レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har brukt Anders og Daniel flere ganger over flere Ã¥r, bÃ¥de til vurderinger av sannsynlighet for vellykket fradeling og til selve gjennomfÞringen nÃ¥r jeg har gÃ¥tt videre med prosjekter. De har a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anders og Daniel har vÊrt ansvarlig med sÞknad for Ã¥ fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt Ã¥ gjÞre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De hÃ¥ndterte prosessen proffesjonelt og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han fÞrt pÃ¥ et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og sÃ¥ pÃ¥ en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomfÞrt meget bra og innenfor avta... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産投資

圓該䌁業による蚘述

Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjÞr innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn sÞknader til kommunen på vegne av våre kunder.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fradeling av tomt i Son

Fikk hjelp av Daniel til fradeling av tomt i Son. Er svÊrt tilfreds med deres håndtering av saken og kan gi de mine beste anbefalinger!

2024幎1月5日

Fradele.no からの回答

Veldig gÞy å hÞre du er fornÞyd med oss Ingunn!

Fradeling av tomt i Son, Vestby kommune

Ønsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel ØdegÃ¥rd i Fradele.no. Fikk i gÃ¥r melding om at sÞknaden er innvilget. Det som karakteriserer ØdegÃ¥rd er hÞy faglig dyktighet, hurtige leveranser og fakturering som avtalt. Kommunen ba underveis om en georapport pÃ¥ tomten og et samarbeidende selskap leverte denne meget raskt. Fradele.no fÃ¥r min beste anbefaling.

2024幎1月4日

Fradele.no からの回答

Veldig hyggelig å hÞre, tusen takk!

5぀星のうち5の評䟡

Eiendom i Lofoten med nye muligheter

Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han fÞrt på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomfÞrt meget bra og innenfor avtalte kostnader og tidsrammer. Også fradelingen i Flakstad kommune skjedde uten noe uforutsatt og innenfor tidsfristen.
Jeg kan på det sterkeste anbefale å benytte Fradeling.no

2023幎12月19日

Fradele.no からの回答

Veldig artig at prosjektet gikk sÃ¥ bra Lorentz – drÞmmeprosjekt! Takk for en fin anmeldelse.

Profesjonelle og erfarne

Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler!

2023幎9月8日

Fradele.no からの回答

Tusen takk Mari – godt Ã¥ hÞre!

Dyktige, trivelige og profesjonelle

Vi skulle fradele en litt kronglete tomt, og hadde behov for rask prosess grunnet lovendringer. Det fikk vi. Anode AS var raske, profesjonelle og dyktige fra start til slutt, de kjente til regelverk og fremstod erfarne, de svarte raskt og trivelig på alle henvendelser og var rett og slett flotte å jobbe med. Anbefaler uten forbehold. Inga og Erik

2023幎7月13日

Fradele.no からの回答

Hjertelig takk. Veldig kjekt at prosjektet lÞste seg så godt!

5぀星のうち5の評䟡

I en egentlig rett fram sak

I en egentlig rett fram sak, er jeg glad jeg valgte en profesjonell partner som Anode AS. Super service fra A til og Å med god oppfÞlgning underveis i det som ble en litt mer kronglete prossess enn fÞrst antatt, men dette var ikke Anode sin feil :).

2023幎3月15日

Fradele.no からの回答

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse, det setter vi stor pris på!

5぀星のうち5の評䟡

Det er godt å kunne sette vekk

Det er godt å kunne sette vekk tidkrevende papirarbeid og sÞknader, og samtidig stole på at noen gjÞr en god jobb for deg. Anbefaler Fradele, uten deres hjelp hadde vi nok stått fast i papirmÞlle enda.

2022幎5月7日

Fradele.no からの回答

Takk for hyggelig anmeldelse og godt samarbeid Liv Sissel!

Rutinert og nÞye

Rutinert og nÞye. Tipset om lÞsninger og hadde de riktige kontaktene. Ikke den letteste tomten å fradele, men det lÞste seg!

2023幎3月1日

Fradele.no からの回答

Takk for god anmeldelse Anders. Prosjektet var en liten nÞtt å knekke men utrolig gÞy at vi landet det :-)

5぀星のうち5の評䟡

Anbefales på det sterkeste!

Utrolig fornÞyd med hva Fradele v/Anders og Daniel fikk til på så kort tid. Delingen var på plass 9 dager etter innsendt sÞknad.

Profesjonelle og effektive aktÞrer som jeg anbefaler å det sterkeste!

2023幎1月31日

Fradele.no からの回答

Tusen takk for oppdraget John. Og takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Det var jo også ekstra bra at kommunen behandlet saken din så raskt, det gikk jo svÊrt så smertefritt.

Ryddig fradeling.

Jeg og min kone skulle fradele en tomt pÃ¥ vÃ¥r eiendom i 2020. Tok kontakt med Fradele.no v/Anders ØdegÃ¥rd. Dette fÞrte til en meget hyggelig og ryddig kommunikasjon mellom oss, saksgang og en fornÞyd kommune. De hjalp oss ogsÃ¥ med og fÃ¥ veirett pÃ¥ plass. Skal du/dere fradele tomt, anbefaler vi Fradele.no pÃ¥ det sterkeste! Mvh Tove og David Jensen, Nordmoveien 49B, 3053 Steinberg.

2023幎2月27日

Fradele.no からの回答

Tusen takk Tove og David. Det var utrolig kjekt å samarbeide med dere i dette prosjektet!

De ordnet alt fra A til Å

De ordnet alt fra A til Å. Fantastisk å få hjelp i et papirbyråkrati hos kommunen. God informasjon underveis på e-post, sms og telefon. De kom med anbefalinger og forklarte grundig steg for steg veien til vi var i mål med å skille ut 2 tomter på min eiendom.

2022幎2月25日

Fradele.no からの回答

SÃ¥ godt Ã¥ hÞre Espen. Takk for veldig fint samarbeid – ekstra bra at det gikk fint Ã¥ skille ut begge tomtene!

Anbefales

Veldig fornÞyd. God oppfÞlging og profesjonell utfÞrelse. Kan trygt anbefale Fradele.

2022幎7月6日

Fradele.no からの回答

Takk for gode ord og godt samarbeid :-)

5぀星のうち5の評䟡

God opplevelse fra start til slutt

God opplevelse fra start til slutt! Ryddig og rask kommunikasjon, god kjennskap både til reguleringsplan og kommuneplan, med god forståelse for hva som skulle til for å få sÞknaden godkjent. Ingen innsigelser hverken fra naboer eller kommune, og sÞknaden gikk dermed rett igjennom på rekordtid.

2023幎1月24日

Fradele.no からの回答

Så gÞy å hÞre Morten, tusen takk! Et veldig spennende prosjekt dere har, masse lykke til videre.

Utrolig fornÞyd

Utrolig fornÞyd!
Veldig lettvint.
Profesjonelle og dyktige folk.

Anbefales!!!

2023幎2月23日

Fradele.no からの回答

Dette var hyggelig lesning Stian. Tusen takk for tilliten med å gjennomfÞre oppdraget.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。