplevd av service. Fodora vil ALDRI bli brukt igjen.

2026年4月18日

Søppelbedrift

Budet var rett ved adressen men istedet for å gå 10 meter forbi en bom valgte han å kjøre en lang omvei og kjørte inn i en blindvei og brukte masse tid. Budet kjørte både for wolt og foodora og brukte lang tid før han plukket opp maten og like lang tid med å levere den. Kundeservicen til foodora er også ikke-eksisterende så glem å få hjelp ved problemer. Søppelbedrift

2026年4月15日

Foodora suger

Foodora suger. Maten kommer ALDRI til tiden og hvertfall ikke om man har vanlig abonnement. Ikke gidder budene å levere på døra heller, men ringer og vi må gå ut selv. Skrevet med Foodora mange ganger via chat og det bare beklager, beklager, men ingenting gjøres. Ræva support og kundeservice. Har sluttet å bruke den møkkaappen!

2026年3月27日
5つ星のうち1の評価

Er ikke verdt en stjerne en gang

Er ikke verdt en stjerne en gang. Fikk 2 av 3 hamburgere levert. Ved krav om refusjon fikk jeg beskjed om at jeg dessverre ikke fikk dette da jeg hadde klaget tidligere. Bare trøbbel med leveranser. Bruker Wolt alene heretter og har slettet Foodora appen.

2026年4月9日
5つ星のうち1の評価

Assa makan til frekkere kundeservice

Assa makan til frekkere kundeservice. Vi bestilte 3 burgertallerken, fikk 2 av dem hele, og en med bare fries, hvor selve burgeren mangla. Vi la inn rapport på mangel av vare. Og de avviste den og begrunnet med «at man har klaget tidligere». For det første kan de ikke avvise dette når de simpelt ikke har levert det de skulle, og da hadde jeg nesten fokusert på å bli bedre hvis jeg var foodora. De hadde mye bedre kundeservice før. App sletta og skal aldri brukes mer.

2026年4月9日
5つ星のうち1の評価

Noen andre som opplever å bli trukket…

Noen andre som opplever å bli trukket for Pro abonnement etter de har sagt opp? Sa opp i midten av mars. I går ble jeg trukket via Klarna for ny mnd. Har kontaktet Foodora som sier at i følge dem er abonnementet kanselert. Men det trekkes fortsatt penger fra min konto!

2026年4月8日
5つ星のうち1の評価

Verst kundeservice man jeg har sett

Verst kundeservice man jeg har sett. Kundebehandler ga meg rabatt jeg ikke kunne bruke og var ikke interessert i andre løsninger.
Jeg ventet to timer på mat og maten kom delvis kald.
Kundebehandleren har avsluttet chat da han ikke var interessert i å finne andre måter å løse saken på.
Det blir kun frustrasjoner med Foodora. Anbefales ikke!

2026年3月29日

Bestilte mat fra McDonald's

Bestilte mat fra McDonald's, kommer opp at det tar 25min å få den levert. Så bare økes og økes tiden det skal til irritasjon for både meg og budet. Vil ta 1time å ferdigstille maten får budet opplyst av Mcdonalds, men pga bestilling er sendt til kjøkkenet kan eg ikke avbestille den. Fikk 60kr verdi kupong til neste kjøp, hjelper det med godt sulten gjeng. Møkka plass å bestille fra

2026年3月29日

1000 kr for mat ødelagt ->250 kr i tokens som åtte brukes ila 1 mnd

Bestilte mat for å feire ca 1000 kr. Kom 3 timer for sent og kaldt. Restauranten ringte of beklaget, og at maten hadde vært klar lenge.
Appen skyldte allikevel på restauranten.
Foodora gav meg bare 200 i tokens som måtte brukes ila 1 mnd..
Aldri brukt fodora igjen og jeg råder dere til det samme. Verdens desidert verste kundeservice.

2025年4月2日
5つ星のうち1の評価

Farlig mat og ulovlig drift

Betalte for rask service 5-20 min., fikk ubehandlet mat og feil mat etter 1,5 timer. Etter 1 time fikk jeg beskjed ordre ikke gikk igjennom. Bestilte da nytt under samme forutsetninger. Da kom det to porsjoner. Siste også 30 min. over avtale. Han tok bilde for å late som jeg tok imot selvom jeg nektet Jeg ba han slette, men da snakket han ikke norsk eller engelsk. Å få feil mat, intet av betalt tillegg, ikke orginal vare, og værst iskald mat som ikke var stekt -;dvs potensiell matforgiftning. Man kommer ikke i kontakt med restaurant, men en chat på Foodora, men se lyver rett og slett og jeg fikk refundert 5%, Aksepteres ikke. Se bryter flere regler i kjøpsloven og ved datainnsamling. Selvom de informerer i sine retningslinjer kan man ikke bryte norsk og internasjonal lov. Jeg la inn epostvi chat og dermed er chat noe de må sende kopi av. Ingen epost de opplyser fungerer ikke. Jeg gikk til eier personlig. Jeg vil ikke betale for bedervet mat. Foodora hevder noe annet, men de er ansvarlige hele veien. Se tar orderen, lever , tar betalt, sier selv de er leverandøren i firma opplysninger, dermed skal de rette feil. Men man kommer jo ikke i kontakt annet enn en med en AI bot, og man kommer ikke i kontakt med restaurant. Oppfordrer alle til å bruke penger et annet sted.

2026年3月27日

elendig selskap

elendig selskap, du får ikke kontakt med den som leverer maten eller kontakt med noen fra kundesenteret. wolt gjør defintivt noe bedre med ks

2026年3月24日

Bestilte mat på foodora

Bestilte mat på foodora, tok en time og 10 min for å ankommne. budet kjørte rundt overalt flere steder. maten ble hentet lenge lenge før jeg fikk melding om at den ble hentet. det var åpenbart at budet ikke skrev det ned for å gjøre andre ting. klagde og fikk 55kr kompensasjon for en 350kr bestilling. foodora ble slettet og dem mista en fast kunde. ikke første gang dette skjer.

2026年3月23日

Gå for Wolt istedenfor Foodora

Bestilte en hamburger og en fries kl 20.30. Kl 20.58 ringte dem og sa at de jobbet til kl 21. Jeg svarte med at jeg har betalt kr. 405,- for en hamburger til 181,- og 45,- for Fries, så forventet at dem klarte å levere den? Svaret da var at den lå i varmeovnen-håper den smaker. Kl 2120 ringte dem igjen og sa dem ikke hadde mulighet for å levere burgeren grunnet arbeidstiden.
Jeg nevnte at jeg forventet at pengene er tilbake på konto, og at det er min første og siste gang jeg bestiller fra foodora!
Tips: ikke gi meg mulighet for å bestille foodora kl 2030 hvis arbeidstiden er til kl 2100.
Ble bestilling fra Wolt istede. Dem leverte 20min etter gitt bestilling! Kjempe fornøyd med Wolt!

2026年3月21日

Absurd!!

Hei, vi er en gjeng på 6 sultende jenter med sleten økonomi som en lørdags kveld skulle unne oss med maccen. Når vi åpnet posen fra foodora fikk vi sjokk… Ikke bare manglet respekt vi fikk ikke ketchup, salt eller pepper men den største skuffelsen var de 4 chili cheese topsene som ikke nådde turen til oss. Dette er rett og slett for dårlig foodora og etter vi ringte absolutt alle foodora numre hjelp nådde vi ikke annet en mobilsvar. Vi tar dette høyest alvorlig så dere hører fra oss etter vi har tatt rettslære neste år👍

Hilsen Deluxe

2026年3月21日