レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpte 2stk TwinFresh Expert WIFI og er super fornÞyd! Viftene brÃ¥ker lite og gir god luft i leiligheten. Da jeg bestilte var de tomme pÃ¥ lageret, hvilket det var tydelig informert om da jeg bestilte.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bra produkt, rask levering. Installerte to stykk i serie. Diskret installasjon og lavt stÞynivÃ¥ gjÞr dem svÊrt godt egnet i stuen vÃ¥r. HÞyere pris i fohold til ytelse enn f.eks Mitsubishi sin minivent... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Foris er et lite selskap med store ambisjoner: Vi skal bare ha fornÞyde kunder - og vi skal ha flere for hvert år som går. Vi skal tilby produkter av hÞy kvalitet til lavest mulig pris. Dette kan vi klare ved å sende varer rett fra fabrikk og sentrallager direkte til deg som kunde, uansett hvor du bor i Norge. Vi har ikke utstillingslokaler eller bemannet butikk, det ville vÊrt en kostnad du som kunde i praksis måtte betalt. Pris er viktig! Vi legger heller opp til informative annonser med bilder og utfyllende spesifisering etter behov. PrimÊrt er vi altså nettbaserte og kommuniserer mest effektivt med kunder via e-post, men er stort sett også tilgjengelig pr. telefon dersom det skulle vÊre noe.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte 3 stykk Twinfresh Expert RA1-50

KjÞpte tre stk. Twinfresh Expert RA1-50 V(3.0).
Akkumulatorene som åpner og lukker tilbakeslagsventilen blir svÊrt varme. Plasten på og rundt akkumulatoren viser tegn til varmepåvirkning og misfarging. Problemene oppstod innen to år etter bruk.

Etter fÞrste henvendelse ble akkumulatorene byttet ut med nye. Også disse blir svÊrt varme og misfarges.

Foris mener det ikke er grunnlag for erstatning denne gangen, siden de hevder at det ikke foreligger umiddelbar brannfare.

Oppdatering tre dager senere: Foris nekter fortsatt at det er feil ved produktet. Temperaturen på akkumulatoren er målt til over 90 grader. Twinfresh Expert fremstår derfor som lite egnet for installasjon i boliger.

2026幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Kinderfiets 14inch met kapot zijwieltje geleverd

Fiets 14 inch bestelt via Decathlon. Geschenk voor kleinzoon. Echter één zijwieltje stuk in de verpakking. Een gedoe om alsnog een nieuw zijwieltje te ontvangen. Blijkt onmogelijk wegens niet voorradig. Hiervoor zijn 6 mails naar de klantendienst gestuurd en zijn we 2 x naar het winkelpand zelf gegaan. Eerste voorstel: zetten jullie zelf het wieltje terug recht? Tweede voorstel 20€ terug betalen en link met lijst van leveranciers zijwieltjes m.a.w.los het zelf maar op. Nu na lang aandringen deree voorstel rerourlabel voor de fiets. We moeten hem demonteren en terug sturen. Dit na 3 weken onderhandelen om een nieuw zijwieltje te bekomen. Je houdt het niet voor mogelijk. Nooit bestel ik daar nog iets.
Slechtse klantenservice ever.

2024幎11月21日
Foris ロゎ

Foris からの回答

Dear Carine

Your review have been posted to the wrong company. Foris AS is a Norwegian company specializing in building materials, and we are not affiliated with any Dutch business.

If your experience was with another company, we kindly ask you to update your review accordingly. However, if there is anything we can assist you with, please feel free to reach out.

Best regards,
Tor
Foris AS

Fiets precies volgens afspraak

Fiets precies volgens afspraak geleverd. Aflevermoment gewijzigd op verzoek van mijzelf. Was geen probleem, werdt gelijk aangepast. Later een probleem met een onderdeel en dit werdt gelijk aangepakt en opgelost. Kreeg telkens een zeer snelle reactie. Fiets van goede kwaliteit en zeer gunstige prijs. Service meer dan top. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Super top

2024幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス