Har brukt Anders og Daniel flere ganger over flere Ã¥r, bÃ¥de til vurderinger av sannsynlighet for vellykket fradeling og til selve gjennomfÞringen nÃ¥r jeg har gÃ¥tt videre med prosjekter. De har a... ãã£ãšèŠã
Anders og Daniel har vÊrt ansvarlig med sÞknad for Ã¥ fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt Ã¥ gjÞre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De hÃ¥ndterte prosessen proffesjonelt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han fÞrt pÃ¥ et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og sÃ¥ pÃ¥ en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomfÞrt meget bra og innenfor avta... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjÞr innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn sÞknader til kommunen på vegne av våre kunder.
Langnesvegen 12, 6409, Molde, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@fradele.no
- fradele.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Ryddig og driftig
Vi opplevde en ryddig prosess, med erfaren og driftig saksbehandler!

Alt gått veldig bra
Alt gått veldig bra. Anbefales.
Gode tilbakemeldinger og informasjon.

Fradeling av tomt i Son
Fikk hjelp av Daniel til fradeling av tomt i Son. Er svÊrt tilfreds med deres håndtering av saken og kan gi de mine beste anbefalinger!

Fradeling av tomt i Askim
Gutta v. Daniel hjalp meg til å fradele en tomt i Askim, til godkjent tiltak. Veldig rask respons og enkel kommunikasjon. Takk for god help!

Fradeling av tomt i Son, Vestby kommune
Ãnsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel ÃdegÃ¥rd i Fradele.no. Fikk i gÃ¥r melding om at sÞknaden er innvilget. Det som karakteriserer ÃdegÃ¥rd er hÞy faglig dyktighet, hurtige leveranser og fakturering som avtalt. Kommunen ba underveis om en georapport pÃ¥ tomten og et samarbeidende selskap leverte denne meget raskt. Fradele.no fÃ¥r min beste anbefaling.

Fradele.no ããã®åç
Eiendom i Lofoten med nye muligheter
Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han fÞrt på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomfÞrt meget bra og innenfor avtalte kostnader og tidsrammer. Også fradelingen i Flakstad kommune skjedde uten noe uforutsatt og innenfor tidsfristen.
Jeg kan på det sterkeste anbefale å benytte Fradeling.no

Profesjonelle og erfarne
Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler!

Dyktige, trivelige og profesjonelleâŠ
Vi skulle fradele en litt kronglete tomt, og hadde behov for rask prosess grunnet lovendringer. Det fikk vi. Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler uten forbehold. Inga og Erik

Fradele.no ããã®åç
Vi ble profesjonelt loset gjennomâŠ
Vi ble profesjonelt loset gjennom prosessen, og er veldig godt fornÞyd med rask effektiv saksbehandling og et godt resultat.

Fradele.no ããã®åç
I en egentlig rett fram sak
I en egentlig rett fram sak, er jeg glad jeg valgte en profesjonell partner som Anode AS. Super service fra A til og à med god oppfÞlgning underveis i det som ble en litt mer kronglete prossess enn fÞrst antatt, men dette var ikke Anode sin feil :).

Fradele.no ããã®åç
Det er godt Ã¥ kunne sette vekkâŠ
Det er godt å kunne sette vekk tidkrevende papirarbeid og sÞknader, og samtidig stole på at noen gjÞr en god jobb for deg. Anbefaler Fradele, uten deres hjelp hadde vi nok stått fast i papirmÞlle enda.

Rutinert og nÞye
Rutinert og nÞye. Tipset om lÞsninger og hadde de riktige kontaktene. Ikke den letteste tomten å fradele, men det lÞste seg!

Fradele.no ããã®åç
Anbefales på det sterkeste!
Utrolig fornÞyd med hva Fradele v/Anders og Daniel fikk til på så kort tid. Delingen var på plass 9 dager etter innsendt sÞknad.
Profesjonelle og effektive aktÞrer som jeg anbefaler å det sterkeste!

Ryddig fradeling.
Jeg og min kone skulle fradele en tomt pÃ¥ vÃ¥r eiendom i 2020. Tok kontakt med Fradele.no v/Anders ÃdegÃ¥rd. Dette fÞrte til en meget hyggelig og ryddig kommunikasjon mellom oss, saksgang og en fornÞyd kommune. De hjalp oss ogsÃ¥ med og fÃ¥ veirett pÃ¥ plass. Skal du/dere fradele tomt, anbefaler vi Fradele.no pÃ¥ det sterkeste! Mvh Tove og David Jensen, Nordmoveien 49B, 3053 Steinberg.

De ordnet alt fra A til Ã
De ordnet alt fra A til à . Fantastisk å få hjelp i et papirbyråkrati hos kommunen. God informasjon underveis på e-post, sms og telefon. De kom med anbefalinger og forklarte grundig steg for steg veien til vi var i mål med å skille ut 2 tomter på min eiendom.

Anbefales
Veldig fornÞyd. God oppfÞlging og profesjonell utfÞrelse. Kan trygt anbefale Fradele.

Fradele.no ããã®åç
God opplevelse fra start til slutt
God opplevelse fra start til slutt! Ryddig og rask kommunikasjon, god kjennskap både til reguleringsplan og kommuneplan, med god forståelse for hva som skulle til for å få sÞknaden godkjent. Ingen innsigelser hverken fra naboer eller kommune, og sÞknaden gikk dermed rett igjennom på rekordtid.

Utrolig fornÞyd
Utrolig fornÞyd!
Veldig lettvint.
Profesjonelle og dyktige folk.
Anbefales!!!

Gjorde alt de skulle
Gjorde alt de skulle på en god måte. Litt interne kommunikasjonsproblemer var det, men det lÞste seg.