AnvÀnde produkten pÃ¥ flertalet vÃ¥rtor pÃ¥ min 9-Ã¥riga dotters fötter och efter fyra dagar hade de utvecklats nÃ¥got men inte mer Àn sÃ¥. Efter 1-2 veckor börjar vÃ¥rtorna helt plötsligt trilla av, en efte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
NÃ¥va nagelgel funkar. PÃ¥ en nagel dÀr nagelsvampen Àr relativ ny sÃ¥ Àr jag snart av med den. Den försvinner i och med att nageln vÀxer ut. Det gÃ¥r lite lÃ¥ngsammare pÃ¥ en annan nagel som varit angripen... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ nöjd! BestÀllde strumpor som visade sig vara för trÃ¥nga över mina vader (har ganska kraftiga vader ð«£) och insÃ¥g att jag i stÀllet behövde den kortare modellen. Fick vÀldigt fint bemötande och sna... ãã£ãšèŠã
BestÀllde tvÃ¥ olika produkter. Vanliga sockar + tÃ¥sockar. De med tÃ¥r passade inte alls min fot medan de andra var bra. SÃ¥ antar att man mÃ¥ste hitta sin modell. Leveransen gick smidigt och varorna kom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fotshoppen.se Àr en framstående del av Annas FothÀlsa i Skaraborg AB, har etablerat sig som din tillförlitliga leverantör av högkvalitativa, svensktillverkade fotvårdsprodukter. Vi Àr stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av produkter speciellt anpassade för dina fotvårdsbehov. Vi har allt du behöver - från skonsamma fotavlastningar och nÀringsrika fotsalvor till avkopplande fotbad och kraftfulla nageloljor. Varje produkt i vårt sortiment har utvecklats och noggrant valts ut för att ge dina fötter den omsorg de behöver. Men det slutar inte dÀr. Vi tror att högkvalitativa fotvårdsprodukter inte bör vara svåra att komma över. DÀrför har vi förlitat oss på vår effektiva logistik för att erbjuda snabba leveranstider till våra kunder. Oavsett var du Àr i Sverige, kan vi leverera dina favoritprodukter rakt till din dörr utan onödigt dröjsmål. För oss på Fotshoppen.se handlar det inte bara om att sÀlja produkter, det handlar om att erbjuda lösningar. Varje produkt i vårt sortiment har utvecklats i nÀra samarbete med erkÀnda fotterapeuter runt om i Sverige. Detta garanterar att vi alltid kan erbjuda det bÀsta för dina fötter, oavsett dina specifika behov. Vi tror att bra fotvård börjar med rÀtt produkter och vi strÀvar efter att erbjuda de bÀsta produkterna tillgÀngliga på marknaden. Våra ekologiska produkter Àr noggrant utvalda för att ge både dig och naturen den omsorg ni förtjÀnar. Men vi Àr inte nöjda med att bara erbjuda gröna produkter. Vi har åtagit oss att stödja ansvarsfulla tillverkningspraktiker, och vi jobbar stÀndigt för att minimera vår miljöpåverkan. Genom att vÀlja Fotshoppen.se för dina fotvårdsbehov, stödjer du inte bara dina fötter med högkvalitativa produkter. Du vÀljer också att stödja ett företag som vÀrderar ansvarstagande och hållbarhet. Vi Àr stolta över att vara svenska, och vi Àr Ànnu stoltare över att kunna erbjuda svenska fotvårdsprodukter till våra kunder. Så nÀsta gång du behöver fotvårdsprodukter, övervÀg att vÀlja oss. Gör en insats för dina fötter och stöd svensktillverkade, ansvarsfullt utformade produkter. UpptÀck skillnaden med Fotshoppen.se - din partner för bÀttre fotvård med snabba leveranser.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans av underbar hand- ochâŠ
Snabb leverans av underbar hand- och fotkrÀm. Bra produkter.
Alldeles UtmÀrkt!
Mjuka och behagliga strumpor ð
Fast delivery âºïž
Ringblomma special anvÀnder jag varjeâŠ
Ringblomma special anvÀnder jag varje dag, superbra!
Toppen
Toppen, bra service och trevligt bemötande då jag bestÀllt fel.
Bra produkt o snabb att bestÀlla.
Utomordentlig snabb behandling avâŠ
Utomordentlig snabb behandling av bestÀllning med blixtsnabb leverans.
En fin och tydlig upplagd hemsida medâŠ
En fin och tydlig upplagd hemsida med produkter som jag ser fram emot att pröva på. Saknade dock eller hade svårt att hitta en produkt som Àr med i Stora fotpaketet, fotbalmen att kunna köpa en extra.
Fina strumpor
Fina strumpor, stÀmde med beskrivningen. Fina Àven efter tvÀtt. Snabb leverans.
Tummen upp
BestÀllningen har fungerat bra och Àr mycket nöjd med halkstrumporna!
De bÀsta och mest efterfrÃ¥gadeâŠ
De bÀsta och mest efterfrågade produkterna finns hos Fotshoppen.
Jag Àr nöjd med mina köp
Jag Àr nöjd med mina köp, nagelbalm + 25cm tÃ¥strumpa/bambu sitter perfekt utan att sitta Ã¥t om ankeln dÃ¥ jag har kraftigare ben, bambustrumpa med löst resÃ¥r funkar ocksÃ¥ bra, perfekt att de kan tvÀttas i 60° ð
Trasiga pÃ¥ stortÃ¥n efter enstakaâŠ
Trasiga på stortån efter enstaka anvÀndning. Skrev omdöme och blev lovad nya om jag kontaktade dem. Men⊠inga nya strumpor trots kontakten. Köp ullkvalité istÀllet. Detta Àr inte bra alltså.
Medlet gav mig en infekterad varböldâŠ
Medlet gav mig en infekterad varböld under vårtan. AnvÀnd ej! Gå till fotvårdsspecialist istÀllet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ