LÊkkert sted og fine biler. Bare Êrgerligt at kundeservicen ikke fÞlger med! FÞrst 2 Ã¥r i en 488'er med konstant motorfejl, trods der er tegnet udvidet garanti og adskellige besÞg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
This was terrible . I donât know how about other customers but I donât get Luck in this company . 6 days communication on email and no result. The agent creates difficulties, doesn't want to expo... ãã£ãšèŠã
Hjulpet godt pÃ¥ vej af Michael BjerrekÊr, har vi kun haft gode og positive oplevelser hos Formula Leasing. Bilerne bliver leveret til den aftalte dato, de er klargjort af deres omhyggelige klargÞrin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Elendig kundeservice
LÊkkert sted og fine biler.
Bare Êrgerligt at kundeservicen ikke fÞlger med!
FÞrst 2 år i en 488'er med konstant motorfejl, trods der er tegnet udvidet garanti og adskellige besÞg og opkald.
Fejlen bliver kun nulstilet og et par timer efter afhentning af bilen kommer samme fejl igen. Sådan stod det på i begge sÊsoner og det blev ikke taget seriÞst og fejlen blev ved med at komme.
Når man har betalt ekstra for udvidet garanti, så må man også forvente, at tingene bliver taget seriÞst hos Ferrari.
EfterfÞlgende absurd dårlig rådgivning ifm leasing af en Porsche Taycan. Vigtigste krav er, at den har Porsche approved. Får den hjem og det viser sig efterfÞlgende, at den ikke har approved og at det åbenbart kun er gennem en Porsche forhandler, at dette kan tegnes. Dvs. det var slet ikke muligt igennem Formula. Hvorfor bliver det så ikke klart oplyst? Det opdages fÞrst da der er fejl på batteriet.
Sidst men ikke mindst kÞbes der Þnskenummerplader til min Hurracan. Her viser det sig, at Formula har kÞbt dem igennem sig selv. Dvs de ejer dem, trods jeg har betalt for dem. Dvs jeg kan ikke få dem med videre, hvis jeg rykker til at andet selskab.
Nu er begge biler rykket til Porsche og der er kommet styr på tingene og den rette rådgivning.
Havde man kunne give 0 stjerner, så var dette givet. Jeg fik dog pengene tilbage for Þnskenummerpladen, da de erkendte den dårlige rådgivning. Så en halv stjerne er fortjent trods deres sÊlgers totale inkompetence.
Burde lÊgge den mail op jeg får fra sÊlgeren, efter jeg meddeler, at jeg rykker bilerne til Porsche. Det er fuldstÊndig absurd at modtage sådan en mail efter at have lagt så mange penge i Formula. Men håber de har fået snor i den skyldige "rådgiver" så han får en chance for at tage sig sammen, fremfor at blive hÊngt ud her.
Så en klar "hold jer vÊk" herfra.
Super service. Alt er velforberedt og lÊkkert - der er tÊnkt på alt for at gÞre det tilen god oplevelse!
Virkelig god oplevelse med et hÞjtâŠ
Virkelig god oplevelse med et hÞjt service niveau leveret af Michael BjerrekÊr. Hurtig respons på alle forespÞrgsler, dyb viden om leasing, fleksibilitet og rådgivning hvor han sÊtter sig i kÞbers sted. Well done!
Bilhandel i absolut topklasse ð
Vi har netop overtaget vores Porsche Macan fra Formula â og hele oplevelsen har vÊret prÊget af professionalisme, gennemsigtighed og en imÞdekommenhed, der ligger langt over det, man normalt mÞder i bilbranchen.
Fra fÞrste kontakt og helt frem til nÞgleoverleveringen har teamet hos Formula gjort en virkelig solid indsats. Der blev fulgt op på alle de praktiske detaljer, og kommunikationen har vÊret både hurtig, prÊcis og venlig hele vejen igennem.
Da vi kÞrte fra Formula i Lyngby, stod det klart, at her er der styr på tingene og en Êgte interesse i, at kunden ikke bare får udleveret en bil, men også fÞler sig godt behandlet og ordentligt guidet gennem processen.
En sÊrlig tak til Michael BjerrekÊr for hans hjÊlpsomhed, fleksibilitet og den gode energi. Det er rart at handle med nogen, der bÃ¥de ved hvad de laver og samtidig er til at snakke med. Vi glÊder os allerede til nÊste besÞg â og mon ikke vi kigger forbi til CarsâNâCoffee-event i maj.
Varme anbefalinger herfra â og et stort tak for at gÞre en stor beslutning bÃ¥de overskuelig og tryg.
â Pia & Kasper
SjÊlden hÞjt service niveau
FANTASTISK OPLEVELSE OG IKKE SIDSTE GANG VI HANDLER VIA FORMULA.
Fra fÞrste tekst besked hvor Michael BjerrekÊr faktisk var på ferie, har servicen vÊret i top. Både fra Michael og fra Mikkel. Min Þnskede Range Rover Evouge blev kÞbt i Tyskland midt under firmaets julefrokost - hvor der trods årets fest blev taget den fornÞdne tid til at kontakte mig og gennemfÞrer kÞbet af prÊcis den bil jeg gerne ville have. EfterfÞlgende modtog jeg lÞbende informationer om hvor bilen var og jeg modtog billeder af den da den ankom til DK. Til overdragelsen blev min mand og jeg mÞdt af sÞdeste smilende og imÞdekommende personale. Top professionel kundeservice fra Michael BjerrekÊr som vi kun kan give vores varmeste anbefalinger til. Han holder hvad han lover, han er informativ, hans service niveau ligger blot på hÞjere plan end hvad man normalt oplever. Vores nÊste bil er der ingen tvivl om vil komme fra Formula. Tak for denne gang og på gensyn
KÊrlig hilsen
Camilla Stolpe KlÊbel
Husk at få styr på alt med småt!
SÊt dig godt ind i hvilke risikoer, der er ved at lave en finansiel leasing inden du skriver under, sÊrligt at du hÊfter for vÊrditab. De er dygtige til at sÊlge og charmere, men fortÊller absolut ikke det med småt. Når bilen skal retur vender de og er helt iskolde, arrogante og på ingen måde nogen, man har lyst til at gå til en anden gang⊠Jeg mistede absurd mange penge på et eventyr, der skulle have vÊret sjovt !
OpfÞlgning på jeres svar:
Kan godt forstå at rådgivning om restvÊrdien er vigtig for jer, det er det i den grad også for os, som kunder. I er måske bare ikke dygtige nok til jeres arbejde. Alt hvad der var aftalt ved overtagelsen stemte overens ved aflevering, lige minus at jeg havde kÞrt fÊrre kilometer og bilen stod flottere end da jeg overtog den. Jeg blev varslet et MAX vÊrditab på 15-20.000 (som jeg accepterede) hvis det gik helt galt, nok mere at jeg kunne tjene på den. Jeg måtte betale jer 75.000 for bare at aflevere den retur. Havde jeg vidst det inden, ville jeg jo aldrig have leaset den bil.
I min verden, med det jeg arbejder med, tager jeg selvfÞlgelig den prisforskel på mig eller kunden og jeg deler den ekstra udgift, hvis jeg havde rådgivet forkert eller som i dette tilfÊlde at markedsudviklingen var faldende og i ikke var dygtige nok til at forudse dette.
I var urokkelige, ligeglade og prÞvede egentlig bare at få mig til at lease den et år mere så jeg fik noget for pengene, selvom det var så åbenlyst, at jeg ville få et endnu stÞrre tab året efter.
Man behandler simpelthen ikke sine kunder, som om de var dumme...

Formula Leasing AS ããã®åç
This was terrible !!!!!
days communication on email and no result. The agent creates difficulties, doesn't want to export the number for the car and comes up with different excuses, then comes up with the fact that the car is only for professionals ð€£ I own two powerful cars, one is identical to the one I wanted to buy. Extensive driving experience. I've never seen such absurdity in my life. Therefore, when you buy a car in Germany from a good company, you get a good service . And in this case, you're wasting your time with such an incompetent agent.
God dialog og forlÞb med MichaelâŠ
God dialog og forlÞb med Michael BjerrekÊr som formÃ¥r at give samme luksuriÞse behandling som de biler han og Formula formidler ð
Super god service hele vejen igennemâŠ
Super god service hele vejen igennem fra Michael BjerrekÊr. Fra vi trådte ind af dÞren og så bilen til at den var klar allerede dagen efter.
Michael var også flink og hjÊlpe med at sÊlge vores forhenvÊrende bil, klargjort hertil.
Super god service og hurtig respons
Super god service og hurtig respons. FÞlte mig virkelig i centrum som kunde og oplevede stort engagement fra salgsmedarbejderens side så jeg hurtigt fik leveret prÊcis den bil jeg Þnskede mig. GlÊder mig til at komme igen.
Min oplevelse med at handle biler hos Formula Auto
Min oplevelse med at handle biler hos Formula Leasing er intet mindre end imponerende. Jeg bliver altid mÞdt med venlighed og professionalisme fra min kontakt Michael BjerrekÊr. Michael lytter altid til mine Þnsker og behov og arbejder hårdt for at finde den bil, der passer mig bedst.
Derudover er Michael altid meget grundig med papirarbejdet og sÞrger for, at alt er i orden, inden jeg kÞrer afsted i min nye bil. Derudover får jeg altid en grundig gennemgang af bilens funktioner og så jeg fra start, får mest muligt ud af den.
Alt i alt er det en fantastisk oplevelse at handle med Formula, og jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der er på udkig efter en bil. Deres kundeservice og ekspertise er uden sidestykke, og du vil ikke blive skuffet over at handle hos dem.
Meget tilfreds
Altid professionel og god kommunikation.
Service og imÞdekommenhed udover normalen.
Porsche hos Formula virker :-)
Jeg har haft 2 styk Porsche 911 hos Formula - Michael BjerrekÊr og kan kun anbefale dem.... Hvis du vil have gennemsigtighed, overblik og et selskab der virkelig ved hvad de taler om, kan jeg kun anbefale Formula Leasing.... Morten Ring Norup DÌhr
Fantastisk og yderst professionel hjÊlpâŠ
Fantastisk og yderst professionel hjÊlp og vejledning i gennem hele processen fra start til slut med både at få truffet de rigtige valg i forhold til Þkonomi og udstyr samt en ekstra ordinÊr opfÞlgning..
Gennemsigtigt og professionelt
En professionel, hurtig og serviceminded overgang til Formula Leasing.
Jeg har netop skiftet til Formula Leasing, og med Michael BjerrekÊr som kontaktperson - har det aldrig vÊret lettere. Der er prompte svar, gennemsigtige priser, process og forklaring - som jeg ikke har oplevet andre steder, af dette niveau.
GlÊder mig til resten af mit kundeforlÞb og kontakt.
Fantastisk kundeservice hele vejenâŠ
Fantastisk kundeservice hele vejen igennem. Bliver fÞrt trygt, kompetent og ambitiÞst gennem hele processen og det er med et niveau af kundeservice alle andre kunne lÊre noget af
Meget professionel betjening af MichaelâŠ
Meget professionel betjening af Michael BjerrekÊr i forbindelse med leasing af bil. Hurtigt svar ved henvendelser, og alt forlÞb som aftalt.
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning, Michael BjerrekÊr er unik rådgiver.
En super oplevelse fra start afâŠ
En super oplevelse fra start af dialogen til leveringen af bilen, meget professionel service af Michael BjerrekÊr, der havde hånd om hele set uppet og med stor indsigt i markedet.
Kan kun give de bedste anbefalinger af Michael og Formular leasing.
Klar anbefaling af Formula Leasing
Alt i alt en super oplevelse. Fra fÞrste kontakt har der bare vÊre styr på det og alt fuldstÊndig gennemsigtigt. Anbefaler alle jeg kender, der leaser, at tage fat i Formula.
Jeg har brugt Formula Leasing i en sÊson, herunder stilstand, opbevaring, klargÞring og plader på. Der har ikke vÊret en finger at sÊtte nogen steder. 10/10.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ