Fotobog.nuレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Hurtig levering, men meget dårlig printkvalitet, synes jeg! Jeg bestilte 4 billeder d. 15 jun. Jeg modtog pakken et par dage efter, og kvaliteten er desværre meget dårlig! Billeder er slet ikke ska... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super nem hjemmeside - og så dejligt at man kan lave bøgerne manuelt. HURTIG fremstilling og levering. Alt fungerer - bedste anbefalinger herfra.

5つ星のうち5の評価

Har bestilt og modtaget to fotobøger fra FotoBog.nu d.11/1 2017. Selve opsætningen af fotobogen var ret nemt, især hvis man lige bruger nogle minutter på at lege med brugerfladen inden man kaster sig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu lavet to store fotobøger, et hæfte og en kalender, og jeg er imponeret. Både over det enkle system, som kan forstås og bruges øjeblikkeligt, hvis man bare vil knalde billeder ind i en færdi... もっと見る

企業情報

1. 暗室
  2. 写真撮影サービス
  3. 印刷所

当該企業による記述

Lynhurtig lavpris - det er os. Vi kan levere fra dag til dag fordi vi producerer alt selv. Det holder også prisen i bund. Du designer din fotobog online og vi printer og samler dit resultat med maskiner, omslag og papir af meget høj kvalitet. En kvalitet der både kan ses og mærkes.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Fin bog

Flot bog og hurtig levering. Hurtig svar på mit spørgsmål til kundeservice. Og tilbagemelding derfra om jeg var tilfreds. Over forventning hele vejen igennem. Første- men absolut ikke sidste gang jeg laver en fotobog herfra. 😀👍🏻

2016年4月20日

Top service!

Lynhurtig levering og super god service. Jeg afleverede mit layout til en fotobog 14.45 og modtog den med posten næste dag. Dét er sgu hurtigt, når man tænker på, at bogen også skal produceres på den tid. På trods af den hurtige produktion og leverancer, var der ikke en finger at sætte på kvaliteten af bogen.
Jeg havde et par spørgsmål til editoren undervejs - kontaktede fotobog.nu på mail, og fik lynhurtigt et brugbart svar.

Alt i alt - super god service, klart anbefalelsesværdigt!

2016年3月28日
5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service

Flot fotobog, og den kom som lovet hurtigt. Jeg har prøvet flere forskellige steder, der laver fotobøger og kalendere, og dette er den hurtigste levering, jeg har oplevet. De var også flinke til at svare på spørgsmål.

2016年3月19日
5つ星のうち5の評価

Meget hurtig og god kvalitet

Bestilte en fotobog, A4 hardcover Onsdag eftermiddag. Torsdag formiddag er den allerede klar og bliver sendt, og fredag ligger den i min postkasse.

Rigtig lækre print, farverne er lige på, og omslaget er i lækker kvalitet.
Priserne er også klart de billigste jeg kunne finde, man får virkelig noget for pengene
Bestiller helt klart her igen, og det gør dem jeg kender også!

2016年3月18日
5つ星のうち3の評価

Hurtig levering - men ingen forside

Super flot indvendig - men ingen for/bagside. Havde ingen mulighed for at lave et flot "cover/omslag" - bogen var bare hvid udvendig? Men super hurtig levering - havde bogen dagen efter bestilling - og den var som sagt meget flot og lækker kvalitiet indvendig.

2016年3月16日
5つ星のうち5の評価

god service, fin sparring undervejs og flot kvalitet

Jeg søgte på nettet efter en fotobog i god kvalitet og til en betalelig pris og fik anbefalet fotobog.nu, som jeg valgte at bruge.

Jeg fik en super service, markedets bedste pris og fik sparring undervejs, da jeg var kommet til at sætte billederne for tæt på midten og kanterne.

Kvaliteten var rigtig flot og jeg vil helt sikkert benytte firmaet igen.

2016年2月29日
5つ星のうち3の評価

ok kvalitet og alt for dyr fragt

Kvaliteten af kalenderen er ok, men heller ikke mere. Har før fået en væsentlig bedre kvalitet fotokalendere.
Fragtprisen synes jeg er alt for dyr. Betalte 75 kr. i fragt for 2 kalendere, men der sad frimærker for 29 kr. på.
Selvom der kommer en kuvert oveni prisen, er der stadig lang vej op til 75 kr.
Når man samtidig har en tekst på forsiden af sin hjemmeside der siger "Vi har ingen ekstra gebyrer. Fast lav pris på forsendelser" så føler jeg mig lidt snydt.

2016年2月15日
Fotobog.nu ロゴ

Fotobog.nu からの回答

Hej Jesper...

Vores hjemmeside har været under ombygning, og i den forstand er den blevet tilrettet grafisk og gjort mere informativ. Du vil kunne se at den ser anderledes ud idag end da du afgav din ordre.

Der står idag flere steder på hjemmesiden at hvis man f.eks bestiller 1 stk fotobog er fragten 49,- og ved 2 stk og derover (uanset antal) er prisen 75,- (også selvom det måske koster os 150,- i fragt ved større ordrer)

Mvh Fotobog.nu

Super effektivt

Imponerende hurtig levering! Bestilte 9 stk fotobøger kl. 15.00 en dag i dec måned...og dagen efter kl. 08.55 stod pakkeposten med 9 stk fotobøger.
Det var andet år i træk jeg valgte Fotobog.nu
Det bliver det også fremover!

2016年1月4日

Heldigt valg.

Jeg var lidt skeptisk i begyndelsen, da jeg aldrig før havde hørt om firmaet, så jeg kiggede herind, hvilket fik mig til at vælge dem.
Og det var især hurtigheden og til dels også kvaliten, der blev den afgørende faktor for fotobøger, der skulle sendes til udlandet.
Siderne er så tykke, at de næsten lige skal foldes først når man åbner dem. Desuden er de så vidt jeg ved, nogen af de billigste på markedet.
Man skal ikke forvente kraftige farver som SONY farve tv farve, men naturtro til gengæld. Glad for jeg ikke valgte photobox. :-)

2015年12月28日

Perfekt

Super nemt at arbejde med, bredt udvalg i layouts. Meget hurtig levering og til fornuftig pris. Vil klart anbefale firmaet 👍

2015年12月4日
5つ星のうち5の評価

Service i top hurtig levering

Programmet til at lave fotobogen er lige til at gå til. Fantastisk og venlig service da jeg ringede og havde et par spørgsmål.
Leveringen fås ikke hurtigere på markedet tror jeg. Hentede fotobogen i pakkeboksen under 24 timer efter jeg bestilte den!

2015年11月7日
5つ星のうち5の評価

Hurtigt, nemt og top professionel service

Jeg har lavet fotobog på siden
Nemt, og god vejledning på siden. Siden er meget overskuelig og brugervenlig til alle! Billederne bliver SUPER flotte, og bogen blev over al' forventning. Rigtig god service. Bestilte søndag aften og næste dag mandag var bogen klar til afhentning!
Priserne er meget konkurrencedygtige, og alle kan være med! Selvom de er super billige er kvaliteten i top!
De bedste anbefalinger herfra

2015年11月6日