Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... もっと見る
企業が回答しました
Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... もっと見る
企業が回答しました
Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... もっと見る
企業が回答しました
Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... もっと見る
企業が回答しました
Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.
Beekstraat 30, 6811 DW, Arnhem, オランダ
Ik heb 1,5 jaar geleden een tas van Ratna Ho gekocht op de stockdagen in Arnhem. Super blij mee en gebruik ‘m veel. Nu was het labeltje/logo voor op de tas door midden gebroken (door veelvoudig gebruik). Ik heb Fraenck gemaild met de vraag of ze nog zo’n labeltje hadden zodat ik de tas zelf kan maken. Meteen antwoord en binnen een paar dagen kosteloos een nieuw labeltje op de deurmat. Super service!

Fraenck からの回答
De zending was er ondanks drukte, in. 3 dagen, heel persoonlijk kaartje erbij en ook nog v wie het gemaakt heeft. Mooie kwaliteit tas en mooi upcycled materiaal...Top! Blij mee.

Fraenck からの回答
Hartelijk dank voor de goede service en de mooie tas! Daar gaat de jarige nodig lang plezier van hebben!

Fraenck からの回答
Supersnel verzonden en bezorgd, mooie tas, goed ingepakt met persoonlijk bericht erbij en wie de tas heeft gemaakt. Gewoon een mooi bedrijf!

Fraenck からの回答
Vind het tasje pachtig, de gedachte erachter nog mooier en de levering in kerst en corona tijd bijzonder snel! Stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Blij dat ik 'm eindelijk gekocht heb 😊.

Fraenck からの回答
Goede service..snelle levering met persoonlijk kaartje:) En het allerbelangrijkste, een mooi product!

Fraenck からの回答
Superblij met mooie fietstas, mooi materiaal en mooi ingepakt bezorgd. Echt een cadeau!!!

Fraenck からの回答
Goede levering! Ik had aangegeven dat ik het ingepakt wilde hebben en het was erg mooi ingepakt. Goed product goede kwaliteit echt top!

Goede mondkapjes!
Mondkapjes kwamen snel, zitten comfortabel door de metalen support, wel is het zo dat een mondkapje begon te rafelen na 1 wasbeurt. Dus wellicht kan stofkeuze of naaikwaliteit wat meer aandacht krijgen. Ook bij vorige bestelling zat 1 mondkapje waar de metalen support door de stof heenging na ~10 wasbeurten.

Fraenck からの回答
De mondkapjes zijn van goede, stevige kwaliteit en zijn erg mooi. Zeer goede, snelle service!
Ik heb 2 mondkapjes besteld: 1 grotere en 1 kleinere (Elvy).
Het grotere mondkapje is voor mij eigenlijk te groot.
Het Elvy mondkapje is qua maat goed maar de stalen neus is best groot en zwaar waardoor het kapje naar voren valt en dus niet goed aansluit. Het elastiekje heb ik versteld maar eigenlijk is het elastiekje te smal voor het gewicht van masker en stalen neus. Ik ga zelf kijken of het met andere, dikkere elastieken beter aansluit.

Fraenck からの回答
Ze vragen 19,95 voor een mondkapje en het is gewoon heel slecht in elkaar genaaid. De mondkapjes van de Kruidvat van een paar euro zijn al 10x beter. Had er veel meer van verwacht

Fraenck からの回答
Hele goede mondkapjes. Heel creatief.
Ik ga zeker weer bestellen bij Fraenck.

Fraenck からの回答
Mondkapjes zien er mooi uit en fijn dat ze gemaakt zijn van reststoffen. Als belangrijkste minpunt: helaas is de pasvorm niet goed. De clip over de neus buigt niet mee en steekt daardoor uit en het mondkapje sluit niet goed aan en zakt af. De lucht gaat erlangs. De elastiekjes voor de oren strakker zetten helpt niet want deze zijn dun en scherp waardoor het dragen pijn doet. Kan natuurlijk zelf vervangen door andere elastiekjes maar wij hadden meer verwacht van deze dure kapjes.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。