䌁業情報

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ingen positiv service

Ingen positiv service
Vi körde in med husbilen och parkerade
Fick negativa ord då vi inte skulle ha parkerat inne på området. Sa att det fanns inga skyltar, svaret var att det har de glömt att sÀtta upp men nu Àr det uppsatt efter vi körde in. Bra början. Sedan fullservice för Fiat, not. Totalt nonchalant omhÀndertagande av personal.

2026幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte husvagn av dom,fick hem den

Köpte husvagn av dom i borlÀnge,fick hem den skitigaste husvagnen någonsin med betydligt mer fel Àn vad som var sagt. Dom lovade en ersÀttning som vi var överens om pga det. Har nu bråkat och tjatat i 3 månader och Àn inte fått något av dom. trevliga tills du skrivit på papper sen Àndras det fort.

2025幎5月5日

Forsberg Karlstad

Forsberg Karlstad. Dålig service! NÀr du köpa en husbil, då Àr de trevlig. Men nÀr du kommer med en problem, de Àre inte hemma. Var dÀr idag för problem med min tre år gammal Truma combi 6.DÀr kom en man inte alls trevlig eller vÀnlig.Han lyssnade knappt men sa snabbt " det har vi inte tid med" Dålig reklam, också för Truma!
Dirk

2025幎3月27日

Forsbergs fritidcenter i Kalmar

Var och hÀmtade husvagnen i Kalmar efter en försÀkringskada allt Ã¥tgÀrdat, listen till dörren fortfarande skadad, servicechefen svarar att den gÃ¥r inte att bestÀlla mÃ¥ste ha en ny dörr, men det blir inte snyggt. 🀔 fÃ¥r se att det Àr skador pÃ¥ dekorplasten samma sida som dörren, han sÀger den har stÃ¥tt i solen😮‍💚 men det var inte sÃ¥ nÀr vi lÀmnade in den och den har stÃ¥tt i sol förr.
Kan inte rekommendera att lÀmna dÀr.
/ Mats

2025幎3月19日

Oseriösa Forsbergs Kalmar

Forsbergs Kalmar.
LÀmnade in vår husbil för undersökning av vibrationer mm i ratt och sÀte. Dom bytte efter en lång tid svÀnghjul och allt som hade med det att göra. Jonas Bergqvist garanterade att nu går bilen perfekt. Rent ut sagt: Skitsnack. Felen var fortfarande kvar. NÀr jag fick se dom utbytta delarna så var dom som nya fast med lite damm på. Har nog aldrig varit med om att någon (Jonas) har ljugit så in i norden som han har gjort. Fick hjÀlpa dom att få hem delarna då Jonas sa att det var transportskada på en del. Visade sig sedan att han köpte hela kittet av ett företag i samma stad. Varför ljuga, varför lova något man inte kan hålla. Ska göra allt jag kan för att försÀkringsbolaget slipper betala reparationen som defenitivt inte Àr fackmannamÀssigt utfört. Inte felsökningen heller.
VARNING: UNDVIK PROBLEM, UNDVIK FORSBERGS I KALMAR OCH FRAMFÖRALLT DERAS VERKSTADSCHEF.

2025幎1月27日
5぀星のうち4の評䟡

Efter 4 år med en halvintegrerad

Efter 4 Ã¥r med en halvintegrerad franskkbÀddad husbil ville vi 70+are byta upp oss till en lite större helintegrerad lÃ¥ngbÀddad variant. Åkte till Svea i Kinna men deras koncept passade inte oss. PÃ¥ hemvÀgen stannade vi hos Forsbergs i Hyssna och dÀr fann vi ett passande objekt. Efter ha fÃ¥tt ett mellanpris - avdrag för ev fel pÃ¥ inbytesobjektet blev det affÀr. Den sköttes exemplariskt. Efter anvÀndning en vecka hade en del garantifel upptÀckts som Ã¥tgÀrdades utan nÃ¥got som helst krÃ¥ngel. Kan varmt rekommendera denna firma.

2024幎7月11日

Drygt och nonchalant bemötande

Dryga och nonchalanta som lÀt mig vÀnta i 40 minuter för de hade minsann fikarast. Och nÀr jag vÀl fick hjÀlp så var allt bara stånk och stön och jösses vilka vÀntetider det var.......
Kommer åka till Engströms i Uppsala istÀllet. DÀr var jag mer Àn vÀlkommen!!

2024幎5月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ