Jeg har en positiv oplevelse af firmaets varer og forsendelse. Forsendelsen, jeg havde bestilt, kom frem efter3 dage. Produktet lever op til beskrivelsen. Efter brug af nail gel i knap en mÃ¥ned, ka... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det Àr lÀtt att handla frÃ¥n online sajten och betalningen gick vÀldigt smidigt, men det mest imponerande var hur snabbt jag fick det jag bestÀllde, nÀstan som att det skickades redan innan jag visst... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en produkt dÀr jag fick besked av postnord att det hade levererats, men det var inte utanför dörren eller nÃ¥gon annanstans i byggnaden. Jag kontaktade fotakuten pÃ¥ kvÀllen genom att svara pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Första sidan jag gick in pÃ¥ ville de att hag skulle bekrÀfta min bestÀllning med bankid, vilket jag provade flera gÃ¥nger utan att lyckas. Tyckte det var mÀrkligt. Man brukar kunna lÀgga in en bestÀlln... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fotakuten.se Àr en av Sveriges Àldsta butiker inom fotvård och har sedan starten fokuserat på att erbjuda medicintekniska produkter till förmånliga priser. Vår målsÀttning Àr att erbjuda högkvalitativa fotvårdsprodukter som förenklar din vardag, i vårt sortiment finns allt ifrån problemlösande produkter till behaglig fotbadsprodukter.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smidigt att bestÀlla och bra pris
Smidigt att bestÀlla och bra pris! Snabba på bestÀllningshantering.
Allt gick bra!
Allt gick bra!
LÀtt att hitta det jag behöver.
Jag Àr mycket nöjd med mina sulor .
Jag Àr mycket nöjd med mina sulor .
Bra priser Bra produkter
Tusen tack!
Tack för den snabba hanteringen och förberedelserna av leveransen!
Enkel att bestÀlla och snabb leverans
Enkel att bestÀlla och snabb leverans, produkt se bra i verkligheten som på hemsidan.
LÀtt att bestÀlla samt snabbleverans.
Smidig bestÀllning och snabb leverans
Smidig bestÀllning och snabb leverans, bra produkter. JÀttenöjd i många år. Trevlig personal!
Effektiv orderhantering & trevligt bemötande!
Framförallt - Tack för ett trevligt kundbemötande/info till mig som ny kund! Nageloljan Àr toppen. Handlar gÀrna av er igen.
Snabb leverans till bra pris.
Snabb smidig leverans ððŒ
Första sidan jag gick in pÃ¥ ville deâŠ
Första sidan jag gick in på ville de att hag skulle bekrÀfta min bestÀllning med bankid, vilket jag provade flera gånger utan att lyckas. Tyckte det var mÀrkligt. Man brukar kunna lÀgga in en bestÀllning utan att behöva legitimera sig. Provade sedan ett annat stÀlle, och då gick bestÀllningen igenom utan att jag behövde leditimera mig
Bra utbud och priser!
Leveransen gick fort och produkten varâŠ
Leveransen gick fort och produkten var bra.
lite undrande bara om man skall ta ut original sulan då dessa bara går till halva foten ?
Leverans
Den kom fort,och skulle ha kommit Ànnu fortare om det inte hade varit helg emellan
Fin hemsida med bra urval
Fin hemsida med bra urval. Snabbt svar frÃ¥n kundservice pÃ¥ frÃ¥gor ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ