レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde pÃ¥ kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lÀgga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. NÀr jag fÃ¥tt min bestÀllning vart jag förvÃ¥nad att dom bara skickat 1 packet var... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har skrivit tvÃ¥ ggr till kundtjÀnst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara dÃ¥ den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi hade oturen att fÃ¥ ett mÃ¥ndagsexemplar och behövde göra en reklamation. KundtjÀnst svarade snabbt, var trevliga och Ã¥terkopplade snabbt igen efter att vi bifogat bilder. Utan minsta krÃ¥ngel fick vi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kalsongerna jag bestÀllde var inte i nÀrheten samma produkt som pÃ¥ bilden. Svaret jag fick av kundtjÀnsten var "inte gÃ¥ pÃ¥ bilderna nÀr du lÀgger din bestÀllning.". SÃ¥ man ska alltsÃ¥ inte utgÃ¥ frÃ¥n bi... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 䞋着店

圓該䌁業による蚘述

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

3.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

BestÀllde pÃ¥ kampanj 2 betala för 1

BestÀllde på kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lÀgga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. NÀr jag fått min bestÀllning vart jag förvånad att dom bara skickat 1 packet varpå jag maila kundservice och dom skicka 1st till utan debitering. Fantastiskt kundservice

2026幎4月16日

Kundservice i vÀrldklass

Kundservice i vÀrldklass, vid minsta lilla fråga eller problem så svarar deras kundservice snabbt och Àr extremt lösningsorienterande.
Sen ska man inte glömma att produkterna Àr fantastiska också!

2026幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

"inte gå på bilderna nÀr du lÀgger din bestÀllning"

Kalsongerna jag bestÀllde var inte i nÀrheten samma produkt som på bilden. Svaret jag fick av kundtjÀnsten var "inte gå på bilderna nÀr du lÀgger din bestÀllning.". Så man ska alltså inte utgå från bilderna ni lÀgger upp nÀr man handlar hos er? Vilket skÀmt till bemötande.

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

KundtjÀnst som inte svarar!!

Jag har skrivit två ggr till kundtjÀnst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara då den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***a QR-kod!? Men ingen returfraktsedel (som det står i informationen i mailet att jag ska klistra på paketet för att skicka tillbaka) Får ingen hjÀlp och vet inte vad jag ska göra! Kommer vÀl alltså tvingas betala för en vara jag inte vill ha.

2026幎1月29日

Super good quality

Super good quality - so I bought 30 boxer underwear plus socks. Will order more now that I know that the brand has this super good materials as other more expensive brands. Can highly recommend to buy men’s underwear!

2026幎1月21日
5぀星のうち1の評䟡

Frank Dandy har blivit katastrof!

Frank Dandy har blivit katastrof!
Spara dig sjÀlv problem och bestÀll aldrig från dem.

Jag gjorde min första bestÀllning i mitten av december. NÀr jag fick hem paketet så saknades en vara. Jag mailade deras support och fick som svar att varan var slutsåld. Observera att jag hade betalat för allt direkt. Supporten skrev att jag skulle få pengarna tillbaka för den varan. Det har gått 10 dagar sedan dess och jag har inte sett röken av några pengar.

Sen får jag skylla mig sjÀlv för jag gjorde ytterligare en bestÀllning efter detta. De har/hade erbjudande betala för en få två. Det gick att bestÀlla varan från hemsidan. Jag borde inte blivit förvånad nÀr den ena varan saknades. Så jag antar att den också var slut. Definitionen av idioti får jag ta på mig.

Vilket skÀmt de Àr.
Synd då jag gillar deras boxershorts.

2026幎1月14日
5぀星のうち2の評䟡

Just Crickets

They are selling things that are apparently out of stock, even though their website claims they have them.

I've been waiting several days for them to ship, and when I first contacted them, they said they were waiting for a restock. It would be decent to apologize more sincerely. I ordered things from another brand and had similar stock issue but they sent a gift and apologized profusely for the wait.

Im not impressed with this company as of right now.

2026幎1月8日
5぀星のうち1の評䟡

Helt sjukt sÀljer saker dom inte har i

Helt sjukt sÀljer saker dom inte har i combodeals o sen inte informerar innan dom skickar ut o bara tar betalt för skakerna du egentligen inte vill ha. Total scam. BestÀll inte från dem nånsin! Usel kundtjÀnst nÀr påvisat problem. Lovade fixa men dom scammade vidare! Undvik!!!!

2025幎12月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス