Fortus International Finance AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

NÃ¥got av det sÀmsta och mest oseriösa jag rÃ¥kat ut för. SÀtter i system att antidatera pÃ¥minnelser sÃ¥ de kan ta ut ytterligare avgifter. NÀr de skickar hot om inkasso skall betalningen vara dem tillha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀtts i system att skicka ut pÃ¥minnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anlÀnder. SÃ¥ man kan skicka ut ett inkassokrav ocksÃ¥! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan frÃ¥n början) Inez som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betalade faktura 5 dagar försent, fick pÃ¥minnelse pÃ¥ hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. VÀntar pÃ¥ att fÃ¥ en korrigerad rÀkning pÃ¥ pÃ¥minnelseavgiften fÃ¥r istÀllet inkassokrav pÃ¥ ytterligare... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hade kontakt med Fortus angÃ¥ende mitt Àrende och mÃ¥ste sÀga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som nÃ¥gon som lever i utlandet och har upplevt... もっず芋る

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Akta er för detta blufföretag!

Akta er för detta blufföretag!! HÀvdar att fakturan fanns i paketet. Tur som var så hade jag inte ens öppnat paketet Ànnu. Ingen faktura fanns i paketet, ingen faktura utskickad till mejl. Sen påstår de sig ha skickat ut flera påminnelser via post. LÀtt att bara visa upp nån notis från sitt system och hÀvda så men i min brevlåda = 0. Jag hoppas verkligen att finansinspektionen drar tillbaka alla tillstånd detta företag har och någonsin haft! Jag anmÀlde direkt detta företag till finansinspektionen då jag såg hur många kunder som råkat ut för detta. Gör likadant ni andra som blivit drabbade så får vi bort dessa oseriösa företag från marknaden!

2021幎10月30日

Fortus International Finance AB からの回答

Betalningen mot er fakturan kan vi se inkom ca. 13 dagar efter dess förfall och dÀrav har det skickats ut påminnelser via post till er.
Ni får gÀrna ta kontakt med oss över telefon så ska vi reda ut vad som hÀnt.

Oseriöst företag

Oseriöst företag, bestÀllde på faktura men fick ingen faktura eller påminnelse, vilket man lÀtt kan missa. Det första livstecknet från dom var att de skickat mig till inkasso och nÀr jag kontaktade dom så visade det sig att de hade skickat min faktura m.m. till fel
e-postadress och de anser inte att de gjort något fel med detta. Så jag får betala 500 - 600 Kr mer för det jag bestÀllde, för att dom klantar sig

2021幎10月27日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för att du lÀmnade en recension om oss - jÀttetråkigt att din upplevelse av oss inte blev så bra.

Ifall man saknar någon faktura så går det alltid bra att kika in på "Mina Sidor" på fortusfinans.com - så hittar man den alltid dÀr. I annat fall så Àr du jÀttevÀlkommen att slå en signal till vår kundservice, så skickar vi den sjÀlvklart på nytt.

Önskar dig en fin dag!🌻

5぀星のうち1の評䟡

Ett företag som lurar sina kunder

Ett företag som lurar sina kunder. Jag har handlat V ett företag som anvÀder sig av Fortus Finance. På fakturan står ett pris, men hos Fortus F. ett annat. De lÀgger på administrations avgift 39 kr på varje faktura. Sen påstår de att jag har någon obetald faktura, som jag inte har inte fått påminnelse om. Till slut vet jag inte vad jag ska betala. Nu Àr det sluthandlat hos firmor som anvÀnder sig av Fortus Finance!!

2021幎10月19日

Tack för din feedback.

NÀr man ingår ett kreditavtal med oss ingår det alltid ett administrativ avgift 39 SEK / månad. I annat fall så Àr du jÀttevÀlkommen att slå en signal till vår kundservice om något Àr oklart.

1 dag på mig att betala

Fick fakturan ifrån teknikprofsen försent, men kan ju inte bevisa det så förvÀntade mig en påminnelse. NÀr jag vÀll fick den så Àr dÀr DUBBLA förseningsavgifter och ingenstans står det vad påminnelsen var för, bara beloppet! Den fakturan fick jag igår och den skulle betalas idag! Tur jag ringde in och fick reda på det samt att dem plockade bort halva delen av påminnelseavgiften som jag inte skulle betala. Dåligt som f*n med information, felaktig debitering och kort tid på sig att betala (1 dag)!!!!

2021幎10月7日

Fortus International Finance AB からの回答

Ursprungsfakturan från Teknikproffset skickas alltid via E-post till angiven mailadress i samband med utleverans av er order.

Ni kan alltid kontakta oss 010 222 15 00 eller besöka oss på www.fortusfinance.com/minasidor, dÀr du hittar fakturakopian eller svar på dina flesta frågor.

Jag passar på att önska dig en fin dag!

Varning

Varning. AnvÀnd aldrig detta företag som betalningsalternativ. BÀttre vÀlja att betala med kort direkt eller via Klarna.

2021幎9月29日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt omdöme! Jag tar sjÀlvklart din feedback vidare. Skulle du ha ytterligare feedback Àr du varmt vÀlkommen att mejla info@fortusfinans.se. Vi strÀvar alltid efter att bli bÀttre och Àr dÀrav tacksam för all feedback.

Om du vill kika på varför du fått en påminnelsefaktura Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice. Telefonnummer: 010 222 15 00

Jag passar på att önska dig en fin dag

5぀星のうち1の評䟡

Köpte grejer via rinab fick ingen

Köpte grejer via rinab fick ingen faktura med vid köp fått påminnelser utskickat trots betalat så går de vidare till inkasso.... riktigt dåligt företag

2021幎9月28日

Fortus International Finance AB からの回答

Ursprunglig faktura Àr skickad i enlighet med villkor hos butiken du har handlat av. Fakturan skickas via E-post till angiven mailadress i samband med utleverans av er order. Då din faktura inte var reglerad vid förfallodagen har du blivit debiterad förseningsavgift.

Fakturan hittar du på www.fortusfinance.com/minasidor. DÀr kan du Àven få svar på de flesta av dina frågor.

Inkasso

Fortus Finance har uppenbarligen dÃ¥liga rutiner kring fakturor. Fick varken första fakturan eller nÃ¥gon pÃ¥minnelse. Ärendet gick till inkasso och jag klarade mig undan betalningsanmÀrkning med nöd och nÀppe. Har noll förtroende och kommer aldrig utnyttja Fortus tjÀnster igen.

2021幎9月24日

Fortus International Finance AB からの回答

Beklagar er upplevelse, då din faktura inte var reglerad vid förfallodagen har du blivit debiterad förseningsavgift. Ursprunglig faktura Àr skickad i enlighet med villkor hos butiken du har handlat av.

Ifall man saknar någon faktura så går det alltid bra att kika in på "Mina Sidor" på fortusfinance.com - så hittar man den alltid dÀr I annat fall så Àr du jÀttevÀlkommen att slå en signal till vår kundservice.

Positiv Kundservice

Hade kontakt med Fortus angående mitt Àrende och måste sÀga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som någon som lever i utlandet och har upplevt alla möjliga typer av service. KÀnns bra att skriva det hÀr, de får min business igen, absolut.

2021幎9月11日

Tack för fint feedback!

Uteblivna fakturor och krav

Hej, jag sÀllar mig i raden till samtliga dåliga omdömen om detta företag som satt i system att inte skicka fakturor utan tjÀna pengar på påminnelseavgifter. Om inte Teknikproffset Àr i maskopi med Fortus så borde Teknikproffset byta till Klarna eller något annat seriöst faktureringsföretag. Det går ju inte heller att komma fram till Fortus och det finns inget telefonnummer till Teknikproffset.

2021幎9月9日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt omdöme! Jag tar sjÀlvklart din feedback vidare. Skulle du ha ytterligare feedback Àr du varmt vÀlkommen att mejla till info@fortusfinans.se. Vi strÀvar alltid efter att bli bÀttre och Àr dÀrav tacksam för all feedback.

Ni kan alltid ringa oss på 010 222 15 00 eller logga in på Mitt Fortus på www.fortusfinance.com för att se dina fakturor, information om Fortus Konto, utestående skuld samt våra villkor. Produkt-, leverans- och returfrågor hÀnvisas till butiken du har handlat av.

Jag passar på att önska dig en fin dag!

Bra service

Köpte en pryl från teknikproffset och trots att det strulade med leveransen så fick jag hjÀlp med min faktura av en super hjÀlpsam servicepersonal som Àven tog bort påminnelsen.

/BA

2021幎9月2日

Tack!

Nitiskt företag

Oseriöst och nitiskt företag då de skickar ut krav på 120 kronor om fakturan betalas två dagar för sent, till företagskund!

Jag har handlat en massa gånger via Klarna och aldrig haft några problem. Jag kommer aldrig mer handla via någon e-handel som anvÀnder Fortus.

2021幎9月1日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt omdöme! Det Àr vÀldigt tråkigt att höra att din faktura inte kom fram i tid.

En påminnelse med förseningsavgift skickas ut vid de tillfÀllen förfallodag passerat och vi saknar inbetalning/reglering av fakturan. Detta sker per automatik systematiskt och dÀrför Àr det viktigt att se till att skulden Àr reglerad i tid för att undvika extra avgifter. Vi Àr givetvis ledsna över ert missnöje.

Om ni hÀvdar att er skuld var betald på eller före fakturans förfallodag ber vi er återkomma till oss med underlag på betalningen dÀr vi kan se detta. Vi kommer i så fall ersÀtta er för avgiften.

Ha en trevlig eftermiddag!

5぀星のうち1の評䟡

GÃ¥r inte att ringa till

Går inte att ringa till. Jag köpte några saker från Rinab men fick ingen faktura. Några veckor senare så kom det ett krav från Fortus med påminnelseavgift som jag betalade. Några dager efter att jag hade betalt så kom det ett brev om inkasso så jag försökte ringa till dom. Men det gick inte att komma fram utan de slutade bara att prata på olika stÀllen för varje gång efter olika meddelanden.

2021幎8月18日

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du upplever att det Àr krångligt. Om du önskar vidare hjÀlp så Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundservice,
010 222 15 00 eller besöka oss på Mina sidor fortusfinance.com dÀr kan du ladda ner din faktura i PDF-format alternativt få betalningsinformationen.

Pisseföretag

Pisseföretag. Skickar fakturor utan underlag. VARNING. KOLLA ALLTID VID WEBKÖP ATT DE DU SKA HANDLA AV INTE ANVÄNDER SIG AV FORTUS

2021幎8月9日

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du upplever att det Àr krångligt.
Om du önskar vidare hjÀlp så Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundservice,

Missnöjd

Samma sak hÀr Fick påminnelse Med 60 kr påminnelse avgift trotts fakturan var betald Ringde och påpeka detta och att jag varit i kontakt med banken Dom ringde dagen efter och sa dom hittat betalningen Men kunde inte ge nån förklaring vart den varit

2021幎8月5日

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du upplever att detta, då din faktura inte var reglerad vid förfallodagen har du blivit debiterad förseningsavgift.
Vi har mottagit er betalning, och tagit bort er förseningsavgift.

Skickar påminnelseavgift trots att

Skickar påminnelseavgift trots att fakturan Àr betald i tid, helt förkastligt men lurar kanske många att betala 60 kr för sÀkerhets skull. Seriösa företag som t ex Klarna gör inte så.

2021幎7月27日

5぀星のうち1の評䟡

Oseriös företag som inte vet vad de

Oseriös företag som inte vet vad de gör. Avtala med kund om en sak samtidigt gör något annat utan förklaring dessutom svårt att komma i kontakt med företag.

2021幎7月27日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du upplever att det Àr krångligt. Om du önskar vidare hjÀlp så Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundservice.

Önskar dig en fin dag!🌻

MÃ¥ste finnas MINUS (-) VÄLDIGT DÅLIGT

MÃ¥ste finnas MINUS (-) VÄLDIGT DÅLIGT företag de Àr listigt som rÀv och Àr alldeles för snabb att skicka vidare den företag mÃ¥ste slockna ner!

2021幎7月16日

Fortus International Finance AB からの回答

Tack för ditt omdöme. Tråkigt dÀremot att du upplevt så pass dåliga. Vi tar jÀttegÀrna emot din feedback så att vi kan bÀttra oss och bli så bra möjligt.

JÀla meck, vem försöker underlÃ¥ta sig att betala 5 kr. DÅLIG KUNDKONTAKT

Försöker kontakta RINAB om att skicka tillbaka för återköp av varan, blir då nån dag sen med fakturan då jag vÀntade på svar. men fick aldrig något svar.
trots betalningen så kom en påminnelse några dagar senare då de lagt till 5 kr för försening. får inte tag på RINAB igen. strax skickar de de 5kronorna till inkasso.

2021幎7月7日

Fortus International Finance AB からの回答

Ni kan alltid kontakta oss eller besöka oss på www.fortusfinance.com/minasidor, dÀr du hittar fakturakopian eller svar på dina flesta frågor.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。