レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte service , eerst telefonisch contact gehad betreft artikel en zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn en de nodige uitleg verkregen. Levering top ,voor 15:00 uur bestellen wordt de zelfde da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn 1e bestelling. Goede ervaring, betrouwbaar. Er zat vertraging in mijn bestelling, waardoor ik even ging twijfelen over mijn aankoop, maar doordat ze binnen de aangegeven tijd keurig hadden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service! De dag na de bestelling kreeg ik mijn pakje al thuis geleverd! Bedrukt en al! Tussendoor mails ter opvolging gekregen. En de, in mijn geval keepershandschoenen, zijn van uitzonder... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond op jullie website een spaarpotje van Manchester city voor mijn kleinzoon. Ik kon het laten verzenden maar was blij dat ik het kon komen afhalen. Ik was verbaasd over jullie aanbod in de winke... もっず芋る

䌁業情報

1. サッカヌ甚品店
  2. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Footballstore.be is een Belgische voetbal- en keepersspecialist met fysieke winkel in 2580 Putte sinds 2010. Wij helpen voetballers, keepers, clubs en ouders met persoonlijk advies, bedrukking van sportkledij, keepershandschoenen, voetbalmateriaal en teamsportartikelen. Naast onze webshop staan we bekend om onze persoonlijke service, snelle communicatie en jarenlange ervaring als specialist voor zowel veldvoetbal als zaalvoetbal.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Heel vriendelijke ontvangst

Heel vriendelijke ontvangst bij het inwisselen van een bestelling die via hun website was geplaatst.
Ik doe deze winkel ooit nog zeker een volgend bezoek.

2020幎11月16日

Footballstore からの回答

Bedankt Johan, voor je schitterende feedback en 5 sterren, we zien je graag de volgende keer terug. Tot dan.

Perfecte service

Perfecte service. Altijd correct, goed materiaal en heel vriendelijk

2020幎11月14日

Footballstore からの回答

Bedankt Stijn voor de leuke review, we blijven ons best doen om het zo leuk mogelijk te maken.

5぀星のうち2の評䟡

Gebruikssporen op de onderzijde van de

Gebruikssporen op de onderzijde van de voetbalschoenen!

2020幎11月3日

Footballstore からの回答

Bedankt voor je melding Winnie.
We onthouden alvast dat er vingerafdrukken op de onderkant van de schoen staan, we nemen dit mee en kijken in het vervolg beter uit, spijtig dat we dit niet gezien hebben.
Jammer dat je onze retourbon niet aanvaard om ze gratis terug te sturen, geen foto's gezien, geen melding op voorhand van gemaakt.
Het is jou keuze uiteraard, maar wij gaan hier niet mee akkoord, is niet onze werking en niet hoe we wensen behandeld te worden, helaas kunnen we er verder niets aan doen, dat is duidelijk.
Veel plezier met de schoenen toch.

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering, gewoon top!

2020幎10月2日

Footballstore からの回答

Leuke 5 sterren review, we blijven er voor gaan.

Perfecte service

Perfecte service, zeer vriendelijk en behulpzaam
Correcte levering!

2020幎10月2日

Footballstore からの回答

Bedankt voor je schitterende review met 5 sterren, we doen ons best.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Helemaal top

2020幎9月21日

Footballstore からの回答

Leuke review met 5 sterren erboven, veel plezier met je aankoop.

A+++

A+++ zeer goed

2020幎9月18日

Nieuwe rating A+++, bedankt daarvoor JN

Alles ok

Veel keuze in de webshop, betaling ging vlot en de levering was ook snel.

2020幎9月8日

Footballstore からの回答

Bedankt voor je 5 sterren review.

Perfect

Snel, correct en zonder problemen. De ballen waren zelfs perfect gebruiksklaar verstuurd. TOP!!!

2020幎9月1日

Footballstore からの回答

Bedankt voor je schitterende 5 sterren review. Veel plezier met je aankoop.

Top winkel!

Wij kopen al 3 seizoenen lang al onze spullen bij FSP, en zijn nog nooit teleurgesteld! Zeer goede en snelle service, vriendelijke mensen, en topprijzen

2020幎8月31日

Footballstore からの回答

Leuke review Lennerd, we proberen deze service te houden.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。