䌁業情報

1. ダむダモンド売買業者

圓該䌁業による蚘述

Forby & Strom, founded in Copenhagen in 2020, is a fine diamond jewelry company specializing in custom jewelry & luxury watch modifications. The atelier serves a global clientele with an emphasis on quality, craftsmanship & personal service, with every piece delivered insured worldwide, accompanied by a certificate of authenticity & protected by lifetime warranty.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

12件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

STOOP PAS PÅ Tobias Diamond / Fosby &

STOOP PAS PÅ Tobias Diamond / Fosby & Strom / Vertex Consulting Group, same firma/person
STOOP, PAS PÅ, Tobias Diamond / Fosby & Strom / Vertex Consulting Group, same firma/person hvor man er sikker på at få en dårlig oplevelse.
I kan få hjÊlp hos forbrugdk og klageportalen, der hjÊlper private forbruger overfor handel med andre/firma.

Vi har haft et forlÞb i forbindelse med kÞb at en diamantkÊde, hvor det blev aftalt at det var nÞdvendigt at ombygge kÊden, hvor der blev lovet at det skulle tage 14 dage og der blev også betalt for en opgradering af kÊden med stÞrre diamanter for at skabe en mere stabil kÊde.
Da de 14 dage er gået kommer Tobias med den en undskyldning efter den anden, hvor der flere gange blev lovet at den var på vej med en kurer, hvilket fÞrst lykkedes da vi selv blev meget insisterende om dokumentation for levering og track & trace, men alligevel var det 3 laaaange måneder inden kÊden igen var i Danmark.
!!!NB Da kÊde endelig kom var de på ingen måde den diamantkÊde med den aftalte ombygning der ankom, selvom vi heldigvis sendte en skriftlig beskrivelse og illustrationer af aftalen om ombygningen.
!!!!NB Tobias lovede også, at vi skulle få de penge retur der var betalt for opgraderingen af kÊden, hvilke han heller IKKE har gjort eller overholdt denne aftale!!
Generelt må man bare sige, at Tobias er et rigtigt dårligt bekendtskab, med meget snak, snak, snak, men i sidste ende er det bare tomme lÞfter og lÞgne, hvor der ikke på nogen måde leveres som aftalt.
Det vi har lÊrt er vi skal ikke betale for noget fÞr vi ser det, vi skal ikke kÞbe af nogle der får det produceret i Dubai, vi skal undersÞge hvem vi handler med, hvor vi så havde set en firma-konstellation med en privatmand, CVR nr i DK, Registrerede firma(er) i USA og DUBAI. !NB Måske SKAT også skulle se lidt nÊrmer på det!
Kunne man give MINUS stjerner, ville det vÊre her!!

2025幎8月1日
自発的なレビュヌ

Jeg vil tilslutte mig den dårlige

Jeg vil tilslutte mig den dårlige anmeldelse som står i forvejen. Min datter har bestilt og betalt et armbånd for snart 3 måneder siden. Hun har også gemt hele korrespondancen mellem hende og Tobias . Han lover og lover og kommer med undskyldninger men vi har hverken set armbåndet eller pengene endnu. Det er imponerende hvordan han bliver ved med at finde på undskyldninger og forklaringer på toldforsinkelser, en anden leverandÞr, og så er det lige på vej og han vil komme personligt med det. INTET SKER ! Det er utroligt at han vil snyde en ung pige for hendes hårdt tjente penge !!! Det er et FUP firma ! Hold jer langt vÊk fra ham. Vi skal bare have pengene tilbage NU !!!! Vi vil også foretage en politianmeldelse for snyd og bedrag. I må ikke stole på ham eller firmaet .

2025幎9月26日

Great!

They don't treat you like a regular customer but instead actually take the time to reply to your questions and give recommendations on what the best options are with their expertise which you normally don't really get. That's made it really amazing for me to shop here.

2025幎9月3日

Den dårligeste behandling

Den dårligeste behandling nogen kunde kan få er ved Tobias Diamond. Manden lover guld og grÞnne skove, holder folk hen med sine historier med den sidder fast i tolden altså det produkt man har bestilt. Efter 4 lange måneder fik jeg nok af at vente, og der kom stadig undskyldninger fra hans side men stadig ingen beviser hvor ens produkt var, og man så finder ud af at der slet ikke er noget produkt ? Har anbefalet alle i mine omgangs kreds og dem de kender, at de holde sig langt vÊk!! Manden gav fÞrst mine penge tilbage da jeg fortalte ham hvordan landet ligger samt han truede mig med politiet hvis jeg lavede en anmeldelse af hans butik haha selv hans Instagram profil er det blevet kÞbt fÞlgere så det ligner udefra at der er styr på sagerne haha og jeg står gerne frem med mit rigtige Amar Jugo- folk kan bare henvende sig til mig, så skal jeg sku med glÊde vise folk hvorfor jeg skriver det jeg gÞre. Til den der Þnsker, velkommen til at skrive på min Facebook, så sender jeg samtalerne med Tobias. Så sÞrgeligt - jeg har alle vores beskeder liggende som bevis på at der ingen truende adfÊrd har vÊret hahahah og jeg gentager det flere gange i hver besked til ham men igen folk må gerne modtage alle vores samtaler, hvordan han lyver og det her han skriver på min anmeldelse er for at holde sine egen ry over vandet - og jeg er bestemt ikke den eneste dårlige anmeldelse som er givet, en anden kvinde er blevet snydt og venter stadig på hendes penge. Kontakt mig med glÊde, og har kontaktet politiet, der er intet at finde så lÞgn lÞgn og atter lÞgn fra Tobias sÞde Diamond - vÊlg I bare at stol på ham men inden i kÞber ved ham, kontakt mig på fb så sender jeg beskeder og screenshort af vores samtale så der er helt tydeligt bevis på ingen trusler men en masse lÞgne fra hans side

2025幎8月27日
Forby & Strom ロゎ

Forby & Strom からの回答

KÊre kommende kunder,
Dette er vores eneste negative anmeldelse, & vi Þnsker derfor at give en kort forklaring.

I dette tilfÊlde har anmelderen desvÊrre henvendt sig på en truende måde overfor medejeren, Tobias, på flere platforme, hvilket har fÞrt til en politianmeldelse.

Til Amar:
Vi beklager, at forlÞbet ikke levede op til dine forventninger. BelÞbet blev refunderet, & uret afleveret personligt til urmager Christian Studt fra Studt Vintage i Vejle, som samlede parterne & bad os udfÞre opgaven i samarbejde. Uret blev returneret i samme stand som modtaget, & vi leverede desuden en polering af armbåndet, som du oprindeligt var glad for.
Af hensyn til den verserende sag der ligger ved politiet i henhold til truslerne givet, Þnsker vi ikke at kommentere yderligere.

Til kommende kunder:
Vi håber, det tydeliggÞr, at der er tale om en enkeltstående sag. Vi arbejder altid med professionalisme, gennemsigtighed & fokus på tryghed.

Forby & Strom

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。