Geen bandje met "even geduld... al onze lijnen zijn nu bezet" ; integendeel onmiddellijk iemand aan de lijn. Doorverbonden naar de juiste persoon die heel vriendelijk en behulpzaam was. Voorbeeld van... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had per ongeluk meerdere hemden hetzelfde besteld ,de winkel heeft per mail gevraagd of dit kon kloppen en hebben meteen het bedrag terugbetaald. Heel goede service ,goede kwaliteit en mooie he... ãã£ãšèŠã
Met onze bestelling in de winkel liep het een en ander mis, maar al bij al hebben ze hemel en aarde verzet om tot een oplossing te komen. Een dikke pluim o.a. naar de zaakvoerster van Wijnegem. De geb... ãã£ãšèŠã
Door een foutje was er in mijn paketje een foutief hemd aanwezig. Contact opgenomen met klantendienst en hemd terug gestuurd gratis . Twee dagen erna was het juiste hemd aan huis geleverd met hún e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Formen specialiseert zich in herenkleding en is fier een Belgisch merk te zijn. Onze winkels en webshop zijn altijd gevuld met een mooi aanbod kwalitatieve hemden, polo's, pulls, broeken en accessoires. Formen, dé hemdenspecialist, brengt zowel tijdloze ânever out of styleâ klasse als stijlvolle en sportieve mode met een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding. De sterkste troeven voor onze klanten zijn de zorgvuldig uitgekozen weefsels van het fijnste katoen en⊠de zalige strijkbaarheid van onze overhemden!
Online bestellen = snel in huis !
Gratis levering vanaf â¬85
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 54ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Twee hemden besteld, geen reactie voor de retour.
Twee hemden besteld, maar ze bleken te klein. Gemaild om een retour aan te vragen, maar geen reactie.
Daags nadien opnieuw de retour aangevraagd, maar nu via het formulier op de site. Ook geen reactie.
Je krijgt 14 dagen tijd voor een retour, maar nu zijn er al bijna 3 voorbij.
Indien ik vooralsnog reactie krijg wil ik mijn review wijzigen.
Edit: snelle reactie en formulier ontvangen.
Foutjes kunnen gebeuren. Over de kwaliteit van de hemden verder niets dan goed. Dank U

FORMEN ããã®åç
Vlotte en vlugge levering van mooieâŠ
Vlotte en vlugge levering van mooie producten.
Alles was perfect
Alles was perfect. Online aankoop verliep heel simpel en levering was heel snel en goed verzorgd ð

FORMEN ããã®åç
Voor de eerste keer online besteld
Voor de eerste keer online besteld. Geen problemen. Draag al meer dan 10 jaar formen hemden en steeds tevreden. Jammer dat een winkel in Brugge er niet meer is.

Een goede website
Een goede website. Duidelijke info over de bezorging. Makkelijk te betalen. Snelle levering

FORMEN ããã®åç
zoals steeds een vlugge levering enâŠ
zoals steeds een vlugge levering en correcte verpakking.
De levering en de kwaliteit van deâŠ
De levering en de kwaliteit van de goederen was perfect zoals het bedrijf past en tot voldoening van de klant.
Hugo
Beloftes worden niet nagekomen enâŠ
Beloftes worden niet nagekomen en vragen om een oplossing en informatie worden genegeerd.
Ik wacht nog altijd op de levering vanâŠ
Ik wacht nog altijd op de levering van mijn bestelling !
Zeer goed hulp bij het kiezen en zeerâŠ
Zeer goed hulp bij het kiezen en zeer vriendelijke winkelbediende in Wijnegem shopping.
The quality of your product
The quality of your product, the cloth, contemporary design, and your website are a hallmark of quality.
I feel that this is Belgian manufacturing at its very best.
Frederic Verswijver
Beste,
Beste,
De geplaatste bestelling werd correct, zoals afgesproken geleverd binnen de 2 dagen. Ook de kledingmaten zijn blindelings te vertrouwen. Correcte afhandeling, en grote variatie in de keuze van kwaliteits hemden. Al vele jaren klant bij formen.
Bedankt!
Online top, te weinig fysieke winkels
Goede online- ervaring: vlot bestellen en snel geleverd, wel een sterretje minder omdat steeds meer fysieke winkels sluiten en je dus als klant uit Oost-Vlaanderen op online aangewezen bent terwijl ik de hulp en het advies van de verkoopsters als een meerwaarde beschouw.
Steeds een zeer snelle levering enâŠ
Steeds een zeer snelle levering en kwaliteitsvolle producten.
Snelle levering - goede kwaliteit van mijn bestelling
Hatte im Septemberurlaub verschiedeneâŠ
Hatte im Septemberurlaub verschiedene Artikel von FORMEN in Ostende eingekauft. Sehr gute Passform und QualitÀt. Jetzt im Internet bestellt und innerhalb zwei Tagen war das PÀckchen bei mir in Deutschland. Perfekte Organisation, Information und wieder top QualitÀt. Gerne wieder!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã