Jag har inte kunnat bilda mig nÃ¥gon Ã¥sikt Àn om produkten ifrÃ¥ga eftersom fjÀdern att trycka pÃ¥ för att fÃ¥ ut nÃ¥got ur burken var för hÃ¥rd. Det borde varit en mer handikapp- och reumatism-vÀnlig konst... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var lite osÀker pÃ¥ om det var ett seriöst företag, nÀr jag fick ringa tre gÃ¥nger innan jag fick prata med en mÀnniska. Men det var en mycket trevlig kvinna, förstod dÃ¥ att hon hade en fotklinik och ku... ãã£ãšèŠã
De stjÀrnor jag gett gÀller fotkrÀmen Gerlachs GEHWOL EXTRA jag bestÀllde! En fantastisk fotkrÀm, huden deodoriseras och desinficeras. GEHWOL EXTRA skyddar mot ömma fötter, fotlukt, förhÃ¥rdnader,... ãã£ãšèŠã
vet inte Ànnu då vi Àr nya hÀr, får återkomma nÀr vi har varit kunder ett tag!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fotcity.se erbjuder högkvalitativa fotvÃ¥rdsprodukter till förmÃ¥nliga priser och fri frakt! Ett noga urvalt sortiment av fotvÃ¥rdsprodukter anpassade för bÃ¥de vardagliga behov och mer specialiserad fotvÃ¥rd. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra professionell fotvÃ¥rd tillgÀnglig för alla, oavsett om du söker enkla produkter för daglig omvÃ¥rdnad eller mer avancerade lösningar för specifika fotproblem. I vÃ¥rt sortiment hittar du bland annat fotkrÀmer, nageloljor och behandlande produkter för nagelsvamp, vÃ¥rtor och andra vanliga fotbesvÀr. MÃ¥nga av produkterna vi erbjuder finns vanligtvis endast att köpa hos medicinska fotterapeuter, vilket gör att du som kund fÃ¥r tillgÃ¥ng till kvalitetsprodukter som annars kan vara svÃ¥ra att hitta. Fotcity.se drivs av en diplomerad medicinsk fotterapeut med erfarenhet inom professionell fotvÃ¥rd. Det innebÀr att alla produkter Àr handplockade utifrÃ¥n bÃ¥de kvalitet, effektivitet och sÀkerhet. Vi strÀvar alltid efter att ge vÃ¥ra kunder pÃ¥litliga och vÀlbeprövade lösningar som verkligen gör skillnad. Ta vÀl hand om din fötter- de bÀr dig genom livet! Hos oss fÃ¥r du alltid fri frakt pÃ¥ samtliga produkter och snabba leveranser, sÃ¥ att du snabbt kan komma igÃ¥ng med rÀtt behandling. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till förmÃ¥nliga priser och arbetar kontinuerligt för att utveckla vÃ¥r service, vÃ¥rt sortiment och din köpupplevelse. Varmt vÀlkommen till Fotcity.se â din trygghet för professionell fotvÃ¥rd hemma.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabbt leverans
Superskönt och prisvÀrt!
Tack för att ni hade tips pÃ¥ er hemsidaâŠ
Tack för att ni hade tips på er hemsida på vilka produkter som var bra för extra torra fötter! Det underlÀttade för mig.
JÀtte nöjd!
Jag hittade Àntligen fot salvan som jag lÀnge letat efter!
Snabb leverans och fri frakt.
JÀttenöjd med produkten samt snabbâŠ
JÀttenöjd med produkten samt snabb leverans.
Leverans som förvÀntat
Snabb leveransð
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans
En fot krÀm som gör skillnad!
En fantastisk fotkrÀm som verkligen gör skillnad och snabb leverans.
LÀtt att bestÀlla och att betala genomâŠ
LÀtt att bestÀlla och att betala genom klarna,sen gick det vÀldigt fort att få produkten i brevlådan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ