Ik woon in het buitenland en wilde op basis van de tekeningen van Fred een grote schuur en andere zaken bouwen. De tekeningen wat aangepast aan mijn wensen, tot ik erachter kwam dat houtmaten niet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De ideeën die ik had over projecten vond ik terug in de bouwtekeningen. Niet altijd wat ik in gedachten had qua afmetingen. Maar toch voldoende om met een beetje rekenwerk te maken wat ik wilde. De in... ãã£ãšèŠã
Ik heb al veel dingen kunnen maken dankzij Fredsbouwtekeningen, waarbij ieder tekening een materiaallijst heeft. Bij alles wat ik gemaakt heb, is het me nog maar 1x overkomen dat een tekeni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fred's Bouwtekeningen, opgericht door Fred Schouten, biedt meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten voor doe-het-zelf liefhebbers. Fred, een timmerman en doe-het-zelf enthousiasteling, streeft ernaar om duidelijke en begrijpelijke bouwtekeningen te leveren om individuen te helpen hun projecten efficiënt en kosteneffectief uit te voeren. De bouwtekeningen komen met heldere instructies en materiaallijsten, zodat gebruikers precies weten wat ze nodig hebben, wat tijd en materiaalkosten bespaartâ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
inlog problemen netjes verholpen
Nadat ik sinds 2021 even uitgeklust was en dus niet meer op de site ben geweest voor nieuwe tekeningen maar vandaag dus weer aan de slag wilde met wat projecten kon ik niet meer inloggen. Natuurlijk nergens opgeschreven.... Toen contact met Fred opgenomen en aan de hand van afschrijvingen uiteindelijk kunnen herleiden naar mijn oude account. Heel erg fijn geholpen. En Fred; super bedankt voor zoveel mooie en duidelijke tekeningen. Nu ga ik weer snel aan de slag ;)
Bedrijf geeft aan dat het eenmalig 67âŠ
Bedrijf geeft aan dat het eenmalig 67 euro kost . Maar schrijft jaarlijks toch stiekum 19 euro af . Hoezo eenmalig 67 euro

Fred's Bouwtekeningen ããã®åç
Duidelijke tekeningen over heel diverseâŠ
Duidelijke tekeningen over heel diverse onderwerpen. Hulde!
Een aanrader met ruime keuze
Fred's bouwtekeningen bied meer dan 10.000 bouwtekeningen, bonussen en foto's van afgeronde projecten.
Voor iedere klusser wat wils.
Op gestelde vragen via de mail wordt vlot gereageerd met vakkundig antwoord, waar wat men iets aan heeft.
Echt een aanrader voor de hedendaagse klussert.
had een plan nodig om een dartsbaan te maken
had een plan nodig om een dartsbaan te maken dus heb ik Fred aangeschreven een dag later heb ik 2 duidelijke plannen gekregen met stap voor stap duidelijke uitleg
bedankt Fred kan eindelijk aan de slag
mvg Danny
Ontzettend tevreden
Ontzettend tevreden! Wij wilden zelf een buitenkeuken maken en dat is heel goed gelukt, we zijn trots op het eindresultaat! De vraag was of deze in een andere formaat getekend kon worden zodat deze precies zou passen, dezelfde avond nog een aangepaste tekening, top service! We gaan ongetwijfeld nog veel gebruik maken van de bouwtekeningen, heel veel dank Fred!
Hexagon trouwboog
Voor de trouwdag van mijn dochter zocht ik een mooie hexagon trouwboog. ik zocht en zocht en kon nergens een plan vinden van wat ik juist wilde hebben. Aangezien we een abonnement hebben op Freds bouwtekeningen dacht ik ach, ik ga hun de vraag stellen, je weet maar nooit. Ik stuurde een mail met wat uitleg en ja hoor,,, Enkele dagen later kreeg ik een plannetje met duidelijke uitleg. Precies zoals ik het wou hebben. Bedankt hiervoor.
Nu kunnen we aan de slag.
Ik zal later een fotootje sturen van het resultaat.
Heel hartelijk bedankt voor de snelle en uitstekende service.
Bouwtekeningen zijn zeer duidelijk en niet te moeilijk.
Bouwtekeningen zijn zeer duidelijk.
Voor ieder wat wils .
Toffe service. Knap werk !!
De bouwtekening had ik al een paar jaarâŠ
De bouwtekening had ik al een paar jaar met heel veel tevreden ingebruik heel duidelijk en loop je ergens tegen aan mail je en wordt je geholpen nu heb ik de boek besteld was verkeerd geleverd dus niet gehad nou naar fred gemailt met het probleem en werd ik goed geholpen er is een nieuwe opgestuurd en nu binnen gehad en ziet er goed uit en goed uitgelegd met duidelijke tekst en foto's het is ook goed voor me zoon die kan er uit werken en veel van leren dus ik zeg gewoon doen als je iets goed wil voor je geld bedankt fred
Veel dezelfde tekeningen.
Veel dezelfde tekeningen met andere maten en materialen. Paar bekeken en daarna gebruik gemaakt van 30 dagen geld terug. Dat was snel geregeld, prima.
Dus als je twijfelt of het wat voor je is kan je het rustig proberen.
onjuiste tekeningen en bestellijsten
Je moet de tekeningen heel nauwkeurig doorlopen om de constructiefouten er uit te halen. De pergola: de staanders zijn veel breder dan de leggers die er op liggen. Dit betekent dat water op de bovenkant van de staanders blijft liggen en de boel wegrot. Waarom niet leggers die even breed zijn als de staanders? Kippenhok meerdere constructiefouten oa: als je het nachthok maakt zoals de tekening kun je er niet in om het grondig schoon te maken of om bijv te behandelen voor bloedluis. Verder is het hout in de maten op de bestellijst nergens te verkrijgen. De tekeningen die je krijgt zijn hooguit handig als beginpunt om zelf tekeningen te maken.
Heel mooi boek en duidelijke info enâŠ
Heel mooi boek en duidelijke info en schetsen waar elke doe het zelver mee uit de voeten kan.
Zeer tevreden over mijn aankoop.
snelle afhandeling van een topboek
Wat een nette en snelle afhandeling van een bestelling. Keurig verzorgd boek, met zeer duidelijke uitleg en tekeningen. Hulde
Een 'musthave' voor de doe-het-zelver
Een 'musthave' voor de doe-het-zelver. Duidelijke tekeningen en goede stappenplannen. Het klussen wordt een 'makkie de kakkie'.
Mooi handig boek om te hebben als jeâŠ
Mooi handig boek om te hebben als je iets moois wilt maken. Tot in details uitgewerkt. Super.
Snelle afhandeling van vragen per mail
Snelle afhandeling van vragen per mail; net of je aan de telefoon zit; zo snel is de reactie.
Correct en deskundig geholpen
Zeer tevreden
Hallo Fred,
Het bouw & klus boek super snel ontvangen.
Ziet er top uit,ga er mee aan de slag.
Gr Jan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹