Banner for Fornello

Fornello レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Broodbakmachine ziet stevig en mooi uit. Pfas-vrij is natuurlijk super. Alvorens machine geleverd werd, kreeg ik al ‘leesvoer’ om me voor te bereiden. Nu is fase van experimenteren met support o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte communicatie met de oprichters. Ik had eerst de goedkoopste machine gekocht maar wilde die toch omruilen voor de duurdere. Geen enkel probleem en had heel snel mijn geld terug De broodbakmac... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een nieuwe broodbakmachine. Op de website en you tube kon ik veel info vooraf krijgen. Besteld, razendsnel binnen en al diverse soorten brood gebakken. Werkt heel gebruiksvriendeli... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De machine zelf kan ik na een week nog niet goed beoordelen. Mijn enige punt van aandacht op dit moment is dat het receptenboek praktisch onleesbaar is met die kleine lettertjes

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Fornello brengt het ambacht van versgebakken brood terug thuis in jouw keuken. Wij geloven dat zelf bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Geen kneden, geen gedoe, geen rij voor de bakker. Met onze broodbakmachines bak je, precies zoals jij het wilt. Je weet exact wat erin gaat: geen onnodige toevoegingen, gewoon echte ingrediënten. Gezondheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze bakpannen PFAS-vrij en onafhankelijk getest, zodat je met een gerust hart kunt bakken voor jezelf en je gezin. Maar Fornello is meer dan een apparaat. Het is een community. In onze Facebook-groep delen thuisbakkers uit Nederland en België elke dag hun broden, recepten en tips. En in het Keukenlab vind je alles om het meeste uit je Fornello te halen: van handleidingen en video's tot inspiratie. We staan achter wat we maken. Daarom krijg je 2 jaar garantie en mag je je Fornello 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Dan sturen we het zonder gedoe terug. Heb je een vraag? Ons team denkt graag met je mee. Want zelf maken is leuker als je het samen doet.

Onze belofte aan jou

2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen

2 jaar garantie + 30 dagen gratis proberen
We staan achter elk product dat we maken. Daarom krijg je standaard 2 jaar garantie op je Fornello en mag je hem 30 dagen gratis uitproberen. Niet tevreden? Stuur hem zonder gedoe retour, wij regelen de rest. Bezorgd binnen 1 - 2 werkdagen!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 186ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Het is een heel goed apparaat

Het is een heel goed apparaat, bakt lekker brood, het brood gaat er makkelijk te verwijderen uit de bakvorm, de bakvorm is heel makkelijk schoon te maken.
Ook cake bakken is lekker en gemakkelijk. Kortom ik ben heel tevreden over het apparaat en kan het iedereen aanraden.
De service na de bestelling is heel goed en vlot verlopen.

Fijne/mooie broodbakker

Fijne/mooie broodbakker. Nu een jaar in gebruik. Duidelijke display en menu uitleg. Belangrijk pluspunt is het keramische bakblik. De machine maakt wel wat lawaai. Er blijft vrij veel brood aan de deeghaak hangen. Het bakblik zou iets ruimer kunnen. Het brood wordt goed gebakken.

2025幎7月17日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne broodbakmachine en goede service

De Fornello is een fijne broodbakmachine met goed resultaat. Ik gebruik hem nu ruim een half jaar en ben erg tevreden met de broodjes die eruit komen. Enige nadeel is dat hij veel lawaai maakt tijdens het kneden.
Lars en Teije zijn goed bereikbaar en geven altijd een reactie op vragen.

2026幎6月22日

Tevreden

De bestelling en levering verliepen vlot. Je wordt uitgebreid geïnformeerd via e-mail en zelfs als een recept niet klopt, krijg je daar een bericht van zonder er zelf achteraan te hoeven gaan. Ik ben blij met mijn broodbak machine. Hij is mooi, uitgebreid en heel makkelijk in gebruik.

Voor ons onmisbaar

Sinds dat ik de broodbakmachine in huis heb, koop ik nooit meer brood uit de supermarkt... ook pizzadeeg en hartige taartdeeg maak ik tegenwoordig zelf. Het is zo eenvoudig en ZO veel lekkerder!! Of wat dacht je van zachte bolletjes uit de oven, maar een broodbakmachine die het kneedwerk doet en het deeg laat rijzen op de perfecte temperatuur... het is een echte aanwinst!

2026幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

De broodbakmachine van Fornello is fijn voor elke dag vers brood.

De broodbakmachine van Fornello is een heel fijne machine. Ik bak bijna dagelijks een vers volkorenbrood en dat is heerlijk. Het receptenboekje is daarbij heel handig. De klantenservice heeft mij in het begin via whatsapp goed geholpen met het bakrecept om het brood optimaal te krijgen.

Fijne broodbakmachine

Fijne broodbakmachine, goede communicatie bij vragen en leuk receptenboekje. De machine maakt wel op sommige momenten wat herrie en brood bakken duurt vrij lang (vaak rond de 3 uur) maar het resultaat is heerlijk! En de uitstelstand werkt perfect. Erg blij met mijn Fornello.

5぀星のうち5の評䟡

Dit is mijn eerste broodbakmachine

Dit is mijn eerste broodbakmachine. Ik kan dus niet vergelijken, maar dat hoeft ook niet. Deze machine doet gewoon wat ik wil en dat is vers brood bakken. Je hoeft niet bij de 'mensa' te zitten om te begrijpen hoe dat ding werkt. Gewoon stappen volgen en gaan!! Eetsmakelijk.

5぀星のうち5の評䟡

PFAS-vrije pan en heerlijk brood

Na 15 jaar tevreden bakken met mijn Panasonic begon het blik te "vervellen" en dat lijkt me bepaald niet gezond.
Omdat ik sowieso minder en liever helemaal geen PFAS in de keuken wilde, heb ik een jaar geleden de Fornello gekocht. Die pan heeft een keramische laag, en het brood glijdt er even goed, misschien zelfs beter, uit na het bakken. Het was even uitvogelen om de juiste hoeveelheden van ingrediënten te bepalen, maar vanaf dat moment is het een plezier om deze machine te gebruiken. Het is wel vaak hetzelfde recept, heel avontuurlijk ben ik niet, maar wel kieskeurig. Draait 2 a 3 keer per week en geeft iedere keer een fantastisch resultaat. Ik ben fan!

Gekocht eind vorig jaar

Gekocht eind vorig jaar, moest er wel even op wachten vanwege het grote succes.
De reactie snelheid van Fornello is erg kort. Via whatsapp heb je heel snel antwoord op je vragen. Het broodbak machine is fantastisch. Ze hebben een heel uitgebreid programma aanbod en het zuurdesem en fermentatie programma is bijna nergens anders te vinden. De machine is mooi en heel compleet. Ben er erg blij mee. Misschien dat het rozijnen bakje groter had mogen zijn, die gaat trouwens ook bij het desem programma open, super, maar ik snap dat daar waarschijnlijk niet genoeg plaats voor is. Ik ben ontzettend tevreden.

Superfijne bakmachine

Superfijne bakmachine en Fornello is ook een heel betrouwbare winkel. Uitstekende klantenservice, met persoonlijke en goede aandacht.

Verder hebben we al maanden plezier van onze broodbakmachine. Een aanrader.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。