レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... もっと見る

企業情報

1. バッグ店
  2. 教室
  3. 衣料品店
  4. 衣料品卸業者
  5. ファッション アクセサリー店
  6. ハンドバッグ店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.

連絡先

Mondkapjes

Erg vriendelijk geholpen

2020年5月28日

Fraenck からの回答

Hallo Kitty, dank voor je review, we hopen dat je tevreden bent met je mondkapje! Hartelijke groetjes, Fraenck

5つ星のうち3の評価

Prima service!

2020年5月28日

Fraenck からの回答

Hoi! Thanks voor je review :). We zijn toch wel benieuwd wat we beter kunnen doen om nog wat meer sterren te verdienen! Groetjes, Fraenck

Ge-wel-dig

Top. As always!

2020年5月27日

Hi Ines, dankjewel, worden we blij van! :D. Groetjes, Team Fraenck

Heel tevreden

Heel tevreden! De mondkapjes zijn mooi gemaakt en worden snel geleverd. Het idee van de haakjes maakte dat ik bij Fraenck een mondkapje heb gekocht, maar mijn haakjes komen uit zichzelf best gemakkelijk los, is een voor en nadeel :) Met mijn gevoelige huid levert de stof wat uitslag/irritaties op, maar ik los dit probleem op met een extra laag mousseline stof aan de binnenkant. Al met al zeker een aanrader!

2020年5月24日

Hi Julia,

Dank dat je de tijd hebt genomen een uitgebreide review te schrijven! Wat vervelend om te horen dat je huid niet goed reageert op het gebruikte katoen. Slimme oplossing om een extra laag mousseline stof te gebruiken! Even checken: heeft bij het mondkapje de stof aan de binnenkant een keperbinding?

Over de haakjes: het kan zijn dat het elastiek iets te los om je nek of hoofd zit, dan is het aan te raden om een knoopje te leggen in het elastiek (bij het haakje), zodat er wat meer spanning op de elastieken komt te staan. Als het goed is moet dit ervoor zorgen dat de haakjes dan goed blijven zitten. (Daarna zijn ze dan wel weer iets lastiger los te halen, maar dat is ook een kwestie van even oefenen ;).

Hoor graag of dat helpt! Groet, Pascal van Fraenck.

Top!

Goede service, goed verzorgd!

2020年5月24日

Hoi Kristina, dank voor je aardige review! Doet ons goed ;). Groet, Fraenck

Prima service

Altijd antwoord op vragen..
Snelle levering..
Goed product..

2020年5月22日

Fraenck からの回答

Beste Marjon, we proberen inderdaad zo snel mogelijk vragen te beantwoorden ondanks alle drukte. Fijn dat het zo snel is gearriveerd! Hartelijke groetjes, Team Fraenck

Super service

Goed advies, snelle levering, mooi en functioneel produkt

Hi Nanny, graag gedaan, dank voor je bestelling! Groetjes, Team Fraenck

Nette en snelle klantenservice

Leuke en goede mondkapjes, maar met één was ik niet zo blij (haakje schoot steeds los).
Geretourneerd na overleg en meteen geld terug ontvangen.
Keurig opgelost dus.

Fraenck からの回答

Beste Sjaan, nogmaals onze excuses voor het ongemak. Het lusje kan inderdaad iets te lang zijn geweest, dat moet door de kwaliteitscontrole heen zijn geglipt. Erg vervelend! Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor een review. Fijne dag, Team Fraenck

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal

Fraenck からの回答

Beste S Borgt, dank voor je heldere review! We proberen inderdaad zo min mogelijk materiaal te verspillen ;). Hartelijke groet, Team Fraenck

Goed

Goed en snel ondanks carono

2020年5月18日

Hoi Sandra, Thanks voor je review! Groetjes van Team Fraenck

Helemaal toppie

Mondkapje sluit mooi aan, snelle levering en vriendelijke service.

2020年5月16日

Fraenck からの回答

Hoi Hilde, dank voor je review! We hebben ons best gedaan hem zo goed mogelijk te ontwerpen, fijn dat je er tevreden over bent. Groetjes, Team Fraenck

5つ星のうち5の評価

Had wat vragen over een bestelling en…

Had wat vragen over een bestelling en Elsbeth heeft mij, aan de telefoon, tot twee keer toe, zeer goed en snel en toch met veel geduld geholpen, terwijl het druk was in de winkel. Top!

2020年5月16日

Fraenck からの回答

Hallo J.Z., dat is waar Elsbeth goed in is! Multitasker op en top. Dank voor je review! :) Groet, Team Fraenck

Mooi en goed

Mooi product, goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteitverhouding en prima service.

Fraenck からの回答

Dag Hellen, dank voor de vele complimenten. We moeten er een beetje van blozen ;). Hartelijke groetjes, Team Fraenck

Zeer tevreden

Prima service.

Hi Lara,

Thanks voor je bondige review! Groetjes Team Fraenck

Gewoon goed!

Via de chat kreeg ik een snel, duidelijk en vriendelijk respons. Ze hebben een snelle levering en de kwaliteit is goed. Ja, ik werd er blij van 😊

Fraenck からの回答

Hoi Karen, we doen ons best ;). Doet ons goed dat je er blij van wordt! Groetjes Team Fraenck

Mooi product (mondkapje)

Mooi product (mondkapje), tips en handleiding erbij, snel geleverd: goed voor elkaar.

2020年5月14日

Fraenck からの回答

Dank voor het compliment, familie Blokland! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn :). Hartelijke groetjes van Team Fraenck

Top , erg tevreden

Top , duurde wel even eer de mondkapjes binnen waren maar gezien de omstandigheden heel begrijpelijk

2020年5月14日

Fraenck からの回答

Dank voor je begrip Ingmar! Het is inderdaad een dolle boel hier op het moment, we doen echt ons uiterste best ze zo snel mogelijk te verzenden. Sterkte de komende tijd. Groetjes van Team Fraenck

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。