Pengene er blevet trukket med det samme, og varerne bliver sendt meget sent. ORDRE #1143 Opdatering: Jeg modtog min pakke 5 dage senere end de lovede maks 21 dage. Kvaliteten er sÃ¥dan so... s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ret skuffet. Det tog over en mÃ¥ned fra jeg bestilte min vare til jeg modtog den. Og det var ikke posthuset skyld, da jeg modtog pakken 2 dage efter den var afsendt fra footyfashion. MÃ¥tte skri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er tilfreds. God kundeservice og pakken kom som lovet, pÃ¥ deres hjemmeside nÊvnes det ogsÃ¥ at der er lang leveringstid, sÃ¥ det burde ikke overraske nogen. Manglede dog et ordne nr og en bekrÊft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en varer 12/12 2024 og har sendt forespÞrgsel vedrÞrende min ordre men jeg får ingen svar retur og fristen er overskredet 3-25 dage.
FootyFashion er din ultimative destination for stilfulde fodboldtrÞjer, windbreakers, retro kits, og mere. Vi tilbyder voksen- og bÞrnestÞrrelser, så hele familien kan vÊre klÊdt på til kampen. Vores udvalg inkluderer også tracksuits og landsholdstrÞjer, nÞje udvalgt for at opfylde alle dine fodboldmodebehov. Dyk ned i vores fantastiske udvalg af fodboldtÞj, og bliv et medlem af vores fantastiske FootyFashion-Familie!
à lekistevej, 2720, VanlÞse, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg har nylig erhvervet mig en fodboldtrÞje fra Footy Fashion, og jeg må sige, at jeg er imponeret over den exceptionelle kvalitet, som dette mÊrke leverer. TrÞjen er ikke blot en simpel sportsbeklÊdning; den reprÊsenterer en fusion af stil og funktionalitet.
Materialerne, der er anvendt, er af hÞjeste kvalitet, hvilket gÞr trÞjen behagelig at have på. Stoffet er åndbart og let, hvilket sikrer optimal komfort under intense sportsaktiviteter. Samtidig er det holdbart og ser ud til at modstå slid, hvilket lover langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Designet er en sand fornÞjelse for Þjet. Footy Fashion formår at kombinere modernitet med klassisk sporty Êstetik på en måde, der appellerer til både sportsentusiaster og modebevidste individer. Logoet og farvekombinationen er smagfuldt udfÞrt, og detaljerne viser tydelig opmÊrksomhed på designaspekter.
Pasformen på trÞjen er lige så imponerende som resten af produktet. Den er skrÊddersyet til at give optimal bevÊgelsesfrihed, samtidig med at den fÞlger kroppens konturer. Dette gÞr den ideel til intense trÊningssessioner eller selvfÞlgelig til at stÞtte dit yndlingshold under kampene.
En ekstra bonus ved kÞbet var den hurtige og pålidelige leveringsservice fra Footy Fashion. TrÞjen ankom i perfekt stand, og processen fra bestilling til modtagelse var problemfri.
Alt i alt er jeg mere end tilfreds med min fodboldtrÞje fra Footy Fashion. Den kombinerer stil, komfort og holdbarhed på en måde, der gÞr den til et must-have for enhver fodboldentusiast eller modebevidst individ. Jeg kan varmt anbefale dette mÊrke til alle, der leder efter topkvalitet inden for sportsbeklÊdning.
Virkelig god customer service. Elsker rabatten. Du skylder mig et kys efter.
God stÞrrelse og perfekt stof. Jeg bestilte et tracksuit og den kom til tiden. ð
God kvalitet god brugervenlighed alt i top på nÊr levering.
Det en virkelig pÊn trÞje, stoffet fÞles ikke billigt, tvÊrtimod er det godt kvalitet for en god pris. Jeg kan stÊrkt anbefale i kÞber herfra, hvis i overvejer. ð
Enestående kvalitet prÊger deres produkter, selvom ventetiden på 14 dage var en smule lÊngere end forventet. Ikke desto mindre imponerede den fÞrsteklasses service, hvor henvendelser blev besvaret Þjeblikkeligt, og personalet leverede en ekstraordinÊr indsats for at imÞdekomme mine behov.
Rigtig god serviceð¯ perfekt levering! The best, uden tvivlððœ Tusind tak!